Cat Ear -hörlurar: Trådlösa Glödande Och Trådbundna Stora Cat Ear -hörlurar

Innehållsförteckning:

Video: Cat Ear -hörlurar: Trådlösa Glödande Och Trådbundna Stora Cat Ear -hörlurar

Video: Cat Ear -hörlurar: Trådlösa Glödande Och Trådbundna Stora Cat Ear -hörlurar
Video: CAT EAR HEADPHONES BT028C | BLUETOOTH НАУШНИКИ СО СВЕТЯЩИМИСЯ УШКАМИ 🐱🎧 2024, April
Cat Ear -hörlurar: Trådlösa Glödande Och Trådbundna Stora Cat Ear -hörlurar
Cat Ear -hörlurar: Trådlösa Glödande Och Trådbundna Stora Cat Ear -hörlurar
Anonim

Hörlurar med kattöron är en riktig hit på det moderna sättet. I dem kan du se inte bara internetstjärnor, utan också skådespelare, musiker och många andra kända personligheter. Men sådan popularitet har också en baksida. Vissa företag försöker göra mer vinst genom att göra produkter av lägre kvalitet, med tonvikt på stilens popularitet. Hur väljer jag hörlurar av hög kvalitet?

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Huvudskillnaden mellan dessa hörlurar och de vanliga är kattöronen, som fästs på hörlurarna med lim eller speciella fästelement . I de flesta fall har de en uteslutande dekorativ roll. Det finns två typer av katthörlurar-in-ear eller on-ear.

De förstnämnda har mycket mer variation av designlösningar, men hörlurar på örat ser mer effektiva ut och är mer märkbara för andra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granskning av populära modeller

Bland olika hörlurar finns det flera saker som verkligen kommer att förtjäna uppmärksamhet från alla användare.

Axent Wear Cat Ear

Denna modell är en av dem som just har börjat sin resa vid tidpunkten för populariseringen av stilen, och på ett sätt kan de kallas pionjärer . Förutom ett enkelt estetiskt utseende skapas en trevlig ljuseffekt på grund av att öronen själva lyser. Men detta är ännu inte hela deras funktionsområde. Inbyggda kraftfulla högtalare tillåter inte bara att använda hörlurar för avsett ändamål, utan också som högtalare. Hörlurarna själva är utrustade med ett ljudavstängningssystem och passar försiktigt i öronen utan att gnugga eller skapa obehag . Utbudet av reproducerbara frekvenser är från 20 till 20 000 Hz, som helt täcker möjligheterna för mänsklig hörsel. Om så önskas kan du använda både trådbundna och trådlösa anslutningar. Den attraktiva bakgrundsbelysningen har hela 5 olika färger.

Modellen har dock också nackdelar. Till exempel är priset cirka 6 000 rubel. Och de är också svåra att använda utanför hemmet, eftersom det är osannolikt att det är möjligt att lägga ett skrymmande tillbehör i en väska eller väska, de är inte heller skyddade från fukt och damm som kommer in, därför kräver de noggrant underhåll.

Bild
Bild
Bild
Bild

MindKoo Cat

Dessa lysande hörlurar påminner om anime -stil i sin design. Deras främsta fördel är det förutom sitt snygga utseende är de också bekväma att bära och transportera . När det är hopfällt passar ett sådant tillbehör var som helst, vilket innebär att du alltid kan ta det med dig. Den mjuka finishen av hög kvalitet kommer att hindra dina öron och huvud från att känna sig obekväma. Utmärkt ljudisolering, kvalitetsledningar och slående design kommer säkert att vinna hjärtat för alla som har lite kunskap om japansk animering.

Av bristerna kan man kanske bara peka ut frånvaron av en mikrofon i dem. Men för ett litet pris (endast 1500 rubel) är detta ganska acceptabelt.

Bild
Bild

ITSYH

De kvicka kineserna står inte stilla och lägger också ut sina modeller av populära tillbehör på marknaden. Det är ITSYH -barnhörlurarna som träffade vår dagens topp, eftersom deras kvalitet verkligen är värd uppmärksamhet.

Även om dessa modeller inte har inbyggd belysning, ser barnet bra ut och lockar uppmärksamhet hos kamrater med en fashionabel stil … Speciella mjuka dynor på öronen och huvudet ger den mest bekväma och snygga passformen. Och deras pris är ganska acceptabelt - från 800 rubel. Trots att modellerna är för barn har de utmärkt brusreducering och reproducerbart frekvensområde. Allt för att din lilla också ska kunna njuta av sin favoritmusik.

Bild
Bild

iHens5

Denna modell ger dig inte bara högkvalitativt ljud och brusreducering, utan också underbara lysande öron med ett original "naturligt" mönster . Den vikbara modellen gör det enkelt att ta med dig vart du än går. Ett stort plus är närvaron av en mikrofon , vilket förenklar kommunikationen i telefon mycket. Hörlurar kan användas både trådbundna och trådbundna.

Men naturligtvis, för en sådan uppsättning parametrar måste du betala från 1400 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att göra ditt val måste du vara uppmärksam på viktiga kriterier

  • Ljudkvalitet … Det mänskliga örat kan uppfatta ljudfrekvenser i intervallet från 20 Hz till 20 000 Hz. Låt dig ledas av detta genom att titta på headsetets tekniska parametrar. Dessutom påverkar högtalarnas storlek också ljudkvaliteten, men det finns inte så stor variation i hörlurar.
  • Närvaron av en mikrofon, Bluetooth och andra hjälpparametrar . När du väljer hörlurar behöver du fortfarande veta vad du förväntar dig av dem. Behöver du en mikrofon eller bara vill lyssna på musik i dem? oavsett om du vill ha trådbundna eller trådlösa hörlurar. Nu på marknaden finns det många modeller med löstagbara trådar och möjligheten att använda dem både som ett bärbart headset och som vanliga hörlurar. Deras främsta fördel är att om något händer med tråden kan den alltid ersättas med en identisk.
  • Ljuddämpning . Denna parameter avgör hur mycket du är isolerad från omgivande brus när du lyssnar på musik. Inte alla märken kan garantera detta.
  • Var uppmärksam på priset . Dyrare betyder inte bättre, och det har moderna tillverkare bevisat för länge sedan. När du väljer hörlurar ska du inte styras av prislappen, utan av modellens parametrar.
  • Design egenskaper … Motljus, ytterligare högtalare, vikbar design är bara några av vad hörlurarna har att erbjuda. Välj det alternativ som passar dig bäst.
  • Batterikapacitet . Detta gäller bara för trådlösa hörlurar, eftersom det avgör hur länge headsetet kan vara i fristående läge utan att ladda.
  • Originalmodeller … Det är extremt farligt att köpa någon elektronik utan att först vara säker på dess äkthet. En skrupelfri säljare kan ta ut mycket pengar för en artikel av dålig kvalitet. Försök därför att handla uteslutande i officiella butiker.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Att välja stora kattörhörlurar är inte så svårt. Det viktigaste är att inte falla för bedragare från bedragare och inte köpa en falsk till priset på den ursprungliga modellen . Det finns många sätt att bestämma detta nu, från förpackningsskillnader till kontroll av serienummer.

Och, naturligtvis, styrs av din egen smak. Ingen vet vilka hörlurar du behöver bättre än du.

Bild
Bild
Bild
Bild

Se en översikt av en av modellerna nedan.

Rekommenderad: