Hyllor För Skrivaren: Vägg, Gångjärn, Bordsskiva Och Andra Typer. Hur Väljer Man Rätt?

Innehållsförteckning:

Video: Hyllor För Skrivaren: Vägg, Gångjärn, Bordsskiva Och Andra Typer. Hur Väljer Man Rätt?

Video: Hyllor För Skrivaren: Vägg, Gångjärn, Bordsskiva Och Andra Typer. Hur Väljer Man Rätt?
Video: KÖK 3 TIPS OCH TRICKS 5 FRASA SPAR FOR KABLAR 2024, Mars
Hyllor För Skrivaren: Vägg, Gångjärn, Bordsskiva Och Andra Typer. Hur Väljer Man Rätt?
Hyllor För Skrivaren: Vägg, Gångjärn, Bordsskiva Och Andra Typer. Hur Väljer Man Rätt?
Anonim

En skrivare är en oumbärlig del av ett hemmakontor. Men det betyder inte alls att han ska vara iögonfallande. För att rymma sådan utrustning används speciella enheter i form av hyllor. Detta är både en intressant lösning i interiören och en nödvändighet som gör att du kan göra utrustningen mer funktionell.

Bild
Bild

Karakteristisk

En skrivarhylla behövs för dem som vill ordna sin egen arbetsplats ordentligt. Ofta tar tekniken mycket plats, är för slående - det är därför människor letar efter ett "nytt hem" för det.

Bild
Bild

Det enklaste sättet är att göra din egen skrivarhylla eller köpa den i en specialaffär.

Bild
Bild
Bild
Bild

Idag finns det ett brett utbud av alternativ för hur du placerar skrivaren i ditt hem, från stationär placering till vägghyllor. Det är viktigt att tänka i förväg vilken typ av hylla du vill ha i ditt arbetsområde, eftersom interiören och funktionen i föremål i rummet beror på detta .… Du bör studera egenskaperna hos lagringsplatser för utrustning för att förstå vilken metod som är rätt för dig.

Bild
Bild

Visningar

Hyllor för skrivaren finns av flera typer: vägg, gångjärn, skrivbord. Ägaren till utrustningen kan välja det lämpligaste alternativet för sig själv, beroende på möbelns placering och inredningsdetaljerna.

Låt oss överväga de mest populära alternativen för hur du visuellt kan dölja tekniken, samtidigt som du inte glömmer dess funktion

  • Eco Shelter … Ta en korg och gör hål i den för att ledningar ska passera. Du får en sorts hylla för skrivaren på bordet.
  • Hylla i form av en byrå … En av lådorna är speciellt avsedd för utrustning. Lösningen skapar inte bara en kontorsatmosfär, utan är också mycket praktisk.
  • Placera under bordet … Vanligtvis lämnas den oanvänd, så du kan enkelt använda detta utrymme för att lagra skrivaren. En extra hylla är också installerad där. Se till att lämna tillräckligt med ytor för dina fötter, annars uppstår obehag.
  • Du kan tänka dig en mobil hylla i form av en låda på hjul … Det är ganska praktiskt och bekvämt, eftersom det alltid finns ledigt utrymme för lagring av utrustning.
  • Spik hyllan på väggen strax ovanför arbetsområdet … Kanske är detta inte det mest estetiska, men det mest pålitliga alternativet.
  • Dölj skrivaren … Välj hyllorna (eller måla dem) enligt färgen på din teknik.
  • Använd gamla hyllor för böcker och papper … Idag använder vi praktiskt taget inte pappersbärare, så det rekommenderas att sortera ut gamla dokument och i stället tilldela utrymme för lagring av tekniska enheter.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det rekommenderas också att förvara skrivaren i en bokhylla om ingen av de föreslagna idéerna kom fram. Om litteraturens bindningar är ljusa kan de enkelt avleda uppmärksamheten från tekniken.

Bild
Bild

Val

Innan du väljer hyllor för din skrivare måste du titta på inredningen ytterligare. Det är viktigt att ta hänsyn till rummets storlek, design, förekomsten av ytterligare hyllor för andra föremål. Det är möjligt att det redan finns en plats där utrustningen skulle passa.

Bild
Bild

Du bör också vara uppmärksam på skrivarens typ och modell. Storleken på det framtida lagringsutrymmet beror på dess storlek.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om det finns en fönsterbräda är en sådan plats lätt att utrusta som en framtida plats för skrivaren.

Om du vill dölja utrustningen är det bäst att välja olika sorters korgar . och placera dem nära skrivbordet. När utrymmet tillåter är skrivaren gömd i en trälåda.

Bild
Bild

Ett intressant alternativ skulle vara ett bord på hjul … Skrivaren sätts på den och flyttar runt i rummet till det lämpligaste hörnet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design exempel

Om du inte har så många kvadratmeter som du vill, uppstår alltid frågan om hur du ska tänka på rummets utformning. Det är värt att planera i detalj arrangemanget av möbler och utrustningselement, särskilt en skrivare och ett datorbord … Allt ska vara estetiskt tilltalande och bekvämt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Eftersom det mesta av tiden i arbetsrummet äger rum vid datorn, bör detta hörn tänkas efter först.

Försök att se till att det finns tillräckligt med ledigt utrymme: föremål kan enkelt läggas på bordet, papper vikas vackert och skrivaren stör inte affärer.

Bild
Bild

Låt oss se hur man lyckas passa en sådan teknik in i interiören.

Ett exempel på design hyllan för skrivaren är gjord i form av ett bordsställ … På första nivån kan du placera saker som figurer, fotoramar, blomkrukor och små kontorsmaterial. För enkelhets skull placeras utrustningen på andra våningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett andra exempel på en skrivarhylla är hyllor i flera våningar där endast tekniska medel finns. Denna design kommer att vara mer strikt och lämplig för kontorsutrymmen.

Rekommenderad: