A3 -laserskrivare: Färg- Och Svartvita A3 -modeller För Svartvit Utskrift, Betyg

Innehållsförteckning:

Video: A3 -laserskrivare: Färg- Och Svartvita A3 -modeller För Svartvit Utskrift, Betyg

Video: A3 -laserskrivare: Färg- Och Svartvita A3 -modeller För Svartvit Utskrift, Betyg
Video: Multifunction colour Laser printer | Colour Laser Printer All in One | Colour Laser Printer Xerox 2024, April
A3 -laserskrivare: Färg- Och Svartvita A3 -modeller För Svartvit Utskrift, Betyg
A3 -laserskrivare: Färg- Och Svartvita A3 -modeller För Svartvit Utskrift, Betyg
Anonim

Integrala hjälpare i kontorsarbete är skrivare … Med deras hjälp kan du enkelt överföra en text eller en bild som skrivs på en dator på ett pappersark på kortast möjliga tid. Skrivare finns i olika typer av jobb på olika pappersstorlekar. I den här artikeln kommer vi att titta på A3 -laserskrivare.

Särdrag

A3 laserskrivare Är enheter vars funktionsprincip liknar en kopiator. Först bildas ett magnetiserat område på papperet, på vilket tryckpulvret därefter lockas. Därefter trycks pappersarket. När utskriften är klar kallnar och stelnar pulvret medan den färdiga bilden eller texten finns kvar på pappersarket. A3 -format är en pappersstorlek på 297 * 420 mm . Laserskrivare är ganska dyra jämfört med sina bläckstråleskrivare. De gör det möjligt att skriva ut text eller bild av hög kvalitet.

De skriver ut med högre hastighet, de har en längre användningsresurs och att fylla på patroner är inte alls svårt.

Bild
Bild

Patronens resurs är utformad för ett stort antal ark, under drift avger de en låg ljudnivå, är miljövänliga och säkra för människor. A3 -skrivare är perfekta för att skriva ut ett diplomprojekt eller termpapper, för att arbeta med ritningar och allt som behövs för att lära elever.

Med deras hjälp kan du ge ut skisser av ett glasmålningsfönster, skapat av dina egna händer, du behöver inte beräkna en ytterligare skala, eftersom A3-formatet kommer att förenkla uppgiften avsevärt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Laserskrivare är olika utskriftskvalitet och färg . Det kan vara färgad och svartvitt monokroma alternativ. Monokroma skrivare använder tunnare papper, de är mycket mindre i storlek, överför bilder i en svartvit palett, men inte sämre än färg. De kan överföra även en svartvit bild, men med olika nyanser av grått.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellbetyg

Laserskrivarmodell HP Color LaserJet Pro CP 5225 har en maximal förlängning på 600 * 600 dpi, gör både färg- och svartvittutskrifter med en hastighet av 20 sidor per minut, utskriften av den första sidan startar på 17 sekunder. Resursen för patroner är 75 000 sidor. Resursen svartvitt per månad är 7000 sidor och färg 7300. Enheten är utrustad med fyra patroner . Dataöverföring är möjlig genom att ansluta till en dator via en USB -kabel. Kontrollpanelen har en svartvit skärm med vilken du kan styra framstegen för de angivna funktionerna. För arbete används papper med en densitet på 60 g / m2 till 227 gm2. RAM -minnet är 192 MB och processorfrekvensen är 540 MHz. Pappersmatningsfacket rymmer 350 ark och utmatningsfacket rymmer 250 ark. Under drift förbrukar enheten 440 watt. Modellen väger 40,9 kg och har följande parametrar: bredd 599 mm, djup 338 mm, höjd 545 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skrivarmodell HP Laser Jet Enterprise tillverkad i svartvitt och snygg design. Har en maximal upplösning på 1200 * 1200 dpi, är utrustad med en svart och vit patron, vars resurs har 100 000 sidor, och den månatliga resursen är 10 000 sidor. Första utskriften startar efter 11 sekunder. Enheten kan producera 41 ark per minut. Det finns möjlighet till dubbelsidig utskrift. Den svartvita modellen överför data till en dator via en USB -kabel eller över ett nätverk. För bekvämare användning finns det en svartvit skärm där den inställda funktionen och stadierna för dess genomförande är synliga. För arbete är det nödvändigt att använda papper med en densitet på 60 gm2 till 200 gm2 kvadrat. Enhetens RAM -minne är 512 MB, processorfrekvensen är 800 MHz. Pappersmatningsfacket rymmer 600 ark och för utmatning av 250 ark avger enheten under drift en minsta ljudnivå på 56 dB men förbrukar 786 watt. Modellen väger 38,5 kg och har följande parametrar: bredd 568 mm, djup 596 mm och höjd 392 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skrivare Kyocera FS-9530DN har laserutskriftsteknik med svartvit färg. Den maximala upplösningen är 1200 * 1200 dpi. Enheten har en svartvit patron med en kapacitet på 300 000 sidor och kan skriva ut 40 000 sidor per månad. Utskriften av den första sidan börjar efter 4 sekunder, skrivaren kan producera 51 ark per minut. Det finns en dubbelsidig utskriftsfunktion. För arbete är det nödvändigt att använda ganska tunt papper med en densitet på 45 gm2 till 200 gm2. Modellens RAM -minne är 128 MB och processorfrekvensen är 600 MHz. Inmatningsfacket rymmer 1200 ark och utmatningsfacket rymmer 500. Under drift ger det ett ljud med en nivå på 51 dB. Strömförbrukning 900 watt. Modellen är gjord i grå färg och snygg design. Kontrollpanelen har en liten svartvit skärm med vilken du kan observera och styra den inställda funktionen. Modellen väger 68 kg och har följande mått: bredd 646 mm, djup 615 mm, höjd 599 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skrivare OKI C823 dn gjord i vitt ljus och utrustad med ett färglasertryck i fyra nyanser. Dataöverföring är möjlig via USB -kabel och Internet. Det finns en dubbelsidig utskriftsfunktion. Den maximala mediestorleken är A3. Utskriftshastigheten är 23 sidor per minut och tillägget är 1200 * 600 dpi. Den månatliga tonerkassetten är 75 000 sidor. Det finns en liten display för att övervaka funktionerna. Enheten väger 40 kg och har följande dimensioner: bredd 449 mm, höjd 360 mm, djup 552 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modell Kyocera ECOSYS P404DN utrustad med svartvitt laserutskriftsteknik och har en maximal upplösning på 1200 * 1200 dpi. Resursen för den svartvita patronen är utformad för 15 000 sidor. Första utskriften börjar med 8 sekunder. Den kan skriva ut 40 sidor per minut. Det finns en dubbelsidig utskriftsfunktion. Dataöverföring är möjlig genom att ansluta till en dator med en USB -kabel, via ett nätverk och en SD -kortläsare. Enheten har en liten svartvit skärm. Enhetens RAM -minne är 256 MB och processorfrekvensen är 750 MHz. Inmatningsfacket rymmer 600 ark och utmatningsfacket rymmer 500 ark. Modellen fungerar väldigt tyst och har en indikator på 50 dB. Strömförbrukningen är 642 W. Enheten är ganska kompakt och har en låg vikt på 20 kg. Dess parametrar är: bredd 469 mm, djup 410 mm och höjd 320 mm. Detta är den bästa modellen som har billiga förbrukningsmaterial.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalskriterier

Om du bestämmer dig för att köpa en laserskrivare med denna pappersstorlek måste du ta hänsyn till några parametrar när du väljer den. En mycket viktig indikator är Minne och hög CPU -frekvens … Ju högre dessa värden är desto bättre blir den utskrivna bilden. Enhetens minne kan ökas genom att använda ytterligare moduler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Var uppmärksam när du väljer patron … Varje patron har sin egen resurs, så om du använder en skrivare mycket, måste du stanna vid patronerna med den högsta resursen när du väljer modell. Om resursen ofta överskrids under användning kommer enheten snabbt att misslyckas. Inte så vägledande parameter är första sidans avkastning. När allt kommer omkring är skillnaden i indikatorer sekunder, och det här är inte så mycket.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trots att du kan fylla på patronen för första gången på egen hand, kommer du med tiden fortfarande att behöva köpa en ny . Kostnaden beror på skrivarens märke. Till exempel är förbrukningsmaterial i HP -skrivare flera gånger dyrare än i motsvarigheter från Samsung eller Canon. Funktionen att överföra data via Internet kommer att vara användbar i skrivaren. Med dess hjälp kan du ställa in utskrift på avstånd från din mobil, om den är tillgänglig. speciell tillämpning . Utskriftshastigheten spelar en viktig roll. Om du köper en enhet för affärsändamål och utskrift på kontoret ibland är brådskande och inte kräver att du saktar ner, blir den högsta och bästa hastigheten 60 ark per minut.

Rekommenderad: