A4 -skrivare: Välja En Färgskrivare På Ett Batteri Och Andra A4 -alternativ, En översikt över Modeller

Innehållsförteckning:

Video: A4 -skrivare: Välja En Färgskrivare På Ett Batteri Och Andra A4 -alternativ, En översikt över Modeller

Video: A4 -skrivare: Välja En Färgskrivare På Ett Batteri Och Andra A4 -alternativ, En översikt över Modeller
Video: Best Color Printers in 2020 [Top 5 Picks For Home & Office Use] 2024, April
A4 -skrivare: Välja En Färgskrivare På Ett Batteri Och Andra A4 -alternativ, En översikt över Modeller
A4 -skrivare: Välja En Färgskrivare På Ett Batteri Och Andra A4 -alternativ, En översikt över Modeller
Anonim

A4 -skrivare är kringutrustning som återskapar en elektronisk fil på A4 -papper . Moderna enheter kan skriva ut inte bara textfiler utan också bilder. Flera kopior av en fil kan göras med den här enheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

  • Ljud … Bläckstråleskrivare är inte bullriga. Hemligheten ligger i det faktum att utskriften utförs av en matris med munstycken, och inte ett huvud med nålar, som i en nålskrivare. Ljudnivån från motorn överstiger inte 40 dB. Det kommer knappt att höras, eftersom en person känner igen ett ljud på 30 dB eller mer.
  • Hastighet skrivaren beror på vilka uppgifter den står inför. Om Draft Mode -teknik används kommer utskriftshastigheten för en bläckstråleskrivare att avsevärt överstiga effektiviteten hos en nål. Skillnader från punktmatrisskrivaren blir obetydliga.
  • Det är värt att notera likheten av utskriftskvalitet med en laserskrivare . I moderna bläckstråleskrivare med 56 munstycken eller mer blir det svårt att se skillnad.

Eftersom bläckstråleskrivaren skriver ut med flytande färgämnen kommer papper att ha stor inverkan på resultatet. Det rekommenderas att använda tunn eller mycket absorberande.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare och deras modeller

Skrivare har blivit utbredda. Det finns ett stort antal enheter på världsmarknaden som skiljer sig åt i principer och design. De bästa modellerna valdes ut från användarrecensioner.

Canon PIXMA iP110

Jet autonom en skrivare som har ett stort antal funktioner. Canon PIXMA IP 110 är kompakt, den passar till och med i en väska. Utskrift kan göras både från en bärbar dator och från en mobil enhet . Stöder funktion Wi-Fi . Skaparna av denna modell har övergett ledningar, så strömkällan är ackumulatorbatteri.

Om vi pratar om utskriftskvaliteten är den mer än bra. Upplösningen är upp till 9600 dpi, tack vare vilket texterna är tydliga och bilden är av hög kvalitet och kontrast. Enheten skriver ut filer med maximal hastighet - upp till 9 ark i svartvitt format per minut och upp till 6 i färg. Oroa dig inte om färgen tar slut. Skrivaren börjar spara det själv och skriver ut filer även med en minsta mängd bläck.

Bild
Bild
Bild
Bild

HP Officejet 202 (N4K99C)

En till mobil skrivarmodell. Den är liten i storlek, så du bör inte tänka på problemet med att skriva ut på vägen eller på en trång plats. Utskriftshastigheten är i genomsnitt 9 sidor per minut. Om skrivaren laddar från nätström är hastigheten snabbare. Enhetsutvecklare har skapat batteri med ökad kapacitet , så att användaren kan skriva ut på en lämplig plats. Uppladdning från batteriet påverkar inte utskriftskvaliteten.

Med HP Fast Charge -tekniken kan du ladda din skrivare var som helst : hemma, i bilen eller så. Laddningstiden är cirka 1,5 timmar i genomsnitt. Denna enhet synkroniseras med de flesta modeller av mobila och surfplattor, så det blir inga problem med filöverföring. Modern design kompletterar en fantastisk skrivare. Snabbt arbete och utmärkta resultat är allt som en aktiv kontorsarbetare behöver.

Bild
Bild

Epson Workforce WF - 100 W

Epson Workforce WF - 100 W bläckstråleskrivare är den senaste tekniken, tack vare vilken användare kan skriva ut ett dokument eller en bild när som helst, även när de är hemifrån . Funktionen av modellen i fråga beror på det inbyggda batteriet, enheten är ganska lätt i vikt och liten i storlek. Den är perfekt för affärsresor, den kan användas i bilen och på vägen . Batteriet laddas med nätadaptern när den är inkopplad, liksom via sladden på alla elektroniska enheter med en lämplig kontakt, till exempel en dator eller bärbar dator.

Nästa egenskap som skiljer enheten från andra liknande maskiner i den presenterade klassen är återge önskade funktioner utan att ansluta ledningar . Det beskrivna exemplet fungerar bra via Epson Connect -serviceapplikationen. Om du behöver skriva ut foton eller kopiera dokument måste du installera och upptäcka det på din bärbara enhet och klicka sedan på Skriv ut. Epson Workforce WF - 100 W -kompatibilitet med andra molntjänster förenklar processen, vilket gör den mest enkel och bekväm att använda . Den har fyra nyanser av pigment, fläckfritt och snabbtorkande bläck som levererar levande, högupplöst färg med oöverträffad kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

HP LASERJET PRO M 15 A

Trots den strikta utseendet är det möjligt att skilja attraktivitet och kompakthet enheter. Demokratisk kostnad på 6500 rubel. lockar köpare är det bäst lämpad att arbeta på ett litet eller medelstort kontor. Maskinen är utrustad med en patron som kan skriva ut upp till 1000 sidor. Det finns praktiskt taget inga skarpa skillnader från andra enheter, det enda är det modifierade trumhjulet.

Om du för experimentets skull slår på locket fyra gånger, kommer han att börja skriva ut en remsa eller en bur, överraskande med sina färdigheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

HP Color LaserJet Enterprise M553 n

# 1 bland medellånga kontorslaserskrivare är HP Color LaserJet Enterprise M553 n . Du kan skriva ut önskad information i färg och svartvitt. Oavsett den etablerade regimen kommer arbetskapaciteten att vara 80 000 sidor per månad. Indikatorn för bläckmängden i patronerna samt prestandastatus visas på den befintliga displayen.

Kundrecensioner talar om dess styrkor:

  • processens hastighet;
  • rymligt pappersfack;
  • den enklaste anslutningen;
  • utrustad med ett webbgränssnitt och fjärrkontroll över ett datornätverk sker kommunikation med andra tredjepartsmedier via inbyggd Wi-Fi-överföring.

Det finns också negativa sidor:

  • dyra förbrukningsvaror;
  • dålig byggkvalitet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Det är viktigt att vara uppmärksam när du väljer inte bara tål belastning, funktionalitet och teknik, utan också ett antal andra parametrar

  • Tjocklek på ark … Använd endast papper med den densitet som anges i dokumenten. Låg densitet leder till krossning och skada på arket. För mycket tjocklek kan orsaka stopp och ytterligare skada på enheten.
  • Prestanda … Det är viktigt att överväga de tilldelade uppgifterna och besluta. För kontoret eller för utskrift är billiga modeller avsedda för hemmabruk inte lämpliga på grund av den större arbetsbelastningen. Detta kommer att leda till ökat slitage. Och professionella "assistenter" är inte användbara hemma på grund av redundansen av inbyggda alternativ.
  • Tillgänglighet av nyanser … Den expanderade färgpaletten har en positiv effekt på de färdiga materialen: ju fler färger desto bättre.
  • Upplösning av utskrifter … Det erhållna resultatet påverkas starkt av poängen kvar. Om skrivaren köptes för att skriva kan denna parameter utelämnas.
  • Hastighet . Var uppmärksam på hur många sidor med tryckt information som kommer att visas per minut. Samma enhet kan ha olika betydelser för både fotografier och svartvita dokument. Office-versionen bör ha en hastighetskaraktäristik på 20-30 sidor per minut. Om du använder skrivaren hemma är dessa parametrar inte så viktiga.
  • Kontrollera anslutningsgränssnitt . Traditionella bassystem är anslutna till en dator med en USB -kabel. Mer moderna och förbättrade enheter med avancerade versioner kan kommunicera med prylar via Internet, via Wi-Fi eller via Bluetooth.

För att lönsamt köpa en A4 -skrivare är det värt att studera urvalskriterierna, en översikt över modeller och recensioner av riktiga användare innan de köper.

Rekommenderad: