De Bästa Fotoskrivarna (32 Foton): Betygsättning Av Modeller Med CISS, Bläckstråleskrivare Och Laser För Att Skriva Ut Foton Hemma

Innehållsförteckning:

Video: De Bästa Fotoskrivarna (32 Foton): Betygsättning Av Modeller Med CISS, Bläckstråleskrivare Och Laser För Att Skriva Ut Foton Hemma

Video: De Bästa Fotoskrivarna (32 Foton): Betygsättning Av Modeller Med CISS, Bläckstråleskrivare Och Laser För Att Skriva Ut Foton Hemma
Video: How I Print Photos At Home 2024, April
De Bästa Fotoskrivarna (32 Foton): Betygsättning Av Modeller Med CISS, Bläckstråleskrivare Och Laser För Att Skriva Ut Foton Hemma
De Bästa Fotoskrivarna (32 Foton): Betygsättning Av Modeller Med CISS, Bläckstråleskrivare Och Laser För Att Skriva Ut Foton Hemma
Anonim

Behovet av att studera rankningen av de bästa fotoskrivarna brygger i en tid när hundratals foton samlas på din telefon eller annan mobil enhet. Svårigheten att välja uppstår när det visar sig att sådana enheter är grupperade i topplistorna enligt olika principer. Mycket beror på tillgängligheten av CISS. Det finns en separat klassificering för bläckstråleskrivare och laserskrivare, prisvärda och sofistikerade, med ytterligare tillbehör. Allt detta har titeln som en toppmodell för att skriva ut foton hemma.

Bild
Bild

Granskning av populära märken

Trots det stora antalet informationsbärare som står till förfogande för en modern person (det räcker att komma ihåg de enklaste - en mobiltelefon, en hårddisk för en persondator och sociala nätverk, tillgängliga även för de mest oerfarna användarna), det är inte alltid bekvämt för en person att använda sådana resurser. Traditionella värderingar som ett hemalbum med fotografier, en jubileumsgåva, som är gjord med egna händer för en present, eller ett barnkammare, utformat som ett minne för ett älskat barn, kommer verkligen att kräva riktiga fotografier på bra papper.

Bild
Bild

Värdet på ett fotografi ökar många gånger om det kan ses i detalj, i högkvalitativt tryck och i en mycket större storlek än på en mobiltelefons skärm. De bästa fotoskrivarna är ett extremt strömlinjeformat koncept, eftersom det finns vissa individuella kriterier för att välja en enhet, som är mycket strängare för en professionell fotograf och mycket mer demokratisk för enkel vardag. En hemmaskrivare bör kombinera flera enkla krav:

  • uppfylla den framtida användarens ekonomiska tillstånd;
  • skriva ut bilder av hög kvalitet;
  • ha en bra patronresurs.
Bild
Bild

Annars är det inte mycket att köpa, du kan bara gå till ett specialcenter och skriva ut ett foto till nästan samma kostnad. Kanske finns det andra, mer avancerade fotoskrivare för professionellt bruk i världen, men i inhemska elektronikbutiker och onlinebutiker kan du hitta erbjudanden från sådana globala märken.

Samsung -inte det billigaste, men ett högkvalitativt erbjudande, som alltid toppar topplistan på grund av högkvalitativ bild och olika arter som erbjuds.

Bild
Bild

KANON - den främsta slogan för förslag från ett välkänt varumärke placerar alltid produkter som det optimala förhållandet mellan priskomponenten och kvaliteten som erbjuds för dessa medel.

Bild
Bild

Epson - med en konsekvent hög rating och konsumenternas efterfrågan, men alltid med reservationer, därför tas det sällan för yrkesmässigt bruk och är ofta att föredra för hemmet, kammarens behov.

Bild
Bild

HP -Kompakt, lättanvänd, solid teknik med extremt enkel anslutning, passar de mest oerfarna användarna och ger en bra bild.

Bild
Bild

Ricoh - viss krånglighet kompenseras mer än effektivitet och snabbhet, förmågan att upprätthålla trådlösa standarder och kompatibilitet med alla operativsystem.

Bild
Bild

Naturligtvis, om det finns några speciella krav - kvalitet, antal bilder, två typer av utskrifter (svartvitt och färg), möjligheten att skriva ut bilder i olika format, önskad hastighet, är det bättre att göra ett val inte genom att ett välkänt varumärke, och inte genom närvaron av en annan husutrustning med liknande bokstäver på slutet. För det rätta valet är det alltid bättre att rådgöra med experter på detta område och inte vägledas av skillnaden i kostnad, särskilt om det inte är särskilt viktigt, utan av utskriftsenhetens funktioner och funktioner.

Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

Många betyg sammanställs för att ta reda på vilken fotoskrivare för att skriva ut foton hemma är bättre, nämna verkligen att det inte är nödvändigt att få en dyr och perfekt. Men mycket i valet avgör vilken typ av media som det är vanligt i familjen att spara fotografier på. För detta ändamål kan kameror av surfplattor och smartphones användas, kameror av olika slag - digitala och SLR. När de fylls dumpas foton på andra medier, flash -enheter, PC -hårddisk, specialkort. Det är omöjligt att välja den perfekta skrivaren - var och en av dem i det sammanställda betyget kommer säkert att indikera fördelar och nackdelar. därför uppgiften för användaren som vill skriva ut högkvalitativa bilder hemma, inte särskilt rörigt med utrymme och inte spendera outhärdliga belopp - att hitta den perfekta balansen mellan kvalitet, funktionalitet och pris.

Epson och CANON anses vara ledande inom tillverkning av bläckstråleskrivare . Den första tillverkaren blev ledande inom tillverkning av bläckstråleskrivare, om än med en svartvit bild. Det andra märket var föregångare i färgtryck. De anses fortfarande vara de obestridda ledarna inom tillverkningen av fotoutskriftsenheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

HP (Hewlett Packard) var de första som gjorde ett genombrott inom laserteknik, och LaserJet -serien är en av de mest eftertraktade av användarna. HPs förtjänst ligger i det genombrott som skapades av en helt ny utskriftsmetod. De har sedan länge omorienterat skrivarindustrin för att skriva ut foton till laserskrivare med sin höga kvalitet.

Bild
Bild

Du kan inte villkorslöst välja skrivare från ett visst märke, även om deras tekniker tillåter dig att ta bilder av högre kvalitet. Hemma förekomsten av ett skrivhuvud anpassat för ersättningspatroner spelar roll eller närvaron av CISS (kontinuerligt bläckförsörjningssystem).

Denna förkortning, som inte är känd för lekmannen, betyder mycket för dem som ständigt sysslar med att skriva ut fotografiskt material.

Bild
Bild

Kontinuerligt bläckförsörjningssystem i en funktionell enhet - en obestridlig fördel för Epson -skrivare, men på Hewlett Packard kan du spara på förbrukningsvaror som är mer överkomliga både i pris och tillgänglighet i specialbutiker som säljer online eller offline.

Bild
Bild

Du kan hitta många modeller, listor, försäljnings- och efterfrågebetyg i onlinebutiker, men den enklaste listan över modeller av fotoskrivare för att skriva ut foton hemma ser liten ut och presenteras för konsumenten på det enklaste sättet. Topprankad för enkel plockning: perfekt valuta för pengarna . Tänk på de bästa modellerna.

HP Deskjet Ink Advantage 5575

Det dominerar betyget som en multifunktionell enhet, erkänd som optimal för användning hemma. De fördelar som vanligtvis anges av handelsrådgivare kommer att imponera även på en professionell användare:

  • möjligheten att skriva ut bilder i A4-format, 10x15, dubbelsidigt;
  • ekonomisk användning av patronen;
  • demokratisk kostnad för förbrukningsvaror;
  • ramar från en surfplatta och en mobiltelefon är utmärkta;
  • utrustad med en egenutvecklad applikation för dokumentskanning och formatkontroll.

Sammanställarna av betyget gjorde modellen till en ledare inte bara på grund av avsaknaden av påtagliga nackdelar i drift, utan också på grund av enhetens estetiska design och överkomliga kostnader, vilket är särskilt attraktivt från ett välkänt varumärke.

Bild
Bild

Canon Selphy CP910

Denna serie skrivare från en välkänd tillverkare uppskattas särskilt för sin höga utskriftshastighet. Men det skadar inte att nämna den rika uppsättningen funktionella förmågor. Vissa användare är säkra på att just den här modellen är idealisk för hemmabruk, eftersom den har:

  • trefärgsbläck och maximal upplösning;
  • utskrift av olika format från foton och klistermärken till vykort;
  • en lång lista med enheter som du kan skriva ut från - från kameran till skrivbordet;
  • relativt låg kostnad (ledaren för betyget kommer att kosta mer).
Bild
Bild

Modellen fick andraplatsen på grund av ganska dyra förbrukningsmaterial och en liten skärmupplösning, men användningen för hemmabehov, och inte för att skriva ut professionella ramar, präglades av många gynnsamma recensioner. Skrivaren är liten i storlek och har en vacker modern design.

Bild
Bild

Epson Expression Premium XP-830

Till en början är det till och med konstigt att en skrivare med hög utskriftshastighet och fem bläckfärger, som kan kommunicera med moln, en telefon och en surfplatta, och att skriva ut från ett minneskort med variabla format inte rankas först. Men om du tittar på kostnaden för skrivaren blir det klart att den är mycket mer lämplig för ett litet kontor med bra finansiering eller för personer med obegränsade ekonomiska resurser.

Bild
Bild

Budget

Det är omöjligt att hitta fotoskrivare i nätbutiker med sökordet "billig". Detta beror inte alls på att priserna är för höga i onlinebutiker, utan snarare för att även för hemmabruk rekommenderas att inte ta priset på enheten som huvudkomponenten i valet. Kostnaden är viktig, men om det är det enda kriteriet måste du efter ett tag tänka på ett nytt köp.

Budgetskrivare rekommenderas vanligtvis: Epson Stylus Photo 1410, Canon PIXMA iP7240, Epson L800.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mellanprissegment

Experter noterar att marknaden för sådana produkter länge och oåterkalleligt har ockuperats av jättar - Epson och CANON, Samsung, HP (Hewlett Packard) … Experter är övertygade om att dessa märken har intagit de ledande positionerna på konsumentmarknaden inte bara på grund av deras popularitet, reklam och produktkampanjkostnader. Huvudkomponenten för framgång är mångsidighet, en mängd olika alternativ, produkter av hög kvalitet som kan erhållas av alla icke-professionella användare. Av ingen liten betydelse är kostnaden, tillgänglig även för personer med låg ekonomisk förmåga.

Vanligtvis nämns HP LaserJet Pro CP1525n med ekonomisk strömförbrukning, Canon PIXMA iP7240, Canon Selphy CP910 Wireless, Epson L805 med CISS från fabriken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Premiumklass

För perfektionister som föredrar allt det bästa finns det ett särskilt betyg på premium -enheter. Dessa granskningar involverar vanligtvis professionell laboratoriepersonal som kan utvärdera multifunktionsskrivare endast baserat på egenskaper och förmågor som är särskilt värdefulla för professionella fotografer. Fem ledare har identifierats i år.

Epson Expression Photo HD XP-15000

Bild
Bild

Canon PIXMA iX6840

Bild
Bild
Bild
Bild

Epson SureColor SC-P400

Bild
Bild

HP Sprocket fotoskrivare

Bild
Bild

Xiaomi Mijia fotoskrivare

Bild
Bild

Vinnaren av betyget kostar från 29 950 till 48 400 rubel. Den kan användas både hemma och i ett professionellt mörkrum. Detta är ett bra verktyg för dem som gillar fotokonsten och försöker uppnå perfektion i sitt arbete.

Hur väljer man?

Huvudvillkoret för att göra rätt val är att styras av dina egna behov och mobila enheter till ditt dagliga förfogande. Du bör inte ge efter för de envisa rekommendationerna från säljkonsulter, annars kan du bli ägare till en skrymmande och dyr enhet som inte har någonstans att lägga och inget att använda. Det är lättare att läsa relevanta publikationer först och rådgöra med en professionell.

Rekommenderad: