Fan Polaris (21 Bilder): Bord- Och Golvmodeller Med Fjärrkontroll, Reservdelar Till Modeller Och Bruksanvisning

Innehållsförteckning:

Video: Fan Polaris (21 Bilder): Bord- Och Golvmodeller Med Fjärrkontroll, Reservdelar Till Modeller Och Bruksanvisning

Video: Fan Polaris (21 Bilder): Bord- Och Golvmodeller Med Fjärrkontroll, Reservdelar Till Modeller Och Bruksanvisning
Video: Мало кто знает об этой функции ДРЕЛИ !!! 2024, April
Fan Polaris (21 Bilder): Bord- Och Golvmodeller Med Fjärrkontroll, Reservdelar Till Modeller Och Bruksanvisning
Fan Polaris (21 Bilder): Bord- Och Golvmodeller Med Fjärrkontroll, Reservdelar Till Modeller Och Bruksanvisning
Anonim

Fläktar är ett budgetalternativ för kylning i sommarvärmen. Det är inte alltid och inte alltid möjligt att installera ett split-system, och en fläkt, särskilt en stationär fläkt, kan installeras nästan var som helst där det finns ett uttag. Modellutbudet av Polaris -fläktar innehåller både mycket kompakta modeller för att blåsa en personlig arbetsplats, såväl som kraftfulla golvfläktar som skapar luftflöde genom rummet.

Fördelar och nackdelar

Plusserna inkluderar:

  • låg kostnad för produkten;
  • möjligheten till personligt luftflöde (till skillnad från split -systemet på kontoret, när den ena är kall, den andra är varm);
  • spara lagringsutrymme.
Bild
Bild
Bild
Bild

Nackdelarna inkluderar:

  • lätt minskning av lufttemperaturen;
  • förmågan att bli förkyld;
  • buller och skramlande under drift.
Bild
Bild

Olika sorter

Det finns bara nio modeller i serien av stationära fläktar, bland vilka det finns en mycket kompakt fläkt för ett kontorsbord. Alla är utrustade med en skyddsgrill och har en låg effekt från 15 till 25 W. Modellernas dimensioner är relativt små, kostnaden varierar från 800 till 1500 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Polaris PUF 1012S

En modell som drivs av en bärbar USB -port. Storleken på dess metallblad är extremt liten, diametern är bara 12 cm, strömförbrukningen är 1, 2 W. Av de variabla egenskaperna är det bara en förändring i lutningsvinkeln; det är inte möjligt att ändra höjden. Kontrollen är mekanisk, emissionspriset är cirka 600 rubel. Bland fördelarna är möjligheten att använda en nätadapter, samt ett bärbart batteri. Den största nackdelen som varje reparatör kommer att berätta är strömförsörjning från USB, vilket förr eller senare leder till 100% nedbrytning av en bärbar dator.

Bild
Bild
Bild
Bild

Polaris PCF 0215 R

Modell med en något större bladdiameter på 15 cm, ansluten till ett vanligt uttag. Priset är också mycket lågt - 900 rubel, medan det finns möjlighet att hänga installationen. Motorns effekt är 15 W, det finns två arbetshastigheter som måste styras manuellt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Polaris PCF 15

Enheten kan roteras 90 grader åt ena eller andra sidan, samt luta eller höja dess 25 cm blad. Fläkten lindar 20 W per timme, har två rotationshastigheter och ett hängande fäste. Priset är 1100 rubel. Användarna är nöjda med det snygga svarta färgschemat, anständiga kraften, möjligheten att fästa i en klädnypa och nästan tyst drift.

Bild
Bild
Bild
Bild

Polaris PDF 23

Den största modellen av stationära fläktar, har en effekt på 30 W, roterar 90 grader och har möjlighet att luta. Användare noterar att bladens faktiska storlek inte sammanfaller med den angivna, de är faktiskt mindre. Resten av modellen passar alla.

Golvfläktar har ett kors som stativ, höjdjusterbart teleskoprör , ett obligatoriskt skyddande näthölje på bladet och en mekanisk kontrollpanel för driftlägen. Alla modeller har en 90-graders svivel med 40 cm blad. Vissa har fjärrkontroll.

Bild
Bild
Bild
Bild

Polaris PSF 0140RC

Denna fläkt är en ljus ny produkt. Förutom den anmärkningsvärda röda och svarta färgkombinationen har den tre lufthastigheter och tre aerodynamiska blad. Lutningsvinkeln på huvudet har en stegad design med fixering. Fläkten är 140 cm hög och tvärstycket stöds på benen för maximal stabilitet. Modellens effekt är 55 W, kostnaden är 2400 rubel. Men den huvudsakliga "funktionen" är fjärrkontrollen, som helt upprepar kontrollpanelen på fläkten, det vill säga att du kan styra enheten helt från soffan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Polaris PSF 40RC Violet

Modell med LED -panel och fjärrkontroll. En särdrag från andra enheter är närvaron av fem aerodynamiska blad, en timer i 9 timmar och en fjärrkontroll. Tillverkaren noterar den tysta driften vid alla tre hastighetslägen, vars maximala effekt är 55W. Fläkten kan också fungera i ett fast läge vid valfri lutnings- och rotationsvinkel. Priset på sådan skönhet är 4000 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Polaris PSF 1640

Den enklaste modellen av årets nya produkter. Har tre hastigheter av luftflöde, låter dig justera luftflödets riktning, lutningsvinkel, höjd. Konstruktionens höjd är 125 cm, bladen är vanliga, inte aerodynamiska. Den produceras i vita och lila färger och kostar 1900 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Att döma av feedback från användarna, Polaris -företaget behåller stadigt varumärket som en nationell tillverkare av hushållsapparater. Alla dess modeller överensstämmer med pris-kvalitet-förhållandet, alla tekniska egenskaper (förutom storleken på bladen på skrivbordsfläktar) motsvarar de som anges i instruktionerna. Enheterna fungerar verkligen tyst under flera säsonger, tillverkarens tekniska support glädjer köpare, reservdelar och komponenter kan köpas separat.

Rekommenderad: