VITEK Fläkt (15 Bilder): Golv-, Kolumn- Och Bordsmodeller Med Fjärrkontroll

Innehållsförteckning:

Video: VITEK Fläkt (15 Bilder): Golv-, Kolumn- Och Bordsmodeller Med Fjärrkontroll

Video: VITEK Fläkt (15 Bilder): Golv-, Kolumn- Och Bordsmodeller Med Fjärrkontroll
Video: Fjärrstyrd stativfläkt - FNST15CBK40 (SE) 2024, April
VITEK Fläkt (15 Bilder): Golv-, Kolumn- Och Bordsmodeller Med Fjärrkontroll
VITEK Fläkt (15 Bilder): Golv-, Kolumn- Och Bordsmodeller Med Fjärrkontroll
Anonim

Trots det faktum att Ryssland är känt över hela världen som ett "land med svåra vintrar", kan somrarna vara mycket kvav här. I sådant väder är den enda räddningen en luftkonditionering eller dess mer budgetalternativ - en fläkt. En av de mest populära fläkttillverkarna i Ryssland är VITEK. I dagens artikel kommer vi att titta på egenskaperna hos de bästa modellerna i detta företag så att du kan förstå vilken som är rätt för dig.

Bild
Bild
Bild
Bild

Typer

Alla fläktar är indelade i flera typer enligt två nyckelkriterier.

Efter boendeform:

  • tak;
  • golv;
  • bordsskiva.

Enligt arbetsprincipen:

  • axial;
  • radiell;
  • bladlös.

Förutom fläkttypen bör följande parametrar beaktas när du väljer den:

  • kraft;
  • diameter;
  • täckt område;
  • ljudlöshet;
  • ytterligare funktioner.

Med hänsyn till var och en av dessa parametrar kan du säkert välja den modell som passar dig bäst.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

VITEK VT-1933

Detta är en stationär fläkt med en radiell mekanism.

Fördelarna med modellen är följande

  1. Intressant och snygg design . Kolumn-typ fläktar i allmänhet har en mycket intressant design. Även om den i den här modellen är väldigt enkel och passar perfekt in i alla rum. Neutrala grå nyanser har valts för målningen, vilket ytterligare förstärker den klassiska charmen.
  2. Fjärrkontroll . Många som köpte den här fläktmodellen noterar hur bra fjärrkontrollen är gjord i den. Det är enkelt, men det täcker samtidigt alla modellens funktioner. Den har ett stort täckningsområde och signalen kommer bra genom fönster och väggar.
  3. Hög kraft . Kraften i denna modell noteras av alla som köpte den, många jämför den till och med med en mini-luftkonditionering. Modellen har faktiskt en effekt på hundra tjugo watt, vilket är två gånger mer än för de flesta enheter hos denna tillverkare. Och tack vare rotationen på nittio grader och möjligheten att justera riktningen kan fläkten täcka ett mycket stort område.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellen har också några nackdelar

  1. Låg kvalitet . Genom att skapa en så kraftfull fläkt fick designarna hitta sätt att hålla sig inom prisgränsen. På grund av detta var de tvungna att spara mycket på kvaliteten på delar. Fläkthöljet är tillverkat av billig plast och fyllningen har uteslutande kinesiska rötter. Enligt kundrecensioner påverkade detta dock inte enhetens hållbarhet i hög grad, det kan fungera mycket länge.
  2. Högt ljud . Den största nackdelen med modellen är högt ljud vid höga hastigheter. Det noteras i deras recensioner av det överväldigande antalet köpare. Kinesisk plast gör sig också påmind; vid fläkten kan fläkten knarra ganska mycket.

Sammantaget är VITEK VT-1933 en mycket anständig modell. Naturligtvis har det sina nackdelar, men de är obetydliga och bleka mot bakgrunden av dess fördelar. Och det verkar som om de som redan har köpt den här modellen tycker detsamma, eftersom dess betyg aldrig faller under fyra stjärnor.

Bild
Bild

VITEK VT-1935

En av de bästa modellerna av radialfläktar. Kolumnfläkt med hög effekt, många ytterligare funktioner och bekväm kontroll - allt till ett överkomligt pris.

Fördelarna med modellen är följande

  1. Hög kraft . Fläkten har en mycket hög effekt - hundra tjugo watt. Han kan enkelt blåsa ett rum på upp till tjugo kvadratmeter.
  2. Klassisk design . Tack vare sin klassiska form och färg passar fläkten perfekt i alla interiörer.
  3. Luftjonisering . Denna modell kyler inte bara luften utan joniserar den och kombinerar därmed funktionaliteten hos två enheter samtidigt. Denna funktion kommer att vara särskilt användbar för personer med andningssvårigheter.
  4. Tystnad . För en modell med så hög effekt är VITEK VT-1935-fläkten väldigt tyst. Allt brus börjar komma från det bara vid de allra sista hastighetslägena.
  5. Rimligt pris . Genomsnittspriset för denna modell är från tre till sex tusen rubel. Detta är ganska lite med tanke på dess kvalitet och funktionalitet.

Den enda nackdelen med modellen är dålig fjärrkontroll. Med fjärrkontrollen till denna modell, ingen tur, många köpare noterar att fjärrkontrollen i den här modellen lämnar mycket att önska. Fjärrkontrollen måste riktas direkt mot fläkten, och knapparna fungerar inte alltid första gången. Det är allt, bara en betydande nackdel. Denna modell är en av de bästa från VITEK, skaparna är stolta över den av en anledning.

Bild
Bild
Bild
Bild

VITEK VT-1909

Golvfläkten, denna gång med en mer välbekant axiell mekanism.

Fördelarna med modellen är följande

  1. Tyst . Även vid högsta effekt avger modellen relativt lite brus.
  2. Närvaron av ett pulsläge . Pulsläge tillåter fläktbladen att snurra med högsta möjliga hastighet under en kort tid, varefter de saktar ner och sedan ökar hastigheten igen. Många köpare har varit mycket gratis om detta läge.
  3. Kontrollera . Fläkten styrs på två sätt: med hjälp av pekskärmen på kroppen och med fjärrkontrollen. Alla noterar kvaliteten och bekvämligheten med pekskärmen på fodralet.
  4. Billighet . Denna modell är en av de billigaste från detta företag. Beroende på säljaren kan det kosta från två till tre tusen rubel.
Bild
Bild
Bild
Bild

Nackdelarna med modellen är följande

  1. Dåliga kvalitetsdetaljer . Många köpare klagar på att det ofta börjar fastna med fläktrotationsläge ofta. Detta beror på deformationen av stödkorset, eftersom metallen som används i den är för mjuk för sådana belastningar.
  2. Lågfunktionell fjärrkontroll . Till skillnad från den breda funktionen på pekskärmen är fjärrkontrollen extremt dålig. Med hjälp av fjärrkontrollen kan du bara slå på fläkten och justera dess hastighet, men lutningen och rotationen måste justeras manuellt.

Av allt ovanstående kan vi dra slutsatsen att VITEK VT-1909 är mer en budgetmodell. Det finns inga starka fördelar eller nackdelar med den, och dess kvalitet överensstämmer ganska bra med det erbjudna priset.

Rekommenderad: