Den Bästa TV: N 43 Tum: Betyg På Budgetmodeller. Vilket Märke är Bättre Att Köpa? Prisvärda Och Premium 43 '' Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Den Bästa TV: N 43 Tum: Betyg På Budgetmodeller. Vilket Märke är Bättre Att Köpa? Prisvärda Och Premium 43 '' Modeller

Video: Den Bästa TV: N 43 Tum: Betyg På Budgetmodeller. Vilket Märke är Bättre Att Köpa? Prisvärda Och Premium 43 '' Modeller
Video: Умный 4K-телевизор на 43 дюйма: какой выбрать? 2024, Mars
Den Bästa TV: N 43 Tum: Betyg På Budgetmodeller. Vilket Märke är Bättre Att Köpa? Prisvärda Och Premium 43 '' Modeller
Den Bästa TV: N 43 Tum: Betyg På Budgetmodeller. Vilket Märke är Bättre Att Köpa? Prisvärda Och Premium 43 '' Modeller
Anonim

Idag är 43-tums TV-apparater mycket populära. De anses vara små och passar perfekt in i den moderna layouten av kök, sovrum och vardagsrum. När det gäller funktionalitet och prestanda producerar tillverkare olika modeller - både budget (enkla) och dyra (avancerade).

Bild
Bild
Bild
Bild

Karakteristisk

TV med en diagonal på 43 tum anses vara den mest populära modellen, som på grund av skärmens kompakta storlek tar lite plats och inte bara ger högkvalitativa filmer utan också en spännande nedsänkning i konsolspel.

Utvecklarna av dessa enheter har gjort allt för att göra dem så nära som möjligt till datorer i sin kapacitet . För att göra detta kompletterades de med olika applikationer, interaktiva och multimediefunktioner. Jämfört med konventionella TV -apparater har de tillgång till Internet, vilket gör enheterna helt oberoende av antenn -signalen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom, TV-apparater med en diagonal på 43 tum är utrustade med inbyggt minne och har speciella kontakter för anslutning av externa lagringsmedier . Tack vare praktiska inställningar kan du i sådana TV -apparater spela in ditt favorit sportprogram, film eller tv -serier och sedan titta på allt på fritiden. Fans av konsol- och dataspel kan, om så önskas, installera spelprogram på sådana TV -apparater.

Det enda är att en sådan nyhet med hushållsapparater är dyr. Därför, om familjens ekonomiska kapacitet inte tillåter, kan du välja budgetalternativ, de är mycket billigare och är inte på något sätt sämre i ljudkvalitet, färgåtergivning, men deras funktionalitet är lägre.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Hushållsmaskinmarknaden representeras av ett stort utbud av TV -apparater med skärmar från 107 till 109 cm (43 tum), medan alla modeller skiljer sig åt när det gäller ytterligare funktioner och pris. Därför måste du ta hänsyn till dess tekniska egenskaper när du gör ett val till förmån för denna eller den där TV: n. Om du köper ett billigt alternativ, då du bör definitivt uppmärksamma tillverkarens rykte och skärmens kvalitet så att det inte finns några bloss och döda pixlar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Budget

Till ett mycket överkomligt pris kan du enkelt välja en bra TV med grundläggande egenskaper, vilket kommer att räcka för att titta på filmer av hög kvalitet. Det enda som budgetmodeller inte kan tillfredsställa med närvaron av ytterligare funktioner. Dessa är de bästa sådana modellerna.

LG 43LK5000 … Det är en relativt billig TV med HDR-stöd och en 43-tums skärm. Funktionen är minimal och består endast av Wi-Fi och Smart-TV-plattformar. Tunern på sådana modeller fångar inte bara den analoga signalen, utan också kabeln "digital" S2 / - DVB -T2 / C. Tillverkaren har lagt till enheten på baksidan och sidan med separata HDMI -kontakter och 1 USB -port för att läsa information från flyttbara enheter. TV -ljudsystemet representeras av två kraftfulla 10 W -högtalare och stöder virtuellt surroundljud.

De främsta fördelarna med modellen inkluderar: närvaron av en Direct LED -matris med bakgrundsbelysning, en unik skalningsfunktion, teknik för att öka ljusstyrkan och kontrasten i färger. Dessutom har dessa TV-apparater ett FHD-tillägg på 1080p, inbyggda spel och ett brusreduceringssystem.

När det gäller bristerna finns det få av dem. Det är en enkärnig processor och ingen line-out för hörlurar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samsung UE43N5000AU . Samsungs produkter är mycket efterfrågade på grund av deras höga kvalitet och överkomliga priser. Denna modell är väl lämpad för äldre människor som inte är intresserade av onlinekul, utan bara tittar på filmer. Tillverkaren har gjort TV: n i en speciell design, 43-tums "stilig" har en förlängning på 1920 * 1080 px, och en unik Clean View-teknik finns i designen för att eliminera störningar. Dessutom har dessa TV -apparater ett Wide Color Enhancer -system för att skapa en färgpalett.

Denna modell kan ansluta bärbara datorer, datorer, multimediaspelare och BD-spelare, det finns också ett uttag för anslutning av flash-enheter och en USB-port. Fördelarna med denna modell inkluderar: högkvalitativ bild (utjämning av dynamiska scener tillhandahålls), Hyper Real-processor, multifunktionell tuner, överkomligt pris.

Nackdelar: dåliga betraktningsvinklar, den inbyggda spelaren stöder kanske inte alla format.

Bild
Bild
Bild
Bild

BBK 43LEM-1051 / FTS2C . Denna modell från BBK -varumärket anses vara den bästa och mest budgetmässiga, eftersom dess montering utförs på Rysslands territorium. TV: ns design är enkel: små plastben, tunna ramar och en 43-tums 1080p Full HD-skärm med en matris av hög kvalitet. Om så önskas kan enheten anslutas till en dator via en speciell kontakt. Fördelar: tillfredsställande kvalitet till en överkomlig kostnad, närvaron av en kompakt fjärrkontroll och en trippeltuner för att läsa digitala format DVB-T2 / S2 / C, dessutom har designen en digital ljudutgång och hörlurar. Nackdelar: svagt ljud, betraktningsvinklarna är för begränsade.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En 43-tums TV kan slutföra klassificeringen av budgetmodeller Philips 43PFS4012 . Trots att modellen dök upp på marknaden för första gången 2017, är den fortfarande mycket efterfrågad idag. Detta beror på närvaron i utformningen av Full HD -upplösning och direkt LED -bakgrundsbelysning. Dessutom har matrisen aldrig problem med betraktningsvinklar och färgåtergivning. Den enda nackdelen med modellen är att det inte finns något Wi-Fi-stöd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mellanklass

Nyligen har det funnits många 43-tums plasma-TV på marknaden som kan köpas till ett genomsnittligt pris. De, till skillnad från budgetalternativ, har låg strömförbrukning, är utrustade med bra "fyllning" och har många smarta funktioner, vilket utökar deras kapacitet. Toppen av dessa modeller presenteras enligt följande.

Philips 43PFS4012 … Detta är inte en helt ny modell (den dök upp 2017), men på grund av dess förtjänster fortsätter den att njuta av enorm popularitet även nu. Dess 43-tums skärm har en IPS-matris, så betraktningsvinklarna kan anses vara idealiska. Dessutom finns det en direkt belysning. Fördelarna med denna TV inkluderar: närvaron av en timer för automatisk avstängning, Eco-läge, tre HDMI-kontakter och en line-out för hörlurar (3,5 mm), samt mottagning av alla typer av tv-sändningar. Nackdelar: svagt ljud, kontrollpanelen är obekväm.

Bild
Bild
Bild
Bild

LG 43LK6200 . Denna modell anses vara ledande bland "smarta" 43-tums Full HD-TV. Tillverkaren gav den hög funktionalitet, högkvalitativa bilder, en modern Smart TV-plattform, bekväma kontroller och en inbyggd spelare. Skärmens expansion är 1920 * 1080 pixlar, matrisen har exakt färgåtergivning och en bekväm betraktningsvinkel. Fördelar: hög bildklarhet, 4-kärnig processor, förbättrade färger (dynamisk färg), två USB- och HDMI-portar, digital tuner av hög kvalitet. Nackdelar: svart färg visas som en mörkgrå nyans, inget hörlursuttag.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Samsung UE43N5500AU . Trots rimliga kostnader och avancerad funktionalitet har den här modellen inte en särskilt bra inbyggd spelare, den stöder inte DTS-ljudkoder. När det gäller grafisk reproduktion är skärmen utrustad med en modern Ultra Clean View -funktion, tack vare vilken bildens tydlighet förbättras och distorsion elimineras. Dessutom stöds Smart TV -plattformen, den är baserad på Tizen OS. Fördelar: 3 * HDMI-tuner, DVB-T2 / S2 / C-tuner, Wi-Fi-anslutning, 4-kärnig processor, högkvalitativ bild, spelapplikationer finns tillgängliga.

Nackdelar: låg funktionell USB -spelare, ibland finns det lampor i hörnen av skärmen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hitachi 43HL15W64 . Denna modell kännetecknas av en idealisk bild, eftersom dess display har en expansion på 3840 * 2160 pixlar och har en direkt LED -bakgrundsbelysningstyp. Fördelarna med en 43-tums TV inkluderar genomsnittskostnaden, möjligheten att arbeta via Wi-Fi och läsa information från externa medier, utmärkt montering, elegant design och lång livslängd. Det enda som denna TV fick från användarna många klagomål om Smart TV, det fryser när många applikationer startas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Premiumklass

För finsmakare av hög kvalitet erbjuder tillverkarna 43-tums TV-apparater med de bästa matriserna och höghastighetsprocessorerna. Premiummodeller skiljer sig också åt i design, deras skärm är utrustad med en antireflekterande beläggning. De bästa avancerade TV-apparaterna är dyra, men väl värda köpet. De mest populära 43-tums TV-apparaterna i denna klass inkluderar dessa.

Sony KDL-43WF804 … Denna modell intar en ledande position på marknaden, men är näst efter den instabila Android TV -plattformen. TV: n ser solid ut, har en ovanlig design och utmärkt byggnad. Fördelar med denna modell: smal kropp, röststyrning, kantbelysning, HDR-stöd, 16 GB inbyggt minne. Dessutom har tillverkaren kompletterat enheten med stöd för DTS, Dolby Digital och utrustat den med en digital DVB-T2 / S2 / C-tuner och möjlighet till ClearAudio + ljudbehandlingsläge.

När det gäller bristerna finns det inte många av dem: det finns få applikationer på Play Market och operativsystemet fryser (detta händer ibland).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sony KD-43XF8096 . Detta är en av de mest avancerade 43-tums modellerna, som inte har sin like i den realistiska bilden. Utökar skärmen till 3840 * 2160, den stöder 4K HDR -intervall och ger överlägsen färgprestanda. Dessutom har tillverkaren i denna modell implementerat raminterpolering, liksom möjligheten för underhållning och surfing. Huvudfördelar: bekväm röststyrning, surroundljud, högkvalitativ montering. Nackdelar: hög kostnad, bara två HDMI -kontakter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Innan du köper en bra 43-tums TV måste du ta hänsyn till många nyanser, eftersom utrustningens livslängd och kvaliteten på visning och ljud beror på detta. Därför rekommenderar experter att uppmärksamma följande indikatorer.

  • Pris . Nu på marknaden kan du hitta både budget- och lyxmodeller. De skiljer sig alla åt i funktionalitet. Om du bara planerar att titta på filmer kan du föredra billiga alternativ. För älskare av tekniska innovationer är premium -TV -apparater lämpliga, men du måste betala ett anständigt belopp för dem.
  • Skärm . Tillverkare producerar TV -apparater med en diagonal på 43 tum, utrustade med LCD -skärmar, OLED och HD. I det här fallet anses det senare alternativet vara det vanligaste eftersom det har en förlängning på 1920 * 1080 pixlar. Billiga modeller har låg kontrast, onaturliga färger och dåliga betraktningsvinklar. Därför är det bäst att välja mellanprismodeller med 4K-skärmar.
  • Tillgänglighet för smart -TV . Alla 43-tums TV-apparater har inte stöd för smart-TV, allt beror på teknikens operativsystem. De mest funktionella är modellerna med inbyggd Android och webOS. De kännetecknas av snabb åtkomst till applikationer och har en mängd olika program.
  • Ljud . På grund av att många tillverkare försöker göra tv -skåpet så tunt som möjligt, lider ljudet. Därför måste du vid köpet vara intresserad av nivån på högtalarnas totala uteffekt. Som regel bör denna siffra inte vara lägre än 20 watt. Dessutom bör du fråga om tekniken har tillgång till anslutning av externa högtalare och Bluetooth -stöd. Med en trådlös anslutning kan du när som helst installera ett kraftfullt högtalarsystem.
  • Hur utförs installation och infästning . Innan du köper en så viktig teknik är det nödvändigt att på förhand bestämma var och hur den ska installeras. Om du planerar att montera på en horisontell yta, bör TV: n vara utrustad med ett speciellt stativ med ökad styvhet. De VESA-kompatibla modellerna hängs dock enkelt upp vertikalt från takkonstruktioner, de roterar i två plan. Under installationen bör du också vara uppmärksam på tillgängligheten för anslutningen till portarna.

Rekommenderad: