Technics Hörlurar: RP-DJ1210, RP-DJ1200, RP-DH1200 Och Andra Trådlösa Modeller, Tips För Val Och Funktioner I Hörlurar

Innehållsförteckning:

Video: Technics Hörlurar: RP-DJ1210, RP-DJ1200, RP-DH1200 Och Andra Trådlösa Modeller, Tips För Val Och Funktioner I Hörlurar

Video: Technics Hörlurar: RP-DJ1210, RP-DJ1200, RP-DH1200 Och Andra Trådlösa Modeller, Tips För Val Och Funktioner I Hörlurar
Video: Обзор Technics RP-DJ1200 и RP-DJ1210 2024, April
Technics Hörlurar: RP-DJ1210, RP-DJ1200, RP-DH1200 Och Andra Trådlösa Modeller, Tips För Val Och Funktioner I Hörlurar
Technics Hörlurar: RP-DJ1210, RP-DJ1200, RP-DH1200 Och Andra Trådlösa Modeller, Tips För Val Och Funktioner I Hörlurar
Anonim

Technics varumärke headset är känt för många kunder som uppskattar renheten i ljudet . Hörlurar från denna tillverkare väljs ofta av både professionella DJs och vanliga användare som vill njuta av högkvalitativt ljud. Varje släppt modell har individuella funktioner som bör bekanta sig med innan de köper. Med en mängd olika headset från olika tillverkare fortsätter Technics att gå före.

Bild
Bild

Om tillverkaren

Varumärket Technics är en del av Matsushita -företaget , som är känt för nästan alla som den största tillverkaren av elektronik Panasonic. Varumärket har varit verksamt på teknikmarknaden i mer än ett dussin år. Fram till 2002 var företaget engagerat i tillverkning av stationär ljudutrustning och erbjuder kunderna ett brett utbud. I produktkatalogerna kunde man hitta både fullfjädrade miniatyrsystem och enskilda blockkomponenter.

Bild
Bild

Efter ett tag avbröts produktionen av de flesta modellerna av utrustning. De återstående typerna av enheter, som förbättrats av ett team av proffs, släpptes under varumärket Panasonic. Varumärket Technics arbetade i ett smalt segment och producerade utrustning för DJs.

Som ett resultat blev företaget populärt över hela världen och vann status som en legend bland köpare. Specialister är seriöst engagerade i marknadsföring och ägnar särskild uppmärksamhet åt reklam.

Bild
Bild

Idag innehåller sortimentet av det kända varumärket Technics följande produkter:

blandningskonsoler

skivspelare

skivspelare av vinylskivor

hörlurar

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är värt att bo mer på headsetet från en utländsk tillverkare. Utrustning som DJs använder måste ha vissa tekniska egenskaper. För att uppnå högkvalitativ reproduktion av låga, mellersta och höga frekvenser, specialister använde innovativ teknik och teknisk "fyllning" av högsta kvalitet.

Dessutom är hörlurar från ett välkänt märke pålitliga, praktiska och bekväma under drift . För att hörlurarna ska behålla sin integritet och presentation under lång tid använder tillverkarna slitstarka material. Och uppmärksamhet ägnas åt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dessa och andra egenskaper har väckt uppmärksamhet hos inte bara musiker, utan också vanliga köpare.

Technics hörlurar finns tillgängliga från certifierade butiker och professionella musikutrustningsbutiker. När du beställer ett headset över Internet rekommenderas att du väljer officiella webbresurser.

Bild
Bild

Populära modeller

Vi erbjuder en översikt över de vanligaste modellerna av Technics hörlurar

RP-DH1200

De första hörlurarna i full storlek lockar uppmärksamhet med sina utmärkta tekniska egenskaper och snygg design. Kombinationen av klassiska färger - svart och grått - ser alltid relevant och uttrycksfull ut. Ingångseffektindikatorn är 3500 mW . Och specialisterna utrustade modellen breda högtalarhuvuden.

Hög ljudkvalitet bibehålls även vid höga volymer.

För bekväm användning var headsetet utrustat med en svängningsmekanism, så att skålen kan flyttas horisontellt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar med hörlurar:

vikbar huvudbanddesign

klart ljud på grund av ett membran på 50 millimeter

löstagbar kabel

Brister:

det finns ingen mikrofon

vikt 360 gram - med långvarigt slitage kan hörlurar orsaka obehag

otillräcklig diameter på öronkuddarna

Bild
Bild
Bild
Bild

RP-DJ1210

Bekväma och praktiska hörlurar i modern design. I deras tillverkning, tillverkare gjorde en partiskhet mot ljudet av låga frekvenser . Modellens huvudsakliga egenskaper är tillförlitlighet och utmärkt ljudåtergivningseffekt. Hörlurarna är perfekta för att lyssna på musik i elektronisk stil.

På grund av närvaron av en speciell vridmekanism kan skålarna fritt förflyttas både längs den horisontella och vertikala axeln. Även vid kraftig användning vid hög volym kommer enheten att fungera korrekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar:

headsetet är skyddat mot fukt och vatten

liten vikt, endast 230 gram - med sådana hörlurar kommer det att vara bekvämt även vid långvarig användning

övervakningsfunktion med Swing -system tillhandahålls

Minus:

kvaliteten på materialet som används för efterbehandling motsvarar inte den höga nivån

det rekommenderas inte att använda den här hörlursmodellen med bärbara prylar på grund av den tunga kabeln

Bild
Bild
Bild
Bild

RP-DJ1200

Bekväma och kompakta hörlurar. Experter balanserade perfekt ljudet för att arbeta med musik av olika genrer … Den visuella skillnaden mellan denna modell och den föregående är den lila bokstaven. För att göra headsetet mindre använde tillverkarna 40 mm diametrar, samtidigt som de bibehöll utmärkt ljudkvalitet.

Stålramen kommer att behålla sin form och sitt marknadsförbara utseende från år till år, även vid intensiv användning. Om så önskas kan användaren säkra skålens gångjärn med en stark och säker spärr.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar:

vikt, som bara är 270 gram

stora öronkuddar skyddar mot onödigt ljud

för att ansluta headsetet till professionell utrustning, finns det en speciell adapter i satsen

Den vikbara designen gör hörlurarna lätta att förvara och bära

Brister:

längden på sladden på 2 meter anses av många köpare vara otillräcklig

effekt på 1500 mW

Bild
Bild
Bild
Bild

RP DH1250

Denna typ av headset tillhör professionell utrustning … De viktigaste skillnaderna i denna modell är tillgängligt mikrofon- och iPhone -stöd . Tillverkare har skyddat öronsnäckorna med ett pålitligt vattentätt fodral. Den praktiska designen med svängbara skålar är enkel att använda.

Den lindade kabeln är tillverkad av trassel-material . Tråden kan kopplas bort om så önskas. Under tillverkningen använde specialisterna högtalare på 50 millimeter. Du kan styra hörlurarnas funktioner med en specialpanel på en av kablarna. Genom att justera pannbandet kan hörlurarna anpassas för varje användare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar:

paketet innehåller en separat kabel för synkronisering av hörlurar med en smartphone

bekvämt och mjukt pannband för lång och bekväm användning

hörlurarna sitter stadigt på huvudet även när du kör

För att ansluta headsetet till stor ljudutrustning, innehåller enheten en 6, 35 mm adapter

Brister:

otillräcklig kvalitet på reproduktion av låga frekvenser

hörlurarnas snäva passform till huvudet har också en negativ effekt - på grund av stark kompression kan smärtsamma känslor uppstå

Bild
Bild

Obs! Detta märke tillverkar inte trådlösa hörlurar.

Urvalstips

Utbudet av hörlurar fylls på varje år med modeller från många tillverkare. Mycket konkurrens leder till att sortimentet ständigt fylls på och uppdateras. När du väljer ett headset bör du följa experternas rekommendationer.

  1. Det första man ska hålla utkik efter är specifikationer . För att lyssna på musik med hög volym måste du välja kraftfulla hörlurar.
  2. Bestäm vilken typ av musik du ska använda enheten till . Vissa modeller är bättre lämpade för elektronisk stil, medan andra återger klassikerna perfekt. Och uppmärksamma också de universella modellerna.
  3. För att hålla hörlurarna bekväma under lång tid, överväga storlekarna … Kontrollerade enheter är mycket populära. Denna parameter gäller inte bara pannbandet utan även högtalarna.
  4. Om du ska ta dina hörlurar ofta med dig på vägen är det bättre att köpa ett hopfällbart headset . Ett extra plus när det finns ett förvaringsfodral.
  5. För att använda headsetet inte bara för att lyssna på musik, utan också för att kommunicera i röstmeddelanden eller mobilkommunikation, behöver du alternativ med inbyggd mikrofon .

Rekommenderad: