Dictaphones EDIC-mini: Led S51, Tiny + A77 Och Andra Digitala Modeller. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Dictaphones EDIC-mini: Led S51, Tiny + A77 Och Andra Digitala Modeller. Hur Väljer Man?

Video: Dictaphones EDIC-mini: Led S51, Tiny + A77 Och Andra Digitala Modeller. Hur Väljer Man?
Video: Диктофон Edic-mini LED S51 2024, April
Dictaphones EDIC-mini: Led S51, Tiny + A77 Och Andra Digitala Modeller. Hur Väljer Man?
Dictaphones EDIC-mini: Led S51, Tiny + A77 Och Andra Digitala Modeller. Hur Väljer Man?
Anonim

Mini röstinspelare kompakt och bekväm. Enhetens storlek gör det enkelt att ha med sig. Med hjälp av inspelaren kan du spela in en viktig konversation eller föreläsning, göra personliga ljudinspelningar, göra en att-göra-lista och göra inköp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Diktafoner EDIC-mini skiljer sig från många andra analoger med sin miniatyrstorlek. Måtten på vissa enheter är desamma som för en vanlig flash -enhet. De har också andra funktioner, vilket gör dem till en produkt av hög kvalitet som du bör vara uppmärksam på.

  1. Enheternas design är snygg och elegant.
  2. De har en ovanlig kroppsform, original och högkvalitativa läderfodral är gjorda för röstinspelarna.
  3. Dictaphones EDIC-mini är enkla och okomplicerade att använda. Många funktioner konfigureras både automatiskt och manuellt. Till exempel autoplay, som svarar på röst.
  4. Synkronisering med en dator utan att installera ytterligare programvara. Överföringen av ljudmaterial till en dator är densamma som från ett flash -kort.
  5. Dictaphones EDIC-mini har inspelning av hög kvalitet, vilket är deras främsta fördel. Känsliga mikrofoner täcker ett brett spektrum av ljud och skyddar mot yttre störningar och påverkan som vibrationer, temperaturfluktuationer och fukt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

Alla sortiment röstinspelare EDIC-mini har ytterligare funktioner , utmärkta designlösningar och hög kvalitet. Inkluderar alternativ som röstaktivering, timerinspelning och andra.

Modeller från Tiny -serien köps oftast som en present. Detta är ingen slump - i den här serien är alla enheter tillverkade med intressanta ytor från olika material.

Bild
Bild
Bild
Bild

En LCD -skärm har lagts till i LCD -serieinspelarna . Ray-linjen kännetecknas av flera inbyggda mikrofoner, tack vare vilka inspelningskvaliteten förbättras och främmande brus hörs mindre.

EDIC-mini LCD - en av de senaste serierna av digitala röstinspelare. Behåller den traditionella ministorleken och har flera fördelar:

  • tre-linjers flytande kristallindikator;
  • möjligheten att ställa in en timer för automatisk inspelning vid en viss angiven tid;
  • snabbt datautbyte via USB -adapter;
  • multifunktionell programvara för att arbeta med en dator.

Enheterna i denna serie är professionella röstinspelare som spelar in material av hög kvalitet på det inbyggda minnet . Var och en av dem kan lyssna på enheten via hörlurar. Modellerna klarar av långsiktig inspelning, upp till 600 timmar. Möjligheten till autonomt arbete upp till 1000 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

EDIC-mini Led S51 är en ovanlig modell av en diktafon, gjord i form av en klocka: ljusa lysdioder är placerade som siffror på ratten.

I det ögonblick när inspelningen inte pågår, diktafonen blir till en klocka . Dioder visar tid, timmar i rött, minuter i grönt. Har ett litet fel inom 5 minuter. Seriefördelar:

  • professionell inspelning på ett avstånd av upp till 10 meter;
  • solbatteri;
  • enhetsminne kan övervakas via lysdioder;
  • timerinspelning;
  • inspelning med röstvolym;
  • ringinspelning.
Bild
Bild

Modellerna i denna serie innehåller de mest användbara och optimala funktionerna . Röstvolyminspelning hjälper till att spara batteri och enhetsminne. När volymen för källan överstiger en viss förutbestämd nivå startar inspelningen av sig själv. När det är tyst eller ljudsignalen är under tröskeln, utförs den inte. En sådan funktion används vanligtvis i fall där det inte är känt vid vilket exakt ögonblick du kommer att behöva starta.

Ringinspelning - en metod när inspelningen inte stannar vid slutet av minnet, utan fortsätter från startpositionen. Äldre poster skrivs över av nya. Den här funktionen är ett plus - du behöver inte oroa dig för att minnet tar slut i det mest olämpliga ögonblicket. Men glöm inte att överföra materialet vid rätt tidpunkt till din dator för att undvika att förlora det.

Röstinspelaren har ett lösenord som skyddar mot obehörig åtkomst till innehåll . Själva inspelningarna är digitalt signerade, vilket gör det möjligt att identifiera diktafonen från vilken inspelningen gjordes.

Bild
Bild
Bild
Bild

EDIC-mini Tiny + A77 - en professionell röstinspelare, en av de minsta modellerna, väger 6 gram. Trots sin lilla storlek har den en stor mängd inbyggt minne, en högkvalitativ och mycket känslig inspelning av material. Fördelar:

  • möjligheten att spela in upp till 150 timmar;
  • utföra arbete på ett avstånd av upp till 12 meter;
  • Programvara som gör det enklare att arbeta med digital utrustning;
  • extra inbyggt batteri.

Denna modell med dess programvara låter dig anpassa systemet för vissa omständigheter, redigera och lyssna på material . Digitala markörer gör det möjligt att bestämma tid och datum när varje post gjordes.

Ringen eller linjär funktion ger dig valet av vilket läge du vill använda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Med tanke på att själva enheten är ganska dyr och köps för en lång tids användning är det viktigt att uppmärksamma ett antal kriterier när du väljer en digital röstinspelare

  • Varaktighet . Detta kriterium påverkas av mängden minne på enheten och om modulen är borttagbar eller permanent. Inspelningens längd påverkas också av den digitala kanalens bitbredd. Inspelning på diktafoner utförs som standard i SP- eller LP -lägen.
  • Markera funktion … Moderna röstinspelare är utformade för långvarig användning, men alla har inte den här funktionen. Detta är bekvämt för långsiktig inspelning - möjligheten att markera önskat avsnitt i ljudspåret med ett speciellt märke, utan avbrott. Utan tvekan kan denna funktion bli ett avgörande kriterium vid val av enhet.
  • Hörlursuttag . Möjligheten att lyssna på inspelningen direkt från enheten, utvärdera inspelarens arbete, till exempel före en viktig händelse.
  • Utan tvekan är ett viktigt kriterium när du väljer en röstinspelare din behovet av dess tillämpning … Allt beror på målen. Till exempel, för en författare eller för daglig användning, är långdistansinspelning och röststartfunktioner valfria. För journalister kommer miniapparater med ökad ljudkänslighet att vara mer relevanta.
Bild
Bild
Bild
Bild

Innan du köper enheten är det värt mer detaljerat bekanta dig med funktionaliteten hos olika modeller av röstinspelare.

Se en översikt över röstinspelaren EDIC mini A75.