Scarlett Luftfuktare: Comfort Och Andra Modeller, Bruksanvisning

Innehållsförteckning:

Video: Scarlett Luftfuktare: Comfort Och Andra Modeller, Bruksanvisning

Video: Scarlett Luftfuktare: Comfort Och Andra Modeller, Bruksanvisning
Video: УЛЬТРАЗВУКОВОЙ УВЛАЖНИТЕЛЬ ВОЗДУХА SCARLETT SC-AH986E07 2024, April
Scarlett Luftfuktare: Comfort Och Andra Modeller, Bruksanvisning
Scarlett Luftfuktare: Comfort Och Andra Modeller, Bruksanvisning
Anonim

Numera placerar många människor luftfuktare i sina hem och lägenheter. Dessa enheter kan skapa det mest bekväma mikroklimatet i ett rum. Idag kommer vi att prata om Scarlett luftfuktare.

Fördelar och nackdelar

Luftfuktare från Scarlett har ett antal viktiga fördelar.

  • Hög kvalitet . Produkter fungerar effektivt, gör luften mjukare och lättare.
  • Låg kostnad . Produkterna från denna tillverkare anses vara budgetmässiga, de kommer att vara överkomliga för nästan vilken person som helst.
  • Vacker design . Dessa luftfuktare har en modern och snygg design.
  • Lätt att använda . Det kräver inte speciella kunskaper och färdigheter. Tryck bara på en knapp för att starta luftfuktaren.
  • Närvaron av aromatiseringsfunktionen . Sådana enheter kan snabbt sprida trevliga dofter i rummet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Trots alla fördelar har Scarlett luftfuktare några nackdelar

  • Förekomsten av buller . Vissa modeller av dessa luftfuktare kan göra höga ljud under drift.
  • Låg hållbarhet . Många modeller kommer inte att kunna fungera korrekt på länge.
Bild
Bild

Laguppställningen

Tillverkningsföretaget Scarlett tillverkar idag en mängd olika modeller av luftfuktare. Tänk på de tekniska egenskaperna hos de mest populära och efterfrågade produkterna i märkets sortiment.

AH986E09

Denna ultraljudsmodell är utformad för att befukta luften i ett rum med en yta på högst 45 kvadratmeter. Den är utrustad med en bekväm LED -display. Provet har också en kompakt termometer.

AH986E09 levereras med en liten kapsel för tillsats av aromatiska oljor

Modellen är utrustad med ett fotläge, temperaturindikering, reglering av befuktningens intensitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Comfort SC-AH986E08

Denna luftfuktare är också utformad för ett rum som inte är större än 45 kvadratmeter. Produktens volym når 4,6 liter. Kontrollen av enheten är beröringskänslig, utrustad med en LED-display. I avsaknad av vatten stängs utrustningen av automatiskt.

Modellen har ett system för justering av befuktningens intensitet . Den har också en särskild indikation på befuktningens intensitet, en på och av -timer och en doft.

Bild
Bild
Bild
Bild

SC-AH986E04

Denna ultraljudsfuktare är utformad för ett rum upp till 35 kvadratmeter. Den är utrustad med ett keramiskt filter. Enheten har också en luftfuktighetsregulator, en avstängningstimer. Enheten kan fungera kontinuerligt i 8 timmar.

Denna luftfuktarmodell har en vattentank med en volym på 2,65 liter . Strömförbrukningen är cirka 25 W. Enhetens vikt når nästan ett kilo.

Bild
Bild
Bild
Bild

SC-AH986M17

Denna enhet har en vattentank med en volym på 2,3 liter. Enhetens strömförbrukning är 23 W. Den är utrustad med en doft, en fuktighetsregulator, ett automatiskt avstängningsalternativ när det inte finns något vatten alls.

SC-AH986M17 kan arbeta kontinuerligt i 8 timmar. Kontroll av mekanisk typ. Typ av befuktning är ultraljud.

Bild
Bild
Bild
Bild

SC-AH986M12

Enheten är utformad för att befukta luften i ett rum med en yta på högst 30 kvadratmeter. Mekanisk styrning. Tiden för enhetens kontinuerliga drift är cirka 12 timmar.

Vattenförbrukningen under driften av enheten är cirka 300 milliliter per timme . Strömförbrukningen når 20 watt. Modellens totalvikt är nästan ett kilo.

SC-AH986M12 har en befuktningsregulator, doft, avstängningstimer.

Bild
Bild
Bild
Bild

SC-AH986M10

Enheten är liten i storlek. Det används för att befukta luften i små rum (högst 3 kvadratmeter). Enheten kan arbeta kontinuerligt i 7 timmar.

Vattentankens volym för denna modell är 2,2 liter . Produktens vikt når 760 gram. Vattenförbrukningen under drift är 300 milliliter per timme. Mekanisk styrning. Denna enhet är utrustad med en speciell knappbelysning.

Bild
Bild
Bild
Bild

SC-AH986M08

Denna ultraljudsmodell är utformad för att befukta luften i ett 20 kvadratmeter stort rum. m. Det kan fungera kontinuerligt i 6, 5 timmar. Vattentankens volym är cirka 2 liter.

Modellstyrning är av mekanisk typ . Dess strömförbrukning når 20 watt. Enheten väger cirka 800 gram. Enheten produceras tillsammans med en doft och en timer.

Bild
Bild
Bild
Bild

SC-AH986M06

Enheten används för en 35 kvm. m. Det kan fungera kontinuerligt i 15 timmar. Vattentankens volym är cirka 4,5 liter.

Strömförbrukningen för detta prov är 30 W. Dess massa når 1, 21 kilo.

Enheten har ett automatiskt avstängningsalternativ vid fullständig vattenbrist.

Bild
Bild
Bild
Bild

SC-AH986M04

Ultraljudsenheten används för ett rum med en yta på 50 kvm. m. Det kan fungera utan avbrott i 12 timmar. Vattentankens volym är cirka 4 liter.

Den totala vikten av enheten når 900 gram . Vattenförbrukningen är 330 ml / h. Mekanisk modellhantering. Effektförbrukningen för SC-AH986M04 är 25 W.

Bild
Bild

SC-AH986E06

Denna ultraljudsfuktare används för rum på 30 kvadratmeter. Den är utrustad med hygrostat, fuktkontroll, doft, avstängningstimer, automatisk avstängningsfunktion vid brist på vatten.

SC-AH986E06 kan fungera utan avbrott i 7,5 timmar . Vattentankens volym är cirka 2,3 liter. Strömförbrukningen når nästan 23 W. Enheten väger 600 gram.

Bild
Bild

SC-985

Luftfuktaren är utformad för en yta på 30 kvadratmeter. Tiden för kontinuerlig drift för en sådan modell är cirka 10 timmar . Strömförbrukningen når 30 watt.

Vattentankens volym är 3,5 liter. Enheten väger 960 gram. Vattenförbrukningen är 350 ml / h.

Modellen är tillverkad tillsammans med en befuktningsregulator, en på och av -timer.

Bild
Bild
Bild
Bild

SC-AH986M14

Enheten används för att serva ett rum på 25 kvadratmeter. Vattentankens volym är 2 liter . Mekanisk styrning. Den maximala vattenförbrukningen når 300 ml / h.

SC-AH986M14 kan arbeta kontinuerligt i 13 timmar. Modellen är tillverkad med en speciell reglering av luftfuktighet, vattenbelysning, aromatisering.

Det finns en speciell vridomkopplare för ångreglering på utrustningen . En liten kapsel placeras på produktens pall, avsedd för hällning av aromatiska oljor. Om det inte finns något vatten i enhetens sektion stängs det av automatiskt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användarmanual

En uppsättning med varje enhet kommer med detaljerade instruktioner för dess användning. Den innehåller de grundläggande reglerna för luftfuktarens funktion . Så det står att de inte kan placeras i badrum eller bara bredvid vatten.

Det står också att det är absolut nödvändigt att kontrollera att enhetens tekniska egenskaper överensstämmer med parametrarna för det elektriska nätverket innan enheten slås på.

Varje instruktion indikerar också en nedbrytning av enheten . De ska endast repareras av specialiserade servicecenter eller av tillverkaren.

Hantera nätsladden med särskild försiktighet. Det får inte dras, vridas eller lindas runt produktens kropp. Om sladden är skadad bör du omedelbart kontakta en specialist.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Innan du köper en lämplig luftfuktare finns det några egenskaper att tänka på. Så var noga med att överväga det område som kommer att betjänas av denna enhet. Idag innehåller Scarlett -produktserien modeller avsedda för olika rumsstorlekar.

Det är också nödvändigt att ta hänsyn till närvaron av ytterligare funktioner i luftfuktaren . Det rekommenderas att köpa smakprover. Sådana enheter gör det möjligt att fylla rummet med trevliga dofter. Dessa modeller har en separat behållare för specialoljor.

Hänsyn bör också tas till den tillåtna kontinuerliga driftstiden för luftfuktaren. Idag produceras modeller som är konstruerade för olika drifttider. När du väljer, titta på måtten.

Sådan utrustning har som regel en liten massa och tar inte mycket plats, men speciella kompakta modeller produceras också.

Bild
Bild

Granska översikt

Många konsumenter påpekar den relativt låga kostnaden för Scarlett -enheter - produkterna kommer att vara överkomliga för nästan vilken person som helst. Användarna är också nöjda med närvaron av ett doftalternativ som gör att du kan fylla luften i rummet med behagliga dofter.

Majoriteten av användarna noterade också en bra hydratiseringsnivå. Sådana enheter kan snabbt befukta luften i rummet. Vissa köpare talade om den tysta driften av sådana enheter - under drift ger de praktiskt taget inga ljud.

Användarvänligheten har också fått positiva recensioner . Även ett barn kan slå på och konfigurera enheten. Vissa människor har separat noterat den kompakta storleken på sådana luftfuktare. De kan placeras var som helst utan att komma i vägen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Negativ feedback gick till det komplexa förfarandet för att fylla enheten med vatten. Användarna har också märkt att vissa modeller av luftfuktare av detta märke är kortlivade, eftersom de ofta börjar läcka, varefter de slutar slå på och går sönder.

Rekommenderad: