Luftfuktare Royal Clima: Cube Och Sanremo Plus, Antica Och Andra Modeller, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Luftfuktare Royal Clima: Cube Och Sanremo Plus, Antica Och Andra Modeller, Recensioner

Video: Luftfuktare Royal Clima: Cube Och Sanremo Plus, Antica Och Andra Modeller, Recensioner
Video: Увлажнитель воздуха Royal Clima Sanremo Plus 2024, April
Luftfuktare Royal Clima: Cube Och Sanremo Plus, Antica Och Andra Modeller, Recensioner
Luftfuktare Royal Clima: Cube Och Sanremo Plus, Antica Och Andra Modeller, Recensioner
Anonim

Varumärket Royal Clima är en del av det italienska företaget Clima Tecnologie S. r. l., som ligger nära staden Bologna. Varumärkets huvudsakliga aktivitet är utveckling av högteknologiska produkter inom HVAC-utrustning (värmare, luftfuktare, fläktar, luftkonditioneringar). På den ryska marknaden har företagets produkter sålts sedan 2004. De senaste tekniska lösningarna och de senaste kvalitetskontrollteknikerna hjälper till att producera produkter som uppfyller de etablerade internationella kraven till en optimal kostnad.

Bild
Bild

Särdrag

I katalogen med produkter från Royal Clima -företaget kan du hitta ett brett utbud av klimatutrustning för luftkonditionering, ventilation, värme, luftbehandlingssystem samt installationer som tillhandahåller varmvattenförsörjning. Utbudet av luftbehandlingsanordningar representeras av ett brett urval av ångfuktare, lufttorkare, ultraljudsfuktare. Det är de senare som är särskilt populära bland köpare. Ultraljudsfuktare av märket Royal Clima har ett antal funktioner som kännetecknar dem på den positiva sidan:

  • brett modellutbud - gör det möjligt att välja en modell med de nödvändiga tekniska parametrarna och priskategorin;
  • förstklassig montering av komponenter;
  • för att öka befuktningssystemets effekt kan enheter anslutas i grupper (högst 6 enheter);
  • ytterhöljet är tillverkat av korrosionsbeständigt stål (rostfritt stål), vilket eliminerar risken för rost och ökar produktens livslängd;
  • det är möjligt att byta ut en defekt ångcylinder utan problem, och gör det själv;
  • ett enkelt styrsystem med en mjuk strömbrytare som gör att du kan ställa in de nödvändiga indikatorerna exakt;
  • bruksanvisningen är skriven på ett tillgängligt språk;
  • kompakt design gör det enkelt att placera en luftfuktare även i ett litet rum;
  • hög driftseffektivitet och bra slitstyrka garanterar enhetens långa livslängd.
Bild
Bild
Bild
Bild

Anordning och funktionsprincip

Principen för drift av en ultraljudsfuktare är det väl samordnade arbetet med alla dess komponenter. Grunden för enheten är den sändare till vilken strömmen matas. För närvarande börjar enheten avge vibrationer med en ultraljudsfrekvens. När enheten når en viss effekt ökar svängningshastigheten och bryter därigenom vattnet från behållaren till små partiklar . Därefter blåses de ut av en fläkt genom aerosolen, och den släppta ångan befuktar luften i rummet till den nivå som tidigare var inställd på kontrollpanelen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Efter att ha nått den inställda befuktningsgraden stängs enheten av automatiskt tills den tid då luftfuktigheten börjar sjunka igen. För närvarande slås luftfuktaren på och fortsätter att arbeta i inställt läge. Den inbyggda hygrometern gör det möjligt att hålla luftfuktigheten under kontroll och vid behov antingen stänga av eller öka ångflödets styrka.

Laguppställningen

För att underlätta för användarna har Royal Clima ingenjörer utvecklat flera serier av ultraljud luftfuktare, agerar i olika priskategorier och har olika design och specifikationer.

Ultraljudsfuktare Royal Clima Cube . En liten enhet med en effekt på 30 W är perfekt för rum som inte är mer än 30 kvadratmeter. m. Den kompakta designen gör att den kan placeras på ett skåp, och den inbyggda hygrostat gör det möjligt att hålla en bekväm luftfuktighet. På pekskärmen kan du ställa in de bekväma parametrarna för enheten. Den inbyggda behållaren rymmer upp till 4,5 liter vatten. Under en timmes drift förbrukar luftfuktaren inte mer än 300 ml vatten. Det avmineraliserande vattenfiltret minimerar halterna av kalcium och magnesiumbikarbonater och sulfater i vattnet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ultraljudsfuktare Royal Clima Antica . Designen av denna enhet inspirerades av gammal romersk konst i kombination med den senaste tekniska utvecklingen. Modellerna produceras i tre färger med dekorativa element. Seriens unika karaktär ligger i kombinationen av flera funktioner i en luftfuktare: luftfuktning i rummet, en inbyggd hygrostat som gör det möjligt att reglera luftfuktigheten och en luftfräschare. Och närvaron av en pekskärm låter dig ta emot information om enhetens funktion. Vattentanken är konstruerad för 4 liter, det är också möjligt att välja en av tre ångutmatningshastigheter. Ett vattenavhärdningsfilter ingår i luftfuktaren. Strömkabelns längd är 1,6 meter, vilket gör det enkelt att flytta enheten oavsett uttagets placering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ultraljudsfuktare Royal Clima Sanremo Plus . Modellens kompakta design kombinerar de yttre skalets släta linjer, fodralets vitlackerade färg och ett litet fönster som gör att du kan övervaka vattennivån. Högpresterande indikator för enheten - 400 ml per timme. En 3-liters tank gör att enheten fungerar i 8 timmar utan avbrott. Setet med luftfuktaren innehåller 5 filter för att mjuka upp vattnet. Du kan välja ångens riktning och även fräscha upp luften i rummet med den inbyggda doften. Enhetens fötter är täckta med halkskyddsmaterial, vilket gör att enheten kan placeras på vilken yta som helst. Luftfuktaren Royal Clima Sanremo Plus kan lämnas till jobbet på natten, tyst drift av enheten stör inte ens den mest känsliga sömnen. Sprutkomfortnivån kan väljas med den mjuka omkopplaren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ultraljudsfuktare Royal Clima Murrrzio . Modellens ursprungliga design i form av ett katthuvud kommer att dekorera alla barnrum och hjälper till att skapa en bekväm luftfuktighet i rummet där barn bor. Enheten kombinerar alla nödvändiga funktioner, snygg design och säkerhet vid användning (barnsäkerhetssystem). Den inbyggda aromkapseln fräschar upp luften i rummet effektivt och den höga prestandan gör att enheten kan fungera i 8 timmar utan avbrott. Tyst drift av luftfuktaren gör det möjligt att låta den vara i drift under barnets dag- eller nattsömn. En intressant lösning för ångan - från kattens öron.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ultraljudsfuktare Royal Clima Romini . Det säregna med denna modell är syntesen av flera funktioner i en enhet - luftfuktning, dess jonisering och en hygrostat som styr graden av luftfuktighet i rummet. Produktens produktivitet är 320 ml per timme, vilket är en bra indikator för luftfuktare. Setet innehåller ett filter för mjukgörande och renande vatten. På kontrollpanelen kan du ställa in en timer, välja en av fyra ångutmatningshastigheter. Enheten kan fungera upp till 16 timmar utan avbrott. Du kan lämna enheten över natten, eftersom den tysta driften av luftfuktaren inte kommer att störa en bekväm sömn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användningsinstruktioner

Någon av Royal Clima ultraljudsfuktare levereras med en bruksanvisning skriven på ett förståeligt språk. Den anger reglerna för säker användning, enhetens syfte, tekniska egenskaper, instruktioner för att utföra grundläggande operationer med luftfuktaren (fylla vatten i tanken, byta filter, sköta enheten, felsökning, korrekt transport etc.).

Bild
Bild
Bild
Bild

Före användning bör du noggrant läsa instruktionerna. Det är endast nödvändigt att använda enheten för dess avsedda ändamål . Det är förbjudet att sätta in främmande föremål i ångutloppet. Täck inte över luftfuktaren eller placera den på golvet eller nära värmare; det är bäst att placera den på åtminstone en liten höjd. Lägg inte aromatiska oljor eller havssalt i vattentanken. Innan du sätter på det är det absolut nödvändigt att fylla tanken med vatten, vars temperatur inte bör vara högre än 40 grader.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tryck på på / av-knappen för att slå på enheten på kontrollpanelen . Med knapparna för att justera luftfuktarens effekt kan du enkelt minska eller öka ångflödet. Beroende på ångutmatningshastigheten ändras indikatorns färg: lågt driftläge - vitt, mellanblått och det starkaste driftläget - orange indikator.

Bild
Bild

För att byta filter måste luftfuktaren kopplas bort från elnätet. Ta bort behållarlocket och ta bort det gamla filtret därifrån, byt sedan ut det tidigare förberedda nya filtret och fyll behållaren med vatten. För modeller med inbyggd luftdoft kan du välja vilken aromolja som helst och lägga till några droppar av den i facket för aromoljan . Under driften av ultraljudsfuktaren kan vattendroppar eller vita avlagringar samlas på husets yttre del nära aerosolen och på vissa omgivande föremål, vilket är normalt under driften av enheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Feedback från dem som köpt Royal Clima ultraljudsfuktare är positiv. Användare noterar ett stort antal fördelar med denna enhet: bra prestanda, kompakt design, hög effekt, optimal volym för en vattentank, en bekväm kontrollpanel som visar all nödvändig information, en bekväm hygrostatregulator, en automatisk avstängningsfunktion vid slut på vatten i tanken.

Bild
Bild

Med tyst drift kan du låta enheten vara igång, även när barn sover . Och den ursprungliga designen på vissa barnmodeller gör luftfuktaren till en del av inredningen i barnrummet. Användare noterar bekvämligheten med automatisk avstängning när den programmerade luftfuktighetsnivån uppnås. Och alla dessa fördelar kombineras med den överkomliga kostnaden för produkten. Av nackdelarna utmärks endast den obekväma hällningen av vatten i tanken.

Rekommenderad: