Onyx -paneler: Paneler Med Och Utan Belysning På Väggen, Funktioner Och Designalternativ

Innehållsförteckning:

Video: Onyx -paneler: Paneler Med Och Utan Belysning På Väggen, Funktioner Och Designalternativ

Video: Onyx -paneler: Paneler Med Och Utan Belysning På Väggen, Funktioner Och Designalternativ
Video: Lagoon 52 - 2000nm, Amsterdam to Mediterranean, ex Great Circle 2024, Mars
Onyx -paneler: Paneler Med Och Utan Belysning På Väggen, Funktioner Och Designalternativ
Onyx -paneler: Paneler Med Och Utan Belysning På Väggen, Funktioner Och Designalternativ
Anonim

Onyx panel används aktivt inom inredning. Med deras hjälp utför de zonindelning av lokaler, markerar accenter. Korrekt val av detta dekorativa element kan bidra till den visuella avgränsningen av rumsliga gränser. Onyx används ofta i interiörer . Detta är ett populärt efterbehandlingsmaterial som omvandlar väggytor på ett fördelaktigt sätt. Det används också för att skapa golvbeläggningar. Onyxfinishen är mycket varierad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Onyx är ett mineral som överför ljusstrålar. De tränger in i dess struktur och skapar en mjuk strålningseffekt. Stenens skimmer har en lugnande effekt. På grundval av detta mineral skapas originalpaneler.

Ovanliga paneler dekorerar interiören i kontor, badrum, sovrum och vardagsrum. Deras användning är också lämplig i hallar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är ett mångsidigt efterbehandlingsmaterial , på grundval av vilka skickliga hantverkare gör olika dekorativa element avsedda för långvarig användning. Onyx -produkter har glädjat sina ägare i många år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Bakgrundsbelysta onyxpaneler är originalkompositioner . De är skapade av professionella hantverkare med stor erfarenhet av stenbearbetning. Kompositionerna är varierade, om så önskas kan de organiskt integreras i vilken inredning som helst. Stenen gör det möjligt att förverkliga de olika fantasierna hos designers. Kompositioner kompletterade med belysning ser väldigt imponerande ut.

En rik färgpalett och nyckfulla mönster med vener gör det möjligt att producera lyxiga produkter som förvandlar rum med sitt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns möjlighet att beställa en panel från onyx i en mängd olika färger … Det kan vara honung eller rik. Brun … De tillgängliga färgerna är fantastiska. Denna sten har en blank yta och lyser vackert. Med dess hjälp kan du skapa en exklusiv inredning. Professionella som arbetar med stenbearbetning uppfyller alla önskemål från kunderna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel

Det finns många framgångsrika exempel på integration av onyxpaneler i interiörer . Stenpaneler hängs upp på väggen och förändrar därigenom lokalerna.

Ett av de mest spektakulära alternativen - speglad panel … För att skapa det, använd två bitar av sten med ett identiskt mönster. Som ett resultat av deras kombination på väggen får du effekten av en fjäril som sprider sina vingar. En sådan komposition passar perfekt inte bara i hemmiljön, utan också i kontorsinredningen. Det ger rummen ett lyxigt utseende.

Bild
Bild

Onyxplattor används också som huvud accent

En av fördelarna med panelskapande teknik är möjligheten att välja paneler av valfri storlek.

Stora element växlar med små. Symmetri och svartvit är inte så viktigt. Mästare som skapar paneler använder ofta plattor som skiljer sig åt i färg, veneriktning och storlek . Det finns många vackra kombinationer.

Bild
Bild

Många människor gillar onyx kompositioner på hela väggen . En sådan finish lockar alltid uppmärksamhet, skapar den visuella effekten som krävs.

När du väljer materialets nyans och tjocklek kan du vägledas av ytans egenskaper, ta hänsyn till förekomsten av bakgrundsbelysning.

Mönstret på ytan kan vara svartvit eller gnista med alla nyanser av regnbågen. Motljus kan vara privat och fullt och täcker hela panelens område. Oftast används onyxpaneler för att dekorera rum med hög trafik . Denna sten är känd för sin hållbarhet, den är inte rädd för repor och smuts. För att rengöra panelerna är det tillräckligt att regelbundet torka av dem med en fuktig trasa.

Bild
Bild

Med hjälp av onyxpaneler, kompletterat med bakgrundsbelysning, ofta zonområden . De används för att markera rekreationsområden. Ljusa onyxinsatser på väggarna se lämpligt ut i interiören på hotell, bostadshus, gallerier, skönhetssalonger.

Onyxplattan kan idealiskt anpassas till väggens storlek, vilket skapar effekten av en solid duk.

På grund av färgpalettens övergångar bildas en imitation av en kalejdoskopmosaik. Designers försöker uppmärksamma sitt arbete med hjälp av originaldetaljer . De inkluderar aktivt onyxkompositioner i lokalerna för olika ändamål, kompletterar dem med belysning. Paneler gjorda av natursten, som också är invigda, ser verkligen lyxiga ut, inte sämre i skönhet än fresker. Sådan inredning är härlig, du vill beundra stenens ovanliga naturliga mönster. Många fastighetsägare dekorerar vardagsrumsinredning med onyxpaneler.

Bild
Bild

Stenpanelerna påminner om konstverk skapade av naturen själv. De har unika mönster och ger interiören originalitet och unikhet.

Rekommenderad: