Inbyggda Tvättmaskiner Med Torktumlare: Välj En Maskin Med Torktumlare Under Bordsskivan, Betyg På De Bästa Modellerna Med Torkfunktion

Innehållsförteckning:

Video: Inbyggda Tvättmaskiner Med Torktumlare: Välj En Maskin Med Torktumlare Under Bordsskivan, Betyg På De Bästa Modellerna Med Torkfunktion

Video: Inbyggda Tvättmaskiner Med Torktumlare: Välj En Maskin Med Torktumlare Under Bordsskivan, Betyg På De Bästa Modellerna Med Torkfunktion
Video: Bosch kombinerade tvättmaskin och torktumlare, perfekt tvätt-och torkresultat i en och samma maskin. 2024, Mars
Inbyggda Tvättmaskiner Med Torktumlare: Välj En Maskin Med Torktumlare Under Bordsskivan, Betyg På De Bästa Modellerna Med Torkfunktion
Inbyggda Tvättmaskiner Med Torktumlare: Välj En Maskin Med Torktumlare Under Bordsskivan, Betyg På De Bästa Modellerna Med Torkfunktion
Anonim

Numera är många medvetna om problemet med brist på ledigt utrymme i stadslägenheter. En sådan miljö dikterar sina egna regler för val av lämpliga möbler och hushållsapparater. Bekväma inbyggda strukturer installeras ofta här, som inte behöver mycket ledigt utrymme. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på moderna inbyggda tvättmaskin-torktumlare och lära oss allt om deras funktioner.

Bild
Bild

Särdrag

Idag är utbudet av högkvalitativa och multifunktionella tvättmaskiner stort. Varje konsument har möjlighet att välja en bra och pålitlig enhet för sig själv som uppfyller alla hans krav och önskemål . Många användare föredrar inbyggda apparater som är genomtänkta till minsta detalj, eftersom de passar perfekt in i förhållandena i ett litet område.

Bild
Bild

Multifunktionella modeller av moderna tvättmaskiner utmärker sig genom sin praktiska och förmåga att klara en mängd olika uppgifter. Så, bland de mest populära och efterfrågade under de senaste åren har blivit exemplar med torkning … Många tror felaktigt att en sådan användbar teknik som regel är känd för sina imponerande dimensioner, därför är den inte lämplig för ett litet rum. Faktum är att många tillverkare idag producerar kompakta versioner av sådana hushållsapparater.

Bild
Bild
Bild
Bild

Köpare har också misstag i breddparametrarna för tvättmaskiner och torktumlare . På senare tid kunde bara breda modeller hittas i butiker, men idag har situationen förändrats och nu släpps regelbundet nya sorter av smala inbyggda maskiner som kan utföra torkfunktioner. En egenskap hos dessa enheter är att deras design vanligtvis inte innebär att det finns en motvikt, eller att deras lätta motsvarigheter är närvarande. Detta görs för att maximera utrymmet i fordonets kaross.

Bild
Bild

På grund av detta kan de resulterande vibrationerna leda till skador på resten av strukturen.

Inbyggda modeller av dessa hushållsapparater kan se väldigt attraktiva och snygga ut . Ofta är människor som vill köpa en sådan produkt rädda för att snubbla på mycket dyra varor. Det finns faktiskt också prisvärda men inte mindre högkvalitativa inbyggda torktumlare till salu, till exempel enheter av märket Beko. I ett stort sortiment av hushållsapparater som övervägs kan en oförberedd konsument helt enkelt "gå vilse".

Bild
Bild
Bild
Bild

I det här fallet måste du vara extremt försiktig och ta hänsyn till alla egenskaper hos den valda modellen.

Fördelar och nackdelar

Som nämnts ovan är det viktigt att överväga alla dess funktioner och egenskaper när du väljer en lämplig inbyggd torktumlare. Det är nödvändigt att ta hänsyn till alla fördelar och nackdelar som är karakteristiska för dessa användbara och funktionella enheter. Tänk på vilka positiva egenskaper som tillhör de övervägda tvättmaskinerna med torkning.

  • Den största fördelen med dessa tekniska enheter är besparingarna i kvadratmeter. Om du installerar en separat maskin och torktumlare hemma, kommer de naturligtvis att kräva mer utrymme, vilket inte alltid är mycket, särskilt i en stadslägenhet.
  • Tvättmaskiner med inbyggd torktumlare sparar mycket energi, särskilt jämfört med två separata enheter (torktumlare och tvättmaskin).
  • Om du har en så användbar och multitasking -enhet hemma, efter att du har tvättat saker behöver du inte hänga dem på batterierna i lägenheten eller på repet på balkongen.
  • Efter att ha tvättat och torkat kläder i sådana hushållsapparater, kan saker läggas ut i garderober nästan omedelbart utan att störa vardagsrummet.
  • När du använder en tvättmaskin i kombination med en torktumlare känns inte den ökade luftfuktigheten i hemmet. Vanligtvis uppstår ett liknande problem med den klassiska metoden att torka tvättade föremål.
  • Boytan med den här enheten får ett mer snyggt och attraktivt utseende, eftersom de inbyggda apparaterna själva ser estetiskt tilltalande, men diskreta ut, och saker som hänger överallt efter tvätt kommer inte att förstöra miljöens estetik.
  • Torkarnas torrhetsgrad efter tvättens slut behöver vanligtvis inte kontrolleras, eftersom detta är uppgiften för ett specialprogram.
  • Utbudet av inbyggda tvättmaskiner med torktumlare är underbart idag - du kan välja den perfekta modellen för varje smak, färg och budget.
  • I ett brett sortiment kan konsumenterna hitta enheter av olika storlekar. Det finns både stora och kompakta exemplar, perfekta för små rum.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelarna med moderna inbyggda tvättmaskiner är många, men de har också några nackdelar som du bör bekanta dig med innan du köper

  • Trots att det finns kompakta enheter på marknaden är de flesta inbyggda torktumlare större än monofunktionella modeller.
  • Tvättmaskinens och torktumlarens lastkapacitet i multitasking -modeller är begränsad annorlunda än för standardanordningen. På grund av detta kan du efter att ha centrifugerat den högsta tvättgränsen behöva avsätta några av föremålen innan de torkas.
  • Huset för inbyggda apparater kan drabbas av överhettning, eftersom dess sidor kommer att täckas av möbelstrukturer runt det. Oftast uppstår sådana problem om det är för intensiv användning av hushållsapparater.
  • De enheter som behandlas är tekniskt komplexa. Deras design innehåller ett stort antal små funktionella delar, inte bara en vanlig trumma. Om komponenterna ligger för nära varandra kan oönskade vibrationer uppstå under drift av utrustningen. Som ett resultat börjar bilen att bråka mycket och till och med röra sig några centimeter från sin huvudplats.
Bild
Bild
Bild
Bild

Klassificering

Olika modeller av inbyggda tvättmaskiner med torkfunktion skiljer sig från varandra på olika sätt. Låt oss titta närmare på de olika alternativen för sådana hushållsapparater och ta reda på vilka kriterier de är uppdelade.

Bild
Bild

Efter typ av ledning

Huvuddelen av moderna tvättmaskiner (aktivatormodeller är ett undantag) har ett elektroniskt styrsystem. De externa egenskaperna hos kontrollpanelen har dock sällan märkbara skillnader som är iögonfallande . Vissa enheter kompletteras med specialpaneler som visar vid vilket skede av genomförandet av ett visst program tvätten är vid en given tidpunkt. Alla fel och tips återspeglas här. Activator tvättmaskiner kan ha ett mekaniskt styrsystem. Om det sker i konstruktionen av utrustning måste användaren självständigt ställa in alla nödvändiga värden- med hjälp av speciella knappar och rattar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Efter typ av torkningslägen

Torklägen i moderna kombinerade tvättmaskiner är indelade i grundläggande och extra. Låt oss överväga deras funktioner.

  • Grundlägena inkluderar "intensiv torkning", "skonsam torkning". Sådana program kan ses på de flesta enheter på marknaden. Modellnamn kan variera beroende på tillverkare.
  • Det mest användbara och nödvändiga bland de ytterligare lägena är vanligtvis "strykning". Med det skakas det tvättade linnet inuti tvättmaskinen och behandlas sedan med ånga, vilket underlättar den fortsatta strykningen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Efter funktionalitet

Multifunktionella kombinerade torktumlare kan också skilja sig åt i funktionalitet. De flesta av dessa enheter har en inbyggd funktion som gör att du självständigt kan ställa in önskad starttid för tvätt . Detta program kallas fördröjd start. Också populära idag är varianter av maskiner med funktionen både torkning och strykning. Hushållsapparaterna i fråga kan utrustas med andra användbara, nödvändiga alternativ. Vissa produkter har speciell skumkontroll.

Bild
Bild

På grund av den här konfigurationens funktion behandlas tvätten som har laddats i maskinen försiktigt och noggrant.

Anti-läckagefunktionen är användbar . Bilar med liknande tillägg förhindrar översvämningar även i situationer där enheten har gått sönder och inte fungerar som den ska. Alternativet att låsa fordonsluckan är användbart. Den startar tillsammans med själva tekniken och förblir aktiv under tvättperioden. Den här funktionen är inaktiverad när processen avslutas.

Bild
Bild

Av rymlighet

När du väljer en lämplig kombinerad enhet är det mycket viktigt att ta hänsyn till parametrarna för dess kapacitet. Idag till salu kan du hitta många olika modeller av inbyggda torktumlare med olika specifika egenskaper . De rymligaste enheterna är de som är avsedda att tvätta 14 kg smutsiga saker. I taget kommer torkning i en sådan enhet att kunna torka 7 kg tvättad tvätt helt.

Bild
Bild

Standardmodeller med en höjd av 80-85 cm har inte en stor kapacitet . I vissa enheter får du inte passa mer än 5 kg saker. Som ett resultat är tvättmängden som tekniker kan torka bara 2,5 kg. Lejonparten av moderna inbyggda maskiner med torkfunktion har en kapacitet på 5 till 7 kg. Därav följer att för en tvätt kan du köra från 2,5 till 4 kg tvätt.

Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

Låt oss analysera en liten topp av de bästa modellerna av inbyggda tvättmaskiner med torkfunktion

Bosch WVH28442 . Modell med en genomsnittlig kapacitet på 7 kg. Det kan torka upp till 4 kg tvätt i en cykel. Ger 1400 varv / min. Det finns både automatiska och manuella inställningar. Det finns ett alternativ för "express tvätt" och känslig bearbetning av saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Godis GVW264DC . Ledande inom pris-kvalitetsförhållande. Har en vacker design. Maskinen är konstruerad för att tvätta 6 kg tvätt och torka 4 kg. Det finns 12 funktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

LG från F14U1JBH -serien . Kraftfull kombienhet med stor lagringskapacitet. Rekommenderas för köp om huset är hem för fler än 3 personer. Det finns ett alternativ "barnskydd".

Bild
Bild
Bild
Bild

LG från F1296CD3 -serien . Tyst arbetsmodell, har en vacker utsikt. Den kan placeras under bänkskivan även i trendiga, dyra interiörer. Det finns ett skonsamt tvättläge. Kapaciteten är 6 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samsung WD550K . Pålitlig och effektiv modell. Kapacitet - 8 kg; det finns möjlighet till ytterligare laddning av saker under tvätten av sängkläder. Trumman har en speciell antibakteriell beläggning. Om det behövs kan du stoppa driften av ett eller annat läge.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hotpoint-Ariston FDD9640B . Enheten är stor i storlek, men med en stor kapacitet. Märkets bästa bil. Har en vacker design och vanliga vita färger. Det finns 4 torkningsnivåer.

Bild
Bild

AEG L8WBC61S . Exemplar i full storlek med bra kapacitet. Den kan tvätta upp till 10 kg tvätt och torka 6 kg åt gången. Det finns 2 torkprogram, och det finns totalt 14 program.

Bild
Bild

Electrolux EW7WR447W . Modellen är i full storlek. Kapaciteten är 7 kg. Det finns 14 nödvändiga och användbara program. Enheten tillhör energiförbrukningsgruppen, vilket gör den mer ekonomisk att använda. Denna högkvalitativa och funktionella modell är dock dyr.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Valet av en inbyggd tvättmaskin med torkfunktion är en viktig och ansvarsfull verksamhet. Tänk på vad du behöver vara uppmärksam på när du väljer det bästa alternativet för sådana hushållsapparater.

Storleken . Innan dess är det viktigt att välja en plats för att installera ett framtida köp. Baserat på detta och själva rummet kommer det att vara möjligt att välja tekniken för optimala dimensioner. Om du inte känner till alla nödvändiga dimensionella parametrar kan du göra ett misstag när du väljer enheten.

Bild
Bild

Funktionell . Innan du går till affären rekommenderas det att tänka över exakt vilka funktioner, program och lägen du vill se i ditt framtida köp. Således kommer du att skydda dig från att köpa dyr utrustning, vars alla alternativ du aldrig kommer att använda.

Bild
Bild

Kapacitet . En viktig parameter som inte får glömmas bort när man väljer en bra tvättmaskin med torkfunktion. Om mer än 2-3 personer bor i huset är det naturligtvis bättre att välja en rymligare apparat där du kan tvätta och torka många saker samtidigt.

Bild
Bild

Om vi i det här fallet tar en modell av blygsamma volymer måste tvätten upprepas oftare, och det är inte ekonomiskt.

Energiklass . När du letar efter den perfekta inbyggda tvättmaskinen bör du vara uppmärksam på vilken klass den tillhör. Ekonomiska enheter är särskilt populära idag.

Bild
Bild

Design . Vederbörlig uppmärksamhet bör ägnas åt utformningen av inbyggda hushållsapparater. Enheten måste vara attraktiv och harmoniskt passa in i den redan upparbetade interiören.

Bild
Bild

Om du ger upp detta kriterium kan du i slutändan få en interiörensemble, från vilken maskinen kommer att slå ut, vilket introducerar disharmoni i situationen som helhet.

Bygg kvalité . Var uppmärksam på enhetens byggkvalitet. Kontrollera att alla komponenter är ordentligt fastsatta och installerade. Inget av elementen ska svaja, knarka. Det ska inte finnas några luckor i strukturen.

Bild
Bild

Inspektera alla ytor noggrant: om repor, flis, rostfläckar och andra defekter påträffas på utrustningen är det bättre att vägra att köpa.

Tillverkare . De bästa inbyggda torktumlarna tillverkas endast av välkända märken. Du bör inte snåla med att köpa en högkvalitativ, pålitlig och hållbar enhet. Vissa märkesvaror kan vara mycket dyra, men denna teknik kommer att hålla längre, kommer inte att orsaka problem och kommer att göra sitt jobb felfritt.

Bild
Bild

Affär . Köp inbyggda apparater av hög kvalitet på beprövade butiker med ett oklanderligt rykte. Bara på sådana platser kan du hitta riktigt högkvalitativa och originella enheter från välkända märken. Produkter måste säljas tillsammans med tillverkarens garanti. Kolla in all medföljande dokumentation.

Bild
Bild

Om det är svårt att göra ett oberoende val av en inbyggd maskin, kontakta din försäljningskonsult för hjälp. Han hjälper dig att hitta en win-win och berätta allt om dess funktioner.

Rekommenderad: