Lemark Uppvärmda Handdukstorkar: Vatten Och El, Stegeformade, Med Teleskopfäste Och Andra Modeller. Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Lemark Uppvärmda Handdukstorkar: Vatten Och El, Stegeformade, Med Teleskopfäste Och Andra Modeller. Recensioner

Video: Lemark Uppvärmda Handdukstorkar: Vatten Och El, Stegeformade, Med Teleskopfäste Och Andra Modeller. Recensioner
Video: Handdukstorkar med Christoffer - 3 tips 2024, April
Lemark Uppvärmda Handdukstorkar: Vatten Och El, Stegeformade, Med Teleskopfäste Och Andra Modeller. Recensioner
Lemark Uppvärmda Handdukstorkar: Vatten Och El, Stegeformade, Med Teleskopfäste Och Andra Modeller. Recensioner
Anonim

Lemark uppvärmda handdukstorkar förtjänar definitivt uppmärksamhet. Det finns vatten och el, tillverkade i form av en stege, enheter med teleskopfäste och andra modeller. Det är absolut nödvändigt att studera deras egenskaper och kundrecensioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

allmän beskrivning

Lemark uppvärmda handdukstorkar visade sig på hemmamarknaden relativt nyligen. Bland dem finns modeller med anslutning till vatten och elektrisk kommunikation. Huvuddragen i specifika versioner är associerade med extrahyllor och olika profilalternativ. Företaget använder rostfritt stål som testats inom sanitetsindustrin - AISI 304L . Denna metall är ganska tillförlitlig, vilket bekräftas av ett antal oberoende studier och erfarenhet av användning.

Torkarnas höga kvalitet säkerställs till stor del genom tillsats av nickel och krom. De minimerar risken för korrosion. Lemarks designers arbetar flitigt med den ursprungliga designen och skapar uppvärmda handdukstorkar baserade på rör med komplexa former. De vertikala och horisontella sektionerna skiljer sig markant åt. Torktumlare kan ha följande form:

  • rektangel;
  • cirkel;
  • fyrkant;
  • oval;
  • bokstaven D.
Bild
Bild
Bild
Bild

Konstruktionerna är mycket genomtänkta och därför finns det ingen risk för läckage . Minsta väggtjocklek är 1,5 mm. Detta gör det möjligt att uppnå en tiofaldig reserv i styrka och täthet. Lasersvetsning försämrar knappast de fysikaliska och kemiska egenskaperna hos de behandlade områdena.

Anslutning är möjlig utan några större svårigheter; Leveransuppsättningen kan innehålla både runda och fyrkantiga kranar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Typer och modeller

På tal om torktumlare av vattentyp bör du vara uppmärksam på Lemark Luna LM41607 P7 500x600 . Huvuddelen av strukturen är gjord av rostfritt stål. Ytan är kromfärgad. Enheten är uppdelad i 7 sektioner. Andra indikatorer:

  • arbetstrycksnivå upp till 9 bar;
  • utförande i form av en stege;
  • höjd 60 cm;
  • bredd 53,2 cm;
  • djup 13,6 cm;
  • den totala ytan av de uppvärmda elementen är 3, 1 kvm. m.
Bild
Bild
Bild
Bild

En annan bra vattenenhet - Bellario LM68607 . Detta är också en stege enligt typen av schema. Det totala centrum-till-centrum-avståndet är 50 cm. Liksom i föregående fall tilldelas 7 sektioner. Det viktigaste är att den totala uppvärmningsytan är 3 kvadratmeter. m; enhetens massa är 4 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Atlantiss LM32607R apparat - Uppvärmd handdukstork nymålad i kromton. Anslutning till varmvattenförsörjningskretsen tillhandahålls. Leveranssetet innehåller 4 element för full fixering på väggen. Märkesgarantin ges i 15 år. Geometrin är densamma, redan känd för många, "stege".

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du väljer en elektrisk torktumlare kan du titta närmare på Linara LM04607E . Enheten har vänster och höger anslutning. Den totala uppvärmningsytan är 3,2 m2. En temperaturregulator och en separat omkopplare finns. Enheten som väger 6 kg fungerar på ett vanligt hushåll på 220 V.

Bild
Bild

Det huvudsakliga konstruktionsmaterialet för alla modeller är helt säkert stål av livsmedelskvalitet . Elektroplasmapolering garanterar fläckbeständighet och jämnhet så länge som möjligt. Användningen av rör med en komplicerad profil gör att du kan öka värmeeffekten. Därför är elräkningarna optimerade. Bottenanslutningen garanterar enhetlig uppvärmning av kretsen och förhindrande av sedimentavlagring inuti den uppvärmda handdukstången; nästan alla modeller tillåter användning av ett teleskopfäste.

Pramen P10 500x800 elektrisk enhet har en storlek på 800x532 mm. 11 tvärstänger tillhandahålls. Det finns till och med 1 hylla, vilket också är ett plus för designen. Designerna tog hand om temperaturkontroll och pålitligt skydd mot överhettning. Andra fastigheter:

  • rent hushållsområde med acceptabel användning;
  • närvaron av en på och av -knapp;
  • totalvikt 9, 2 kg;
  • kompatibilitet med installation av värmeelement både till vänster och till höger.
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett trevligt exempel på en elektrisk "stege" är modellen Status P10 500x800 . Enheten innehåller 10 staplar. Den totala energiförbrukningen är 0,3 kW. Den tillåtna uppvärmningstemperaturen är 65 grader.

Formgivarna valde frostskyddsmedel som kylvätska; kollektorväggar i tjocklek når 1, 3 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Lemark -produkter ser vackra ut - detta noteras av alla konsumenter . Installationen är mycket förenklad tack vare teleskopfästet som finns i många modeller. Kostnaden glädjer också kunderna. Men det bör noteras att ibland behövs bredare (10-12 cm) modeller.

Andra bedömningar talar ofta om:

  • bekvämlighet;
  • yttre nåd;
  • brist på visuell besvärlighet;
  • förekomsten av Mayevsky -kranar i många uppsättningar.

Rekommenderad: