Handdukstorkare För Golv: Elektriska Och Vattenhanddukar I Badrummet, Bärbara Rostfria Torktumlare Och Andra

Innehållsförteckning:

Video: Handdukstorkare För Golv: Elektriska Och Vattenhanddukar I Badrummet, Bärbara Rostfria Torktumlare Och Andra

Video: Handdukstorkare För Golv: Elektriska Och Vattenhanddukar I Badrummet, Bärbara Rostfria Torktumlare Och Andra
Video: Smart Towel Dryer Shelf Towel Warmer Rail Bathroom Fitting 2024, Mars
Handdukstorkare För Golv: Elektriska Och Vattenhanddukar I Badrummet, Bärbara Rostfria Torktumlare Och Andra
Handdukstorkare För Golv: Elektriska Och Vattenhanddukar I Badrummet, Bärbara Rostfria Torktumlare Och Andra
Anonim

Alla badrum bör ha en handdukstork. Denna utrustning är utformad inte bara för att torka saker, utan också för att tillhandahålla uppvärmning. Ett stort utbud av sådana enheter produceras för närvarande. Golvstående modeller blir allt mer populära.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Golvstående handdukstorkar har många viktiga fördelar

  • Enkel installation . Sådana installationer utförs med små, bekväma stöd som gör att du inte kan montera produkten med fästelement.
  • Rörlighet . Om det behövs kan enheten enkelt transporteras.
  • Prisvärt pris . Dessa modeller kan köpas till ett överkomligt pris i VVS -butiker.
  • Kan installeras var som helst i badrummet . Detta gäller främst elektriska modeller.

Sådana produkter har praktiskt taget inga nackdelar.

Det kan bara noteras att de kan ta mer plats än standard väggmonterad utrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Dessa bärbara handduksvärmare kan vara av olika typer. Dessutom kan alla delas in i två stora separata grupper.

Bild
Bild

Vatten

Dessa sorter är direkt anslutna till varmvattenförsörjning och värmesystem. I detta fall cirkulerar kylvätskan genom enhetens rör. Sådana exemplar anses vara ganska pålitliga och hållbara. Produkter av denna typ kännetecknas av den enklaste designen.

Vattenapparater för badrummet anses också vara de mest ekonomiska alternativen, men dessa konstruktioner kännetecknas av en mer komplex installationsprocess.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elektrisk

Dessa uppvärmda handdukstorkar drivs från strömförsörjningsnätet, medan det inte är nödvändigt att ansluta till vattenförsörjning och värmesystem. Specialoljor eller andra vätskor som har ledande egenskaper fungerar som kylmedel i elektriska produkter . Värmekällan är värmeelementet, som i regel är utrustat med en speciell termostat som ger intensiteten för uppvärmning av rummet, samt upprätthåller en konstant temperaturregim. Elektriska golvtorkar kräver ingen installation, de kan helt enkelt placeras var som helst i badrummet.

Ytterligare installation av termostaten ger automatisk drift av enheten beroende på temperaturen, vilket förenklar driften mycket.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kombinerad

Sådana sorter kan fungera både från elnätet och från värme- och vattenförsörjningssystemet. Detta system gör det möjligt när som helst bekvämt för konsumenten att byta enheten till ett läge som är fördelaktigt för användning för tillfället . Som regel, när varmt vatten börjar strömma in i huset från det centrala systemet, stängs strömförsörjningen från utrustningen av. Kombinerade torktumlare kan säkert kallas det mest praktiska alternativet, eftersom de låter dig använda två källor samtidigt för att värma badrummet. Sådana strukturer har ett inbyggt värmeelement som ger uppvärmning av vattnet inuti.

Men det är värt att komma ihåg att när du installerar sådana produkter bör du följa alla installationsregler för både vatten- och elektriska modeller av uppvärmda handdukstorkar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Och även alla torktumlare kan delas in i separata grupper beroende på vilket material de är gjorda av.

Rostfritt stål

Denna metall är mycket hållbar och pålitlig. Vid långsiktig drift kommer korrosion inte att bildas på produkterna . Och även modeller gjorda av rostfritt stål kännetecknas av ökad värmebeständighet, de kan lätt motstå plötsliga temperaturförändringar, eftersom de i skapandeprocessen får motstånd mot höga temperaturförhållanden. Dessutom anses sådant material vara miljövänligt, det släpper inte ut skadliga komponenter när det används.

Rostfritt stål har ett attraktivt, snyggt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Svart stål

Sådan metall för att skapa VVS -armaturer är också ganska hållbar och pålitlig. Det lämpar sig lätt för en mängd olika behandlingar. Svart stål har en relativt låg kostnad, så produkter tillverkade av det kan köpas till ett överkomligt pris.

Bild
Bild

Sanitär mässing

Sådan metall för att skapa uppvärmda handdukstorkar genomgår en särskild behandling, tack vare vilken den får motstånd mot korrosionsbildning. Modeller av sådan mässing är hållbara och pålitliga, de har en vacker yttre design, men de kommer inte att kunna passa in i varje interiör.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

VVS koppar

Denna metall genomgår också nödvändigtvis en noggrann bearbetning, vilket inte tillåter korrosion att bildas på ytan av sådana produkter. Liksom den tidigare versionen har VVS -koppar en vacker dekorativ design på grund av sin intressanta färg.

Samtidigt kan kopparbaser inte skryta med en tillräckligt hög styrka och hållbarhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

Därefter kommer vi att bekanta oss mer detaljerat med några av de enskilda modellerna av bärbara handduksvärmare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Domoterm E-formad DMT 103-25

En sådan enhet är tillverkad av förkromat stål av hög kvalitet. Denna elektriska modell har en ovanlig men bekväm E-form. Produkten har en total höjd på 104 cm, dess bredd når 50 cm och dess djup är 10 cm. Torken är tillverkad med två stöd som gör att den kan placeras stadigt på golvet.

Bild
Bild

Margaroli Sole 555

Denna modell är skapad i brons. Det fungerar från nätverket. Handdukstorkutrustningen består av endast 4 sektioner och två ben som fungerar som ett stabilt stöd. Enheten är tillverkad av bearbetad mässing av hög kvalitet, dess form är i form av en "stege ".

Bild
Bild

Margaroli Armonia 930

Denna golvprodukt är också gjord av mässing. Det tillhör standardvattentypen. Modellen utförs i form av en "stege". Den är utrustad med en liten extra hylla. Provet har en ganska kompakt storlek, så det kan placeras i små badrum.

Bild
Bild

Cezares Napoli-01 950 x 685 mm

Denna vattenuppvärmda handdukstork är gjord av mässing. Hans form är i form av en "stege". Modellen tillhandahåller anslutning till ett varmvattenförsörjningssystem och till ett centralvärmesystem. Detta exemplar är 68,5 cm brett och 95 cm högt.

Bild
Bild

Margaroli Panorama 655

Denna mässingsenhet är tillverkad med en vacker kromfinish. Det fungerar från nätverket. Effekt på modellen är 45 W. Den har en icke-standardform som gör att du samtidigt kan placera ett stort antal saker.

Bild
Bild

Laris "Classic Stand" ChK6 500х700

Denna handdukstork har en vacker vit finish och passar perfekt in i nästan vilken inredning som helst. Detta prov klassificeras som elektriskt, det har en "stege" form . För tillverkning av strukturen används starka fyrkantiga och runda profiler. Enheten är tillverkad av svart stål. Den är utrustad med en speciell termostat. Matningsspänningen för denna modell är 220 V.

Bild
Bild

Margaroli 556

Denna golvprodukt är tillverkad med en vacker kromfinish. En elektrisk uppvärmd handdukstork av denna typ har formen av en "stege". Strukturen består av 4 starka tvärbalkar med ett stort avstånd mellan dem.

Bild
Bild

Domoterm "Solo" DMT 071 145-50-100 EK

Denna elektriska apparat är avsedd att torka ett stort antal föremål. Den är tillverkad av hållbart rostfritt stål. Modellen har en särskild funktion för automatisk avstängning vid överhettning . Produktens höjd når 100 cm, dess bredd är 145 cm. Enhetens effekt är 130 watt. Det kan enkelt brytas ned i flera separata rymliga sektioner.

Bild
Bild

Urvalstips

När du väljer en golvmonterad handdukstork, var uppmärksam på några viktiga nyanser. Så enhetens dimensioner är viktiga. Valet beror på storleken på ditt badrum . För små rum är det bäst att välja antingen kompakta modeller eller vikningsalternativ som innehåller flera sektioner.

Och det kommer också att vara nödvändigt att ta hänsyn till produktens externa design . Förkromade modeller anses vara ett mångsidigt alternativ som kan passa nästan alla typer av design. Ibland används andra originalenheter tillverkade med en bronsbeläggning, men de kanske inte passar alla stilar.

Var uppmärksam på konstruktionstypen (vatten eller el) innan du köper en handdukstork . I detta fall beror allt på konsumentens önskemål. Men det bör komma ihåg att det första alternativet är mer ekonomiskt och pålitligt, men samtidigt måste det installeras, vilket är bättre att anförtro åt en professionell.

Det andra alternativet behöver inte installeras, det placeras helt enkelt omedelbart på golvet.

Rekommenderad: