Uppvärmda Handdukstorkar ArtofSpace: En översikt över El- Och Vattenmodeller, Regler

Innehållsförteckning:

Video: Uppvärmda Handdukstorkar ArtofSpace: En översikt över El- Och Vattenmodeller, Regler

Video: Uppvärmda Handdukstorkar ArtofSpace: En översikt över El- Och Vattenmodeller, Regler
Video: Handdukstork el och fjärrvärme Brf Murgrönan 2024, April
Uppvärmda Handdukstorkar ArtofSpace: En översikt över El- Och Vattenmodeller, Regler
Uppvärmda Handdukstorkar ArtofSpace: En översikt över El- Och Vattenmodeller, Regler
Anonim

Uppvärmda handdukstorkar ArtofSpace är ganska olika och kan tillgodose behoven hos en mängd olika människor. Det är därför viktigt att läsa tillverkarens översikt över el- och vattenmodeller. Dessutom bör du studera de allmänna reglerna för användning av sådana produkter.

Bild
Bild

allmän beskrivning

Det bör genast påpekas att ArtofSpace handdukstorkar inte bara är bra, ur teknisk synvinkel, enheter. De passar harmoniskt in i varje design, som ibland saknas mycket i konkurrerande produkter.

Beskrivningarna noterar också:

  • bekvämlighet och enkel anslutning;
  • elegant utseende av själva tekniken;
  • närvaron av timers;
  • enkel underhåll.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer och modeller

ArtofSpace -produkterna är indelade i två huvudtyper: med elektriska och vattenbaserade delar.

Bland de elektriska versionerna är LOFT -modellen populär utrustad med 15 tvärbalkar. Strukturen är tillverkad av massivt svart stål. Det finns ytterligare ändringar som innehåller 24 eller 32 sektioner. De kan rymma fler handdukar och annat sängkläder, men den totala storleken ökar.

Bild
Bild
Bild
Bild

LAINER -modell torkar också handdukar med el. Det finns olika dimensioner från 600x200 till 1000x300 mm. Som standard tillhandahålls 6 staplar. Förutom vitt kan ytan målas i en högblank polerad rostfri ton.

Leveransuppsättningen innehåller en termostat; strukturen är tillverkad av metall i kategorin AISI 304L.

Bild
Bild

Vattenuppvärmda handdukstorkar är märkbart dyrare än elektriska motsvarigheter , men de har också sina fans. Ett bra exempel är Retro Arc -bronsversion … Det utförs, vilket är ganska naturligt, i form av en klassisk båge. Som standard tillhandahålls uppdelning i 4 staplar, det finns också 5-bar versioner. Deras mått är 500x960 respektive 500x1200 mm.

Bild
Bild

ArtofSpace SUBWAY har ett exklusivt utseende … Storleken på denna handdukstork är från 400x600 till 500x1200 mm. Du kan välja privata ändringar med 6, 8, 10 eller 12 staplar. Ytan är alltid målad i en blank ton.

Anslutningen görs på ett direkt sätt med hjälp av en intern tråd; material - AISI 304.

Bild
Bild
Bild
Bild

Älskare av originalitet kan tycka om modell Tornado.

Parametrar:

  • storlek - 870x480 mm;
  • 4 tvärstänger;
  • direkt anslutning med invändig tråd ¾;
  • 2 mm AISI 304 stål av livsmedelskvalitet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Användningsinstruktioner

Det är nödvändigt att ansluta en elektrisk uppvärmd handdukstork, med hänsyn till de elektriska säkerhetsstandarder som finns i regleringsdokument. Så långt som möjligt bör godtycklig tillgång till den för små barn och andra människor som inte är helt medvetna om deras handlingar uteslutas. Det är till och med bra att utöva typiska handlingar med andra familjemedlemmar för att undvika misstag. Var noga med att placera distanser under "benen", som behövs för skydd.

Installation av elektriska handdukstorkar kan utföras var som helst i en lägenhet eller hus. Torkning har följande grundläggande regler:

  • om möjligt, använd endast tvärstänger;
  • lägg inte papper eller plastartiklar;
  • rengör inte den uppvärmda handduksstången ansluten.

Det är kategoriskt omöjligt att förlita sig på tvärstrålarna. Denna inställning garanterar en lång livslängd för produkten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillvägagångssättet till en vattentorkare är något annorlunda. Den måste vara ansluten till varmvattenförsörjningssystemet och ge möjlighet till avstängning. Detta uppnås genom användning av ventiler med adaptrar. Tätningar och andra VVS -komponenter måste förnyas före installationen och regelbundet kontrolleras med avseende på användbarhet ..

För att förlänga livslängden för en torktumlare är det bra att i förväg rådgöra om risken för vattenslag. Man bör alltid komma ihåg att sådan utrustning värms upp till höga temperaturer. Det kan endast repareras av specialister från certifierade servicecenter .… Du bör också kontakta det efter garantiperiodens slut.

Rengöring av uppvärmda handdukstorkar med slipmedel är strängt förbjudet, de kan bara ordnas med mjuka dukar och mjuka tvättmedel.

Rekommenderad: