Uppvärmda Handdukstorkar Med Hylla: Torktumlare Med Gångjärnshylla, Sida, Modeller I Form Av En Stege, Trapetsformad, M-formad Och Andra Typer För Badrummet, Exempel I Interiören

Innehållsförteckning:

Video: Uppvärmda Handdukstorkar Med Hylla: Torktumlare Med Gångjärnshylla, Sida, Modeller I Form Av En Stege, Trapetsformad, M-formad Och Andra Typer För Badrummet, Exempel I Interiören

Video: Uppvärmda Handdukstorkar Med Hylla: Torktumlare Med Gångjärnshylla, Sida, Modeller I Form Av En Stege, Trapetsformad, M-formad Och Andra Typer För Badrummet, Exempel I Interiören
Video: Handdukstork - video om montering och fyllning | Svedbergs 2024, April
Uppvärmda Handdukstorkar Med Hylla: Torktumlare Med Gångjärnshylla, Sida, Modeller I Form Av En Stege, Trapetsformad, M-formad Och Andra Typer För Badrummet, Exempel I Interiören
Uppvärmda Handdukstorkar Med Hylla: Torktumlare Med Gångjärnshylla, Sida, Modeller I Form Av En Stege, Trapetsformad, M-formad Och Andra Typer För Badrummet, Exempel I Interiören
Anonim

För närvarande är den uppvärmda handdukstorkmarknaden ett ganska stort sortiment av produkter som har sina egna typer och syften. Om modellen har designfunktioner som gör driften bekvämare är en sådan produkt lättare att använda. Bland dessa uppvärmda handdukstorkar finns produkter med hylla.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Oerfarna köpare har ofta frågor om hur modeller med hylla skiljer sig från dem som inte gör det. Svaret kan vara en beskrivning av fördelarna och nackdelarna. En av fördelarna med hyllan är möjligheten att placera fler saker . Och inte bara handdukar och andra saker som kan hängas på vanliga stegar eller krokar, utan också breda föremål. Den gångjärniga designen och måtten tillåter detta, så att du till exempel kan placera skor och hattar, vilket är mycket bekvämare än att bädda in dem mellan sektionerna.

När det gäller elektriska uppvärmda handdukstorkar kan närvaron av en hylla spara på el . När det gäller storlek och kostnadsförhållande är denna designfunktion mer lönsam än enskilda steg. Vissa tillverkare utrustar sina modeller med vridbara hyllor, vilket gör det möjligt att justera deras placering så att du kan använda tillbehören även på ett avstånd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bekvämlighet med plats kan också kallas en fördel. Eftersom hyllan skjuts framåt i jämförelse med stegeutsprånget, kan du behålla en liten höjd av produkten . Detta är viktigt att ta hänsyn till eftersom utrustningen måste placeras på ett optimalt avstånd från golv och tak.

Glöm inte utseendet, vilket är mer kompletterande om produkten har en hylla . I det här fallet gör fördelarna tekniken bättre inte bara när det gäller kapacitet och andra parametrar, utan också lägga till estetik. Detta är också viktigt när du skapar en viss inredning i badrummet.

Den enda uppenbara nackdelen med hyllan är produktens ökade yta

På grund av att strukturen sticker ut framåt kan det uppstå svårigheter när man placerar en sådan uppvärmd handdukstork i ett litet rum där det inte är möjligt att fysiskt bygga in modellen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varumärken och modeller

Eftersom uppvärmda handdukstorkar med badhylla presenteras av de flesta tillverkare, är det i detta fall värt att fokusera inte bara på dessa modeller utan också på hela sortimentet. Som regel har de flesta modeller med en hylla en "stege" -struktur och kan vara med två eller flera mönster . När det gäller variationen beror allt på tillverkaren. Brons, vit, svart, silver och andra färger samt modeller med drop-top och andra funktioner presenteras alla på produktmarknaden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

" Dvin F" - en modell med mått 800x500 mm, med hylla för en tvärstång . Tillverkningsmaterialet är stål med en korrosionsskyddande beläggning, vilket gör det möjligt att öka livslängden. Och det gör också den uppvärmda handdukstorkens design starkare. Endast 5 sektioner, effekt 430 W, uppvärmningstemperatur upp till 60 grader.

Kollektorns väggtjocklek är 2 mm, det finns en termostat och skydd mot överhettning och frysning.

Bild
Bild

" Aquanerge Trapezia" är en teknisk modell av en välkänd inhemsk tillverkare . Anslutning sker via en elektrisk kabel med en kontakt, totalt 6 sektioner. Installation genom nedre sidoriktningen, effekten är 300 W, den maximala uppvärmningstemperaturen kan nå 70 grader. Kollektorns väggtjocklek är 2,2 mm istället för 2 standard, vilket ökar värmeledningsförmågan och har en positiv effekt på enhetens hållfasthet.

Den tekniska delen har en på / av -knapp, en termostat, skydd och automatisk avstängning när enheten överhettas.

Ungefärlig tid för full uppvärmning är 10 minuter, paketet innehåller allt du behöver för installation.

Bild
Bild

Laris "Euromix" P8 är en uppvärmd handdukstork som konsumenterna gillar på grund av dess design och attraktiva utseende . Stegen har 7 steg, varav tre utgör en hylla. Till skillnad från många andra modeller är den övre delen inte en sektion utan två, vilket gör att du kan placera ännu fler föremål och handdukar. Det bör noteras att några av stängerna är utsträckta i jämförelse med andra, på grund av vilka kläderna inte vidrör varandra och inte stör torkning.

Anslutning genom en tråd med en plugg, tillverkningsmaterialet är rostfritt stål, anslutningen är nere till höger. Det horisontella mittavståndet är 50 cm, effekten är 145 W, nätspänningen är 220 V. Uppvärmningstemperaturen är 55 grader; bland de funktionella funktionerna kan man notera närvaron av en termostat.

Den kompletta uppsättningen består av fästelement som krävs för installation.

Bild
Bild

Lemark Pramen P10 är en dyr modell som överträffar de flesta andra i sina tekniska egenskaper . Precis som andra handduksvärmare är Pramen tillverkad av legering i rostfritt stål, som har god hållfasthet och motståndskraft mot korrosion. Det finns totalt 11 sektioner, hyllan är utrustad med en av dem. Dessutom finns det ett fack som skjuts framåt. Bottenanslutning.

Effekten är 300 W, vilket gör att denna handdukstork kan värmas upp mycket snabbt. I detta fall är den maximala temperaturen 65 grader. Kollektorns väggtjocklek är 1,6 mm, den använda nätspänningen är 220 V. Bland de tillgängliga funktionerna är det värt att notera en termostat, skydd mot överhettning, samt en på / av -knapp för att spara energi.

Designen ger både höger och vänster installation av värmeelementet.

Bild
Bild

Bland de enskilda märkena kan man notera produkterna från inhemska tillverkare Terminus, MStal och billigare Akvanerzh . De har en bred konfiguration och olika modeller när det gäller deras egenskaper och storlekar, bland vilka de mest populära är 500x600 mm, 600x800 mm, 600x700 mm och andra.

Bredden och längden beror också på typen av modell, så valet kvarstår bara hos köparen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Exempel i interiören

En viktig egenskap hos uppvärmda handdukstorkar med och utan hylla är möjligheten för olika användningsområden för tillverkningsmaterialet. Det kan vara antingen rostfritt stål, vilket är det mest populära alternativet, liksom koppar, mässing och järnmetall . I detta avseende har olika modeller sitt eget utseende. Det bör sägas om det faktum att tillverkare säljer produkter i olika färger, vilket också gör inredningen i badrummet mer mångsidig.

En variant av platsen kan vara installationen av en uppvärmd handdukstork ovanför tvättmaskinen eller bredvid spegeln, så att invånarna kan ta handdukar på det bekvämaste sättet

Att hålla alla saker på armlängds avstånd kommer att göra det lättare att använda.

Rekommenderad: