Roterande Handdukstork: Elektrisk Och Vatten, Rostfritt Stål, Brons Och Vitt, Med Sidokoppling Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Roterande Handdukstork: Elektrisk Och Vatten, Rostfritt Stål, Brons Och Vitt, Med Sidokoppling Och Andra Modeller

Video: Roterande Handdukstork: Elektrisk Och Vatten, Rostfritt Stål, Brons Och Vitt, Med Sidokoppling Och Andra Modeller
Video: Мало кто знает об этой функции ДРЕЛИ !!! 2024, April
Roterande Handdukstork: Elektrisk Och Vatten, Rostfritt Stål, Brons Och Vitt, Med Sidokoppling Och Andra Modeller
Roterande Handdukstork: Elektrisk Och Vatten, Rostfritt Stål, Brons Och Vitt, Med Sidokoppling Och Andra Modeller
Anonim

När du ordnar små badrum kan roterande handdukstorkar vara ett utmärkt alternativ. Sådana mönster används för att torka flera handdukar samtidigt, medan du säkert kan flytta sektionerna och lämna lite ledigt utrymme mellan saker.

Bild
Bild

Särdrag

Roterande handdukstorkar är speciella rörkonstruktioner som är anslutna till en varmvattenförsörjning. Sådana modeller har också speciella knutar i lederna med spolen, vilket ger ett bunt, så att produkten enkelt kan roteras upp till 180 grader.

Svängbara sorter måste ha förseglade sammansättningar av hög kvalitet. Endast i detta fall kommer de att kunna tjäna länge. Dessa typer av uppvärmda handdukstorkar kan innehålla ett annat antal sektioner.

Dessa typer av enheter har en ganska låg kostnad . De kan köpas till överkomliga priser från VVS -butiker.

Men idag finns också dyra alternativ som har olika tilläggsfunktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Sådana badrumsenheter kan tillverkas på olika sätt

  • Vatten . Denna sort värms upp under tillstånd av varmvattenförsörjning eller under uppvärmningsarbete. Vattenmodeller skiljer sig åt i den enklaste principen för drift och enhet. De kan skapas i olika storlekar, former. Men samtidigt får vi inte glömma att de kännetecknas av snabbt slitage på ringarna, vilket leder till läckage.
  • Elektrisk . Denna typ finns med en speciell värmekabel. Uppvärmda handdukstorkar av denna typ fungerar oberoende av uppvärmning och varmvattenförsörjning i badrummet. Elektriska modeller kan vara av flera separata typer, inklusive att det finns en vätskeanordning som är fylld med en speciell mineralolja, behandlat vatten och frostskyddsmedel. Ämnena förhindrar ansamling av korrosion på rörets inre yta. Kroppen hos en sådan anordning innehåller ett värmeelement, som överför temperaturen till kylvätskan som värmer den uppvärmda handdukstorken. I detta fall kommer uppvärmningshastigheten att vara ganska långsam, men temperaturregimen kommer att bibehållas under en lång tid. Kabelprov hänvisas också till elektriska modeller, de produceras med en speciell kabel. Dessutom sker anslutningen till nätverket i en dold metod. Värmarens yta ger en temperatur på cirka 60-70 grader.
Bild
Bild
Bild
Bild

Separat är det värt att lyfta fram den kombinerade typen av roterande uppvärmda handdukstorkar. De är inte särskilt populära bland konsumenterna på grund av deras höga kostnad. Sådana produkter är en struktur som består av två kretsar, medan en av dem är ansluten till varmvattenförsörjningssystemet, och den andra kan fungera oberoende av elektricitet.

Alla roterande handduksvärmare kan också variera beroende på vilken metall de är gjorda av:

  • koppar;
  • mässing;
  • rostfritt stål;
  • aluminium.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Oftast tas stål som grund. Samtidigt anses förkromade sorter vara de mest hållbara, men de är också svåra att tolerera olika föroreningar som kan finnas i vatten. Under drift kommer de gradvis att sätta sig på insidan av rören, vilket minskar permeabiliteten kraftigt.

Polerade material används också ofta . Sådana målade modeller kommer att vara mycket mer ekonomiska, men också mindre hållbara.

Prover av mässing eller koppar utmärks av utmärkta värmeöverföringshastigheter, hög kvalitet, men deras användningstid är mycket kortare jämfört med tidigare alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

Därefter kommer vi att bekanta oss med flera individuella modeller av roterande handdukstorkar

  • " Argo Lesenka" 50 cm . En sådan anordning tillhör standardvattentypen. Den är tillverkad av rostfritt stål. Produkten är utrustad med starka ljusbågar, alla fästelement för montering ingår i samma uppsättning som modellen. Anslutningsdiametern är ¾ tum.
  • " Argo M 60 ". Denna varmvattenhandduksvärmare är också tillverkad av hållbart behandlat rostfritt stål. Provet är utrustat med två små hyllor, satsen innehåller de fästelement som krävs för installation. Modellens totalvikt är 3,8 kilo. Produktens totala höjd når 54 centimeter.
  • Mario Neptunus . Den uppvärmda handduksstången är tillverkad av förkromat massivt stål. Mekanismen består av sju revben. Modellen kan utrustas med ett speciellt elvärmeelement. Enheten väger 6 kilo. En sådan anordning kan tillverkas med ett botten-, diagonal- eller sidokopplingssystem.
  • M-25 . Denna rostfria utrustning är en stege struktur. Den har en lägre anslutningstyp. Det maximala temperaturvärdet för denna handdukstork är 110 grader.
  • " 30 Trapezium" 700X400 7P . Denna modell av handdukstork i rostfritt stål har också en bottenanslutning. Produkten har en vacker kromfinish. Torken är 70 centimeter hög och har en effekt på 210 watt. Instansen är av vattentypen.
  • " 25 orm" 500X350 . Denna vattentorkare har en sidanslutningstyp. Den är också tillverkad med en kromfinish. Provet är 500 millimeter högt och anslutningsdiametern är ¾ tum.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Om du bestämmer dig för att köpa en roterande handdukstork för ditt badrum, bör du vara särskilt uppmärksam på några viktiga urvalskriterier. Så en viktig plats upptar valet av tillverkningsmaterial. Det är bättre att föredra modeller gjorda av behandlade metaller med skyddande beläggningar . Om de inte bearbetas under tillverkningen av enheten, kommer ett korrosionsskikt att visas på enheten under drift, och det kommer snabbt att misslyckas.

Titta också på utrustningens dimensioner . I det här fallet beror allt på badrumets storlek. För små rum är det bättre att välja kompakta sorter med färre revben.

Produktens externa design är också viktig . Element av koppar används oftast som dekorativa element. Även i VVS -butiker kan du hitta intressanta modeller målade i vitt eller svart.

Det finns också exempel gjorda med en bronsfinish.

Rekommenderad: