Färgade Tvättmaskiner: Svart, Röd Och Beige, Silver Och Brun, Blå Och Vit Tvättmaskin

Innehållsförteckning:

Video: Färgade Tvättmaskiner: Svart, Röd Och Beige, Silver Och Brun, Blå Och Vit Tvättmaskin

Video: Färgade Tvättmaskiner: Svart, Röd Och Beige, Silver Och Brun, Blå Och Vit Tvättmaskin
Video: SAMSUNG INTENSIVE WASH ( SPINWASHING) 2024, April
Färgade Tvättmaskiner: Svart, Röd Och Beige, Silver Och Brun, Blå Och Vit Tvättmaskin
Färgade Tvättmaskiner: Svart, Röd Och Beige, Silver Och Brun, Blå Och Vit Tvättmaskin
Anonim

En tvättmaskin kan inte bara bli en funktionell, men också en dekorativ del av inredningen. Vita modeller är vanligare vid försäljning, men det finns andra, ljusare alternativ. I den här artikeln kommer vi att titta på vilka färger moderna tvättmaskiner är tillverkade i och hur de ska väljas korrekt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färgspektrum

Utbudet av tvättmaskiner växer ständigt och fylls på med nya modeller. De vanligaste är klassiska exempel på snövita färger . Sådana enheter ser väldigt snygga och fräscha ut. De köps oftast, eftersom vitt enkelt kan kombineras med de flesta andra toner.

Bild
Bild
Bild
Bild

De näst mest populära är moderna beige tvättmaskiner … Han, som vit, är klassisk och passar lätt in i de flesta möjliga miljöer.

Den beige tekniken ser särskilt attraktiv ut i kombination med andra enheter gjorda i samma palett.

Bild
Bild
Bild
Bild

Svarta tvättmaskiner ser dyra och snygga ut . Denna teknik ser underbar ut i moderna interiörer. Naturligtvis är svarta enheter bäst placerade i rum där ljusa färger också finns. Om du lägger en liknande enhet mot bakgrunden av svarta väggar, golv och tak, kommer hela situationen att smälta samman och verka deprimerande.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du vill späda interiören med ljusa färger, kommer det att göra röd tvättmaskin.

Denna teknik ser särskilt harmonisk ut i köket, där det finns annan utrustning eller möbler i samma färger. Det kan till exempel vara ett rött kylskåp eller röda bänkskivor (köksbänkskivor).

Bild
Bild
Bild
Bild

Många konsumenter väljer att köpa modernt tvättmaskiner i silver … De ser väldigt snygga och snygga ut.

Sådana hushållsapparater ser särskilt harmoniska och attraktiva ut i en interiörensemble gjord i en modern högteknologisk eller minimalistisk stil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ser attraktiv och original ut gyllene tvättmaskin … Enheter med denna ovanliga färg passar vackert in i interiörer designade i ljusa och lugna färger. Ädelfärgning utförs vanligtvis inte för catchy och "skärande ögon", så det ser inte löjligt ut, som det kan tyckas för användare som inte är bekanta med sådana produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ser intressant ut blå tvättmaskin … Denna teknik kan ha olika mättnadsgrader och färgton. Till salu hittar du ljusblå, ljusblå eller mörkblå modeller med en lätt silverfärgad glans.

Med hjälp av sådana hushållsapparater kan du återuppliva interiören, lägga till diskreta men trevliga färger.

Bild
Bild

Ibland finns det på rea och grön tvättmaskin … Denna färg kan användas för hela kroppen eller bara vissa delar, till exempel knappar, dörr och pulver / balsamfack.

Bild
Bild

Presentabel och snygg i interiören kan se ut brun tvättmaskin … Sådana färger ekar särskilt attraktivt med glänsande silverdetaljer (knappar, luckans kant).

Bild
Bild
Bild
Bild

På jakt efter ett minimalistiskt och diskret alternativ du kan titta på den grå bilen … En teknik med denna färg ser sällan tråkig och monoton ut, särskilt om det är en dyr märkesmodell.

Olika grå nyanser kombineras effektivt med svarta eller blanka silverytor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Moderna tvättmaskiner finns i ett rikt sortiment. Konsumenterna har möjlighet att själva välja modeller av alla modifikationer och färger. Fundera över vilka kopior som är mest populära och efterfrågade.

Smal maskin . Idag efterfrågas smala, grunda tvättmaskiner. Denna teknik är bra eftersom du inte behöver tilldela mycket ledigt utrymme för att installera den, vilket är ett betydande plus för ägare till små bostadsområden.

En smal skrivmaskin kan installeras i badrummet och i köket. Sådana enheter ser vanligtvis attraktiva och inte skrymmande ut.

Bild
Bild

Inbäddad . Många konsumenter väljer idag att köpa moderna inbyggda tvättmaskiner. Sådana enheter är oftast inbyggda i en köksuppsättning, som tidigare utvecklats och utformats med hänsyn till den planerade installationen av hushållsapparater. Inbyggda tvättmaskiner är bra eftersom du kan hitta ledigt utrymme för dem även i ett mycket trångt hem. Denna teknik finns också i olika färger - köpare kan hitta ett bra alternativ för kök i valfri färg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Frontal . De mest populära idag är tvättmaskiner med frontmatning. Det som är bra med denna teknik är att dess övre del kan användas som arbetsyta.

Frontladdningsmaskiner kan byggas in i köksenheter och kan användas för att stapla olika föremål ovanpå, till exempel tvätt för en schemalagd tvätt.

Bild
Bild

Vertikal . Lite mindre populära är tvättmaskiner med topplastning. Dessa enheter skiljer sig åt genom att luckans lock är högst upp i dem. Av denna anledning kan sådan utrustning inte användas som arbetsyta eller byggas in i samma köksuppsättning. Oftare installeras vertikala maskiner som fristående enheter. Men dessa enheter har också sina fördelar: det är mer bekvämt att fördjupa och ta saker ur dem i dem, designen på många av dem visar sig vara mer pålitlig och slitstark än för främre modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Låt oss överväga funktionerna i några populära färgmodeller med specifika exempel

Freggia-WISE126R . Fristående modell med pekskärm. Den maximala trumlastningen är 6 kg. Modellen har en ljus design och röd färg på fodralet. Skydd från barn, kontroll över skumning tillhandahålls. Valsens rotationshastighet under centrifugering är 1200 varv / min.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

DWD-UD121DC-Daewoo Electronics . Automatisk mörkröd maskin med stor tankkapacitet - upp till 10 kg. Modellen har intelligent kontroll, rotationshastigheten är 1200 rpm.

Bild
Bild

LG Aidd F2T9HS9S . Frontal mörkgrå bil med svarta detaljer. Stöder Wi-Fi, maximal belastning är 7 kg. Enheten är utrustad med en mängd olika program och lägen. Trumvolym - 58 liter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Miele PWT6089 Vario LP OB . Professionell skrivmaskin i en vacker gråblå färg. Maxbelastningen är 8 kg. Behållaren och trumman är gjorda av rostfritt stål. Elektronisk kontroll tillhandahålls, möjligheten att installera i en kolumn med en torkmaskin, det finns skydd från barn. Modellen är mycket dyr, men den utmärks av hög funktionalitet och oklanderlig kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Daewoo DWC-PFD12BP . En elegant modell i svart med stor belastning - upp till 13 kg. Tanken är tillverkad av rostfritt stål, det finns en elektronisk kontroll. Torkning tillhandahålls - upp till 7 kg saker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Fundera över hur du väljer en bra färgmaskin med uppmärksamhet på viktiga kriterier

  • Funktionell . Plocka upp en maskin, vars funktionella fyllning du verkligen behöver och är användbar.
  • Bygg kvalité . Undersök tekniken. Alla delar måste vara ordentligt säkrade. Det ska inte vara den minsta skadan eller defekterna på fodralet.
  • Operativa egenskaper . Tänk på maskinens kapacitet, dess energi- och centrifugeringsklass. Bestäm i förväg själv vilka parametrar den idealiska maskinen ska ha.
  • Varumärke . Köp endast märkesbilar av hög kvalitet, åtföljd av en garanti. Sådana produkter säljs endast i specialiserade hushållsapparater.
Bild
Bild

När du väljer den optimala färgen på bilen, utgå från färgpaletterna i miljön . Utrustningens färgade kropp bör överlappa med åtminstone några detaljer i interiören. Det rekommenderas inte att köpa enheter som passar ihop med alla andra ytor.

Till exempel, i en inredning med ett rött köksset och ett vitt förkläde, kommer en vit snarare än en röd skrivmaskin att se bättre ut.

Bild
Bild

Vackra exempel i inredningen

Snygga röda tvättmaskiner med blanka speglade luckor kommer att se fantastiskt ut i ett rum med vita möbler, samma ljusa väggar och ett svart golv, kantat med minimalistiska plattor.

Bild
Bild

Mörkblå maskin och samma torkning kommer att se bra ut i en blå köksuppsättning, men i en ljusare ton. Marina färger kan spädas med vita bänkskivor och ljus tapet med subtila mönstrade tryck.

Bild
Bild

Svart blank bil kan byggas in i en svart eller mörk uppsättning med bruna träbänkskivor. Sådana element kommer att hitta sin plats endast på en ljus, till exempel vit bakgrund som imiterar tegel.

Bild
Bild

Nedan hittar du en översikt över den ljusröda Freggia-WISE126R.

Rekommenderad: