Loten Handdukstorkar: Modellöversikt, Konsumentrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Loten Handdukstorkar: Modellöversikt, Konsumentrecensioner

Video: Loten Handdukstorkar: Modellöversikt, Konsumentrecensioner
Video: Small Towel Radiator Review | Small Towel Radiator is this Smallest Radiator? 2024, Mars
Loten Handdukstorkar: Modellöversikt, Konsumentrecensioner
Loten Handdukstorkar: Modellöversikt, Konsumentrecensioner
Anonim

Ett av de viktigaste egenskaperna hos ett badrum är en handdukstork. Den kan användas för att torka små föremål. Rummet håller en behaglig temperatur, sannolikheten för mögel och mögel är praktiskt taget utesluten. Loten har gjort dessa apparater till mer än bara hushållsartiklar, men till ett perfekt komplement till badrumsinredning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om tillverkaren

Företaget dök upp på den ryska marknaden 2010, specialiserat på tillverkning av värmeutrustning. Nu tar dess produkter den ledande rollen på grund av deras tillförlitlighet och hållbarhet . Sortimentet omfattar radiatorer i olika utföranden och handdukstorkar.

Egen produktion garanterar kvalitetskontroll i varje arbetsskede. Tillverkaren har fastställt en 5-års garanti på sina produkter.

Faktum är att produkterna ska hålla minst 30 år . Ledningens tekniska support är alltid redo att ge kompetent råd om val och köp av en produkt, baserat på lokalerna.

Bild
Bild

allmän beskrivning

Loten uppvärmda handdukstorkar, oavsett modell, har följande fördelar:

  • snygg och praktisk design;
  • användning vid tillverkning av höghållfasta material;
  • hög värmeledningsförmåga;
  • enhetlig uppvärmning av lokalerna;
  • kompakta dimensioner på djupet;
  • möjligheten att välja efter antal sektioner och färg.
Bild
Bild
Bild
Bild

Huvudmaterialet för tillverkning av uppvärmda handdukstorkar är rostfritt stål, vilket ger produkternas höga korrosionsegenskaper.

Alla prover är tillgängliga för användning i flerfamiljshus och privata bostadskonstruktioner med ett tryck på upp till 8 atm.

Bild
Bild

Tillverkaren erbjuder 3 samlingar av Loten handdukstorkar, tillverkade:

  • gjord av sten;
  • glas;
  • trä.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tack vare användningen av sådana enheter är det möjligt att inte bara värma rummet, utan också att diversifiera dess interiör.

Hushållsuppvärmningsanordningar har hög effektivitet, de är hållbara, pålitliga, opretentiösa vid underhåll . Det finns dock en nackdel med alla modeller av Loten handdukstorkar - deras höga pris. För att bli ägare till en designer -enhet måste du betala flera tusen rubel, vissa erbjudanden når 70 000.

Bild
Bild

Laguppställningen

Tillverkaren erbjuder ett stort utbud av handdukstorkar. Det finns flera modeller som konsumenterna föredrar oftast.

Till exempel är detta Loten Rail Z. Radiatorn är konstruerad för en effekt på 0, 096 kW, den är tillverkad i 4 standardfärger med möjlighet att måla i någon annan färg.

Bild
Bild

Linjen i denna modell har 9 standardstorlekar med mått i bredd och höjd:

  • en sektion - (800x100), (1400x100), (2000x100);
  • två sektioner - (800x300), (1400x300), (2000x300);
  • tre sektioner - (800x500), (1400x500), (2000x500).

Denna modell är tillverkad i europeisk design och är orienterad mot horisontellt arrangemang . Det erforderliga antalet sektioner bestäms av kundens önskemål. Avståndet mellan sektionerna måste vara minst 100 mm. Vid installation, ta hänsyn till väggarnas kvalitet, eftersom sektionen är tung.

Bild
Bild
Bild
Bild

Anmärkningsvärt är Loten Pipe V -modellen med vertikalt arrangemang av rörformiga element . Produkten förbrukar en effekt på 0, 142 kW, perfekt integrerad i varmvattenförsörjningssystemet. Arbetsytor kan slipas eller pulverlackeras. Modellen av rör V -sektioner har 6 standardstorlekar i höjd (mm): 1 - 750, 2 - 1000, 3 - 1250, 4 - 1500, 5 - 1750, 6 - 2000. Installationsalternativ - 4, 6, 8 sektioner.

Strukturen kan anslutas med tillförsel av kylvätska från sidan och från botten.

Bild
Bild

En annan snygg representant är Loten Step -modellen . Produkten har en sido- och bottenanslutningstyp, strömförbrukning - 0, 122 kW. Det finns 4 standardstorlekar i höjd: 740 mm, 1160 mm, 1580 mm, 2000 mm. I sin tur har varje alternativ olika längder: 300 mm, 400 mm, 530 mm.

Bild
Bild

Följande modeller är också efterfrågade

" Färg ". Glas frontpanel. Produkten är tillverkad i olika färger. Standardfärger: vit, svart, grå, beige. Tillverkaren accepterar beställningar för tillverkning av enheter med icke-standardfärger på begäran av kunder.

Bild
Bild

Cell . Sidokopplingsmodell. Enheten är utformad som en stege. Med sina tydliga geometriska former blir enheten en snygg möbel i badrummet.

Bild
Bild

Grå Z . Uppvärmd handdukstork i rörform med bottenanslutning. Du kan välja den bästa storleken själv: modellerna kan innehålla 4, 6, 8, 10, 12 sektioner.

Bild
Bild

Granska översikt

De flesta köpare talar positivt om Loten värmeapparater. De firar sitt snygga utseende, enkla installation, som kan göras för hand. Hushållsapparater utmärks av sin energieffektivitet - när de installeras i badrummet blir det omedelbart varmt och mysigt . Enheterna är pålitliga och hållbara.

Vissa köpare tillskrev överpriset till nackdelarna med enheterna. Många kunder är inte missnöjda med varornas kvalitet, utan med den tillhandahållna tjänsten: enligt dem tar produktionen av”icke-standardiserade” modeller längre tid än de villkor som anges i kontraktet.

Rekommenderad: