Torr Garderobshytta: Utomhusplaststugor För Sommarstugor, Mått Och Vikt, "Standard" Och Andra Modeller, Hur Man Väljer

Innehållsförteckning:

Video: Torr Garderobshytta: Utomhusplaststugor För Sommarstugor, Mått Och Vikt, "Standard" Och Andra Modeller, Hur Man Väljer

Video: Torr Garderobshytta: Utomhusplaststugor För Sommarstugor, Mått Och Vikt,
Video: Top 30 Amazing Workers That Are On Another Level, Creative Tools Work, Fastest Construction Worker 2024, April
Torr Garderobshytta: Utomhusplaststugor För Sommarstugor, Mått Och Vikt, "Standard" Och Andra Modeller, Hur Man Väljer
Torr Garderobshytta: Utomhusplaststugor För Sommarstugor, Mått Och Vikt, "Standard" Och Andra Modeller, Hur Man Väljer
Anonim

Vad kan vara bättre för en modern person än en bekväm livsaktivitet? Människokroppen är utformad på ett sådant sätt att den behöver besöka toaletten flera gånger om dagen. Detta kan hända både hemma och på jobbet eller vid ett massevenemang. Den tilldelade platsen måste vara ren, utan obehaglig lukt, därför finns det i dag speciella torra garderober som ger en person ökad komfort, tillförlitlighet och enkel underhåll. I den här artikeln kommer vi att titta på stalltoaletter för hem och offentligt bruk.

Bild
Bild
Bild
Bild

Anordning och funktionsprincip

Toalettstallet är utformat på ett sådant sätt att en pall är byggd i dess nedre del, till vilken väggar är fästa på tre sidor, och en panel med en dörr är inbyggd på den fjärde. Strukturen är tillverkad av hållbar plast, som inte bara är resistent mot mekanisk och kemisk spänning, utan också mot antändning.

Detta material deformeras inte, tål stora temperaturförändringar bra, behöver inte färgas och är lätt att rengöra.

Bild
Bild

Det finns en toalettskål med lock inuti skåpet . En lagringstank är placerad under den, där avfall samlas in. Med hjälp av speciella kemiska vätskor sönderdelas de och slängs sedan.

Det finns inga obehagliga lukter i hytten eftersom ventilationssystemet fungerar bra.

Bild
Bild

Vissa modeller är utrustade med toalettpappersfäste och speciella krokar för kläder och väskor, dispensrar för flytande tvål, ett tvättställ och en spegel. I särskilt dyra utföranden tillhandahålls ett värmesystem . De flesta modeller har ett transparent tak som inte kräver ytterligare belysning.

Toalettstallet kan enkelt flyttas och transporteras till en annan plats, det är enkelt och snabbt att underhålla.

Bild
Bild

Avfallshantering utförs med specialmaskiner, därför är periodisk pumpning oumbärlig här. På en stationär installationsplats, ge ett ledigt utrymme inom en radie av 15 m.

Användningen av sådana strukturer efterfrågas inte bara för sommarstugor, där det inte finns något centralt avloppssystem, utan också på trånga platser.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

De främsta fördelarna med moderna torrskåp-skåp är deras bekväma underhåll och enkla sanering, vackra utseende som inte kräver färgning och särskild vård. De är lätta, så de är praktiska under transport. Lätt monterad och demonterad, har en överkomlig kostnad, användning är tillåten för personer med funktionsnedsättning.

Bland nackdelarna kan det noteras att utan en speciell kemisk sammansättning sönderdelas inte fast avfall, och med en stark ökning eller minskning av temperaturen utsätts de för jäsning.

Tidig rengöring av avfall är obligatoriskt, därför krävs regelbunden övervakning av fyllningen av den nedre tanken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellegenskaper

Toalettkabin "Standard Eco Service Plus" väger 75 kg och har följande dimensioner:

  1. djup - 120 cm;
  2. bredd - 110 cm;
  3. höjd - 220 cm.

Avfallsbehållarens användbara volym är 250 liter. Modellen kan tillverkas i olika färger (röd, brun, blå). Inbyggt ventilationssystem. Interiören är utrustad med ett säte med ett lock, en pappershållare och en klädkrok. Alla små element är gjorda av metall, vilket garanterar deras hållbarhet. Tack vare speciella förstyvningsribbor är hytten stabil och robust.

Modellen är utformad för byggprojekt av alla komplexitet, sommarstugor och kaféer, campingplatser och rekreationscentra samt industriella lokaler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Torr garderob utomhus "Ecomarka Eurostandard " dubbel styrka avsedd för intensiv användning. Tillverkad enligt europeisk teknik av slagfast material HDPE, det kan användas i vinterfrost ner till -50 ° C, på sommaren bleknar det inte i solen och torkar inte ut vid en temperatur på + 50 ° C.

Bild
Bild

Framsidan är gjord av dubbel plast utan metall, hål för luftcirkulation finns i bak- och sidoväggarna. Tanken är gjord med tillägg av grafitflis, på grund av vilken dess styrka förbättras, så att du kan stå på tanken med fötterna.

Designen ger ett transparent tak "hus", det ökar inte bara det inre utrymmet, utan ger också utrymmet god tillgång till ljus. Ett avgasrör är fäst på tanken och taket, tack vare vilket all obehaglig lukt går ut på gatan.

Hytten är utrustad med ett halkfritt plastgolv. Tack vare en metallfjäder som kan återföras i dörrarna under en vindstöt öppnas de inte mycket och lossnar inte med tiden.

Setet innehåller ett säte med lock, en speciell spärr med inskriptionen "ledig", en ring för papper, en krok för en väska eller kläder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellens dimensioner är:

  1. djup - 120 cm;
  2. bredd - 110 cm;
  3. höjd - 220 cm.

Väger 80 kg, volymen på den nedre avfallstanken är 250 liter.

Bild
Bild

Toypek toalettkabin tillverkad i flera färgalternativ, utrustade med ett vitt lock. Monterad har följande dimensioner:

  1. längd - 100 cm;
  2. bredd - 100 cm;
  3. höjd - 250 cm.

Väger 67 kg. Kabinen är konstruerad för 500 besök och tankens volym är 250 liter.

Bild
Bild

Hytten är utrustad med ett tvättställ. Hela strukturen är tillverkad av högkvalitativ HDPE med värmestabiliserade komponenter. Modellen är resistent mot extrema temperaturer och mekaniska skador.

Dörren är säkert fäst vid dörröppningen längs hela sidan, det finns en speciell låsmekanism med ett "ledigt upptaget" indikationssystem . En speciell dold fjäder finns i dörrkonstruktionen, som inte tillåter dörren att lossna och öppna starkt.

Stolen och öppningarna är för stora, speciella spår på pallen är utformade för bekväm transport.

Bild
Bild

Toalettkabin från varumärket Europa , tillverkad av metall mantlad med sandwichpaneler. Denna design är designad för en lång livslängd och har ett modernt utseende.

Tack vare denna kombination av material, vid vinterfrost, bibehålls en positiv temperatur inuti hytten.

Modellen väger 150 kg, genomströmningen är 15 personer i timmen. Produkten är avsedd för 400 besök. Inuti finns ett handfat av plast, en toalett med en mjuk sits och en fläktvärmare. Det finns belysning och avgassystem. Inkluderar toalettpapper och handdukshållare, såpdispenser, spegel och klädkrokar. Avfallstankens volym är 250 liter. Konstruktionens dimensioner är:

  • höjd - 235 cm;
  • bredd - 120 cm;
  • längd - 130 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer ett toalettstall för ett privat hus måste du överväga om du kommer att använda det på vintern. Huvudmodellerna är gjorda av frostbeständig plast, de upprätthåller ett bekvämt inomhusklimat endast vid positiva temperaturer . För vinterbruk är det bättre att välja uppvärmda modeller.

Bild
Bild

Om antalet besök, särskilt på vintern, är litet, är en torvtoalett det bästa alternativet, eftersom innehållet i avfallstanken inte kommer att frysa, och på våren, när det blir varmare, bearbetas avfall till kompost kommer att fortsätta.

Modeller med ett transparent tak är bekvämare eftersom de inte kräver ytterligare belysning.

Närvaron av fästelement för kläder, en spegel och ett handfat ökar användarkomforten kraftigt

Bild
Bild
Bild
Bild

För en familj på tre skulle det bästa alternativet vara en stuga med en lagringstank på 300 liter, vilket räcker för cirka 600 besök.

När du väljer en hytt för en plats för massrekreation eller en byggarbetsplats, kom ihåg att den måste vara utrustad med ett ventilationssystem och tankens kapacitet måste vara 300 liter eller mer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fritt utrymme på toaletten och närvaron av ytterligare element skapar en mysig atmosfär för besökaren . För allmän användning i ett privat område är torvblandningsmodeller det bästa alternativet, eftersom stora mängder avfall kan vara användbara för att gödsla stora plantager.

Rekommenderad: