Thetford Torrskåpsvätskor: B-Fresh Green, Aqua Kem Och Aqua Kem Blue För Den övre Toalettanken, Bruksanvisning

Innehållsförteckning:

Video: Thetford Torrskåpsvätskor: B-Fresh Green, Aqua Kem Och Aqua Kem Blue För Den övre Toalettanken, Bruksanvisning

Video: Thetford Torrskåpsvätskor: B-Fresh Green, Aqua Kem Och Aqua Kem Blue För Den övre Toalettanken, Bruksanvisning
Video: Thetford Aqua Kem Blue - No. 1 toilet additive for mobile toilets worldwide! 2024, April
Thetford Torrskåpsvätskor: B-Fresh Green, Aqua Kem Och Aqua Kem Blue För Den övre Toalettanken, Bruksanvisning
Thetford Torrskåpsvätskor: B-Fresh Green, Aqua Kem Och Aqua Kem Blue För Den övre Toalettanken, Bruksanvisning
Anonim

Vätskor för Thetford torra garderober i B-Fresh Green, Aqua Kem, Aqua Kem Blue-serien för övre och nedre tanken är populära i EU och utanför. Det amerikanska varumärket standardiserar sina produkter enligt de strängaste miljösäkerhetskraven, uppdaterar ständigt sitt sortiment, så att ägare av förortsfastigheter bekvämt kan välja rätt produkter. En översikt över arten och bruksanvisningar hjälper till att förstå valet och användningen av speciella kompositioner för toaletten från Thetford.

Bild
Bild

Särdrag

Thetford-företaget, som producerar vätskor för torra garderober, är en av världsmarknadsledarna inom fristående hygienprodukter. Ursprungligen fokuserade företaget sina förslag på resenärer som föredrar camping och husbilar. Thetford-företaget, grundat 1963 i Michigan (USA), har varit en del av det stora Dyson-Kissner-Moran-företaget i mer än 30 år. Dess europeiska huvudkontor ligger i Nederländerna.

Produktionen av speciella vätskor för torra garderober etablerades av företaget samtidigt med försäljningen av autonoma sanitetsarmaturer. Företaget ville bara det bästa för sina produkter. Det är därför hennes vätska för torra garderober lyckades bli försäljningsledare i dussintals länder runt om i världen.

Bland funktionerna i märkets produkter finns följande

  1. ISO 9001: 2015 standardisering … Detta innebär att produkterna helt överensstämmer med de strängaste miljöskyddskraven.
  2. Unika formler … Företaget utvecklar själva sammansättningen av varje produkt, testar den noggrant i laboratorier och testcenter.
  3. Stort utbud av . Varumärket Thetford producerar produkter för offentliga och hushålls torra garderober, inklusive deodorant, som hälls i övre tanken. Produkterna kombineras perfekt inte bara med företagets varumärken för autonoma VVS -armaturer, utan också med produkter från andra tillverkare.
  4. Säker förpackning … Vätskor stänker inte vid påfyllning och lagring, avdunstning av giftiga ämnen utesluts.
  5. Snabb handling . Thetford -formuleringar ger en effektiv nedbrytning av avföring och ammoniak, vilket möjliggör säker avfallshantering i framtiden. I genomsnitt tar sönderdelningen inte mer än 7 dagar.
  6. Ekonomisk konsumtion … Kompositioner för de övre och nedre tankarna i torrskåpet är lätta att dosera, har den optimala koncentrationen för att lägga till behållarna.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är de största skillnaderna som Thetford -produkterna har. Produkterna finns i stora förpackningar om 400, 750, 1500 eller 2000 ml.

Räckvidd

Thetford toalettprodukter finns i ett brett utbud av produkter som kan variera beroende på region. Produkter för att avlägsna obehaglig lukt i septiktankar, för vård och rengöring av ytor samt koncentrat för de nedre och övre tankarna levereras till Ryssland och OSS -länderna . Alla förtjänar närmare uppmärksamhet.

För avfallsbehållare

Varumärket Thetford markerar sina produkter inte bara efter serier, utan också genom färgindikering. För att fylla den nedre tanken används följande serie blå och gröna vätskor.

  1. Aqua Kem Blue . Vätskan med den starkaste kemiska sammansättningen. På grund av dess verkan bryts det ned avfall till säkra komponenter.
  2. Aqua kem green … Medel för att lägga till den nedre tanken i torrskåpet. Dess effektivitet bygger på att stimulera biologiskt aktiva processer i avföring.
  3. B-Fresh Blue … Ekonomisk förpackning för att fylla bottenbehållaren. Den kemiska formeln ger snabb nedbrytning av avföring och flytande avfall i behållaren.
  4. B-Fresh Green … Bottenbehållare i ett stort paket 2 l. Använder en biologisk behandlingsmetod.
  5. Aqua kem blue weekender … Medel för periodiskt använda torra garderober med flytande fyllning.
  6. Aqua kem blå lavendel … Den mest effektiva nedbrytningsvätskan för bioavfall i lavendeldoftande version. Lämplig för kassetter och bärbara toaletter. En dos räcker i 5 dagar, produkten minskar ackumulering av gaser, eliminerar obehaglig lukt och gör vätskan flytande. Avfall kan inte kastas i en septiktank, men det kan vara i ett avloppssystem.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Var och en av produkterna har sina egna fördelar. Det är viktigt att uppmärksamma dosering och förpackningsvolymer för att få optimala resultat.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För topptank

Den övre tanken är fylld med medel som gör spolvattnet mer effektivt. Denna rad innehåller de populära formuleringarna B-Fresh Rinse och B-Fresh Pink som har en liknande effekt. Förutom att deodoriserar vattnet skyddar de spolventilerna från för tidigt slitage. Dosen på 2 liter garanterar ekonomisk förbrukning.

Aqua skölj plus - vätska med deodorant effekt. Det förbättrar spolning av avfall från väggarna i torrskåpet och är lämpligt för plast- och keramiktoaletter. Medlet undertrycker utvecklingen av patogen mikroflora i vätskan. Har en doft av lavendel. Finns även i form av ett tjockare koncentrat.

Bild
Bild
Bild
Bild

För rengöring av torra garderober

Kassettbehållare - medel för rengöring av de nedre behållarna med torra garderober, vilket ger hög hygien under användningen. Det används för periodisk sanering, tar helt bort patogen mikroflora, uppdaterar och luktar. Lämplig för rengöring av tanken i slutet av säsongen.

Dessutom har Thetford städare för att hålla hygien på insidan av toalettskålen. Med komposition Toalettskålrengörare du kan enkelt bli av med kalk, ta bort bakteriell mikroflora från tätningar och andra element.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det fungerar utmärkt på keramiska och plastytor. Har ett gelformat med en koncentrerad formel.

Urvalstips

Valet av vätska för Thetford torra garderober bestäms direkt av dess syfte. Tänk på följande riktlinjer innan du köper.

  1. Produkter i den rosa serien är endast avsedda för den övre tanken. De har en deodorant och rengörande effekt.
  2. Serien i blå förpackningar innehåller produkter avsedda för utsläpp till det centrala avloppssystemet. Serien innehåller den klassiska versionen av Aqua Kem Blue med furudoft och en version med lavendeldoft. Tanken måste tömmas var 5: e dag.
  3. I en serie i grön förpackning uppnås en miljövänlig komposition som kan släppas ut i septiktankar och kompostgropar. Du måste byta vätska i behållaren var fjärde dag.
Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer en komposition är det viktigt att överväga hur avfallet ska hanteras. Detta är det viktigaste kriteriet enligt vilket medel klassificeras.

Användningsinstruktioner

Thetford vätskor för torrskåp är lämpliga för regelbunden användning. Att använda dem är ganska enkelt. Fyll lämplig vätska i avloppstanken och i avfallsbehållaren i den nedre tanken innan du använder torrskåpet för första gången. Häll en ny portion omedelbart efter tömning av behållaren - en gång var 4-5: e dag, beroende på vilken typ av kemikalier som används.

Tillverkaren rekommenderar att du använder Thetford Cassette Tank Cleaner 2-3 gånger om året för att ta bort kalk och rengöra tanken. Detta är nödvändigt för att förlänga den torra garderobens livslängd.

Intensiv rengöring förhindrar också ihållande obehaglig lukt . Det är också viktigt att observera frekvensen för tömning av bottenbehållaren. Innan en lång stilleståndstid måste den tömmas för att undvika för lång kontakt med behållaren med avfall och kemikalier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Aqua Rinse Plus och andra rosa vätskor är inte avsedda att tillsättas till centraliserade vattenbehållare . Även om avloppet är anslutet till vattentillförseln måste kompositionen doseras direkt i spoltanken. Denna reservoar måste också tömmas före långa perioder av inaktivitet med hjälp av ett dräneringsrör eller ett spolningssystem.

Rekommenderad: