Väggmonterad Metalltoalettpappershållare: Funktioner Och Fördelar Med Krompappershållare

Innehållsförteckning:

Video: Väggmonterad Metalltoalettpappershållare: Funktioner Och Fördelar Med Krompappershållare

Video: Väggmonterad Metalltoalettpappershållare: Funktioner Och Fördelar Med Krompappershållare
Video: 25 Toilet Paper Holder Ideas 2024, Mars
Väggmonterad Metalltoalettpappershållare: Funktioner Och Fördelar Med Krompappershållare
Väggmonterad Metalltoalettpappershållare: Funktioner Och Fördelar Med Krompappershållare
Anonim

Oavsett separat eller kombinerat badrum vill du alltid att det ska se vackert ut och vara funktionellt. Olika arrangörer brukar hjälpa till med detta. På en hylla i en garderob eller toalettcistern kan en rulle toalettpapper plötsligt falla eller gå helt förlorad. I det här fallet kommer toalettpappershållaren till undsättning.

Bild
Bild

Utseende och funktioner

Tiden då små handväskor och väskor användes som hållare är sedan länge förbi. Framstegen står inte stilla, olika stift, korgar, lådor och till och med ihåliga figurer har dykt upp som pappershållare. Materialet för utförande kan vara valfritt. Oftast är det metall, trä, keramik eller plast.

De mest populära är metall- och plastprodukter. Trots det faktum att metallpappershållare är betydligt dyrare anses deras utseende mer presentabelt . De är svårare att bryta eller repa.

Ytan på sådana hållare kan vara förnicklad eller förkromad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hållare skiljer sig åt i hur de fästs. De kan vara väggmonterade eller golvmonterade . De förra anses vara mer kompakta och bekväma. Till skillnad från golvstående motsvarigheter är det omöjligt att snubbla över dem, de kan inte vändas. De är vanligtvis fästa på sugkoppar eller kardborreband.

I undantagsfall kan metallpinnar eller flytande spik användas som fästelement. De flesta väggpappershållare anses vara mobila. Om det behövs kan de flyttas till en annan plats.

Bild
Bild

Nackdelarna med väggmonterade metallpappershållare är:

  • högt pris i förhållande till plastmotstycken;
  • för lite funktionalitet jämfört med golvalternativ.
Bild
Bild

Visningar

Typen av hållare kan vara annorlunda.

Stängd

Denna typ kännetecknas av det faktum att hela rullen är placerad i en låda, från vilken bara spetsens spets tittar ut. För att packa in den mängd papper du behöver, måste du dra i det. För att ladda en sådan hållare måste du i de flesta fall lyfta locket. Utseendet kan vara helt annorlunda. Till salu finns det rektangulära, cylindriska modeller, alternativ i form av ett skal eller ett djur.

Bild
Bild
Bild
Bild

Öppen

I utseende kan det likna en krok eller stång på vilken en rulle är spänd. En sådan hållare har en begränsare så att nystan inte glider. Vissa modeller kanske inte har något hinder. Denna typ har två nackdelar: arrangörens låga estetik och möjligheten att bli toalettpapper våt i ett kombinerat badrum.

Bild
Bild

Inbyggt

Detta är den mest estetiska typen. Den är monterad i en liten nisch speciellt förberedd i reparationsstadiet för sådana ändamål. Utåt är det en behållare där papper läggs i och sedan helt enkelt läggs i en nisch.

Bild
Bild

Väggställ

Detta är det mest funktionella alternativet för väggpappershållare. Den kan tillverkas i två versioner: vertikal och horisontell. Den första anses vara den mest ergonomiska och bekväma. Extern design kan vara annorlunda: i form av korgar, små hyllor med sidor eller mini-installationer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Exempel på

På den moderna marknaden finns det många modeller för en annan krets av köpare.

Tjeckisk pappershållare från Fixsen Hotel är en öppen produkt. Den är gjord av rostfritt stål i kromfärg, har en hylla för en telefon och passar bra in i ett badrum, i en minimalistisk eller konservativ stil. Kostnaden överstiger 700 rubel. Av modellens nackdelar kan vi notera det faktum att det finns en möjlighet att rullen glider på grund av frånvaron av en propp.

Bild
Bild

Pappershållare för det tyska företaget Wassekraft Lippe tillverkad av förkromad mässing. Har en hållare för en luftfräschare, tillhör stängda modeller. Det kostar cirka 3000 rubel.

Bild
Bild

Sydkoreanska företaget Jung Yoon introducerar infällda pappershållare i stål med hyllor. De kombinerar perfekt nåd och rationell användning av rymden. En sådan kopia kostar från 8 000 rubel.

Bild
Bild

Inköp

När du väljer en pappershållare bör du vara uppmärksam på två saker: tillförlitlighet och beläggningsmaterial. Om strukturen verkar tunn är risken stor att även en metallprodukt snabbt blir oanvändbar. Inte alla dekorativa ytor klarar värdighetstestet med fuktig luft.

Rekommenderad: