Toalettpappershållare (56 Bilder): Väggmonterade Alternativ För Badrums- Och Toaletttillbehör

Innehållsförteckning:

Video: Toalettpappershållare (56 Bilder): Väggmonterade Alternativ För Badrums- Och Toaletttillbehör

Video: Toalettpappershållare (56 Bilder): Väggmonterade Alternativ För Badrums- Och Toaletttillbehör
Video: Montering av WC-fixtur 2024, Mars
Toalettpappershållare (56 Bilder): Väggmonterade Alternativ För Badrums- Och Toaletttillbehör
Toalettpappershållare (56 Bilder): Väggmonterade Alternativ För Badrums- Och Toaletttillbehör
Anonim

Original toalettpappershållare kan glädja inte bara ägarna utan också deras gäster. För närvarande erbjuder alla butiker gärna ett stort sortiment där du kan välja den nödvändiga artikeln som matchar interiören och stilen i rummet. Men det blir bättre att göra hållaren själv. Det kommer att se original och intressant ut, och gästerna kommer definitivt att uppskatta värdarnas fantasi.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Toalettpappershållaren är en oersättlig sak som gör att du kan göra toalettrummet mycket mer bekvämt och mysigt. Denna vara köps så att papperet inte kan rulla ihop, falla och vara lätt att använda. Det är nödvändigt att välja en hållare med hänsyn till badrumsdesignen. Den ska passa optimalt under toalettrummet.

Hållare har funktioner och många sorter, så det är bäst att bläddra igenom fler alternativ. Oftast är tillbehörshållare gjorda av antingen plast eller metall. Plastalternativ är ekonomiska och kortlivade och kan också bli missfärgade (blekna). De är ganska ömtåliga och går lätt sönder om de hanteras vårdslöst.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Metallprodukter anses vara av hög klass och är dyrare än plasthållare. Dessa ställ är dekorerade på olika sätt. De är pläterade med krom, färg, koppar eller mässing. Produkter av rostfritt stål anses vara de mest hållbara, eftersom de saknar beläggning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Trähållare är de mest originella och snygga, eftersom de är gjorda av naturligt trä och kan ha en mycket intressant dekoration. På sådana produkter kan du se några mönster snidade av mästare, liksom vackra ritningar. De är lämpliga för dem som föredrar naturmaterial. Sådana hållare tillåter inte papperet att absorbera fukt och tillför den nödvändiga mysigheten i rummets atmosfär. Hållare finns med eller utan ärmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Det finns vägg, golv och inbyggda hållare.

väggmonterad

Väggmonterade produkter installeras med hjälp av speciella fästelement på rummets vägg, och golvstående produkter placeras på golvet. Väggarmaturen finns i flera varianter.

  • Stängd typ skiljer sig genom att en pappershyvel placeras i en behållare, och endast spetsen är kvar utanför, för vilken det är nödvändigt att dra. Denna enhet har ett rörligt lock på toppen, som kan lyftas när produkten laddas.
  • Öppen typ är en krok som du behöver snöra toalettpapper på. Sådana enheter används sällan, eftersom det inte ser särskilt estetiskt tilltalande ut. Öppna modeller kan inte heller skydda papperet mot fukt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Väggstativen är gjorda på samma sätt som golvhållarna, men skiljer sig från dem på det sätt de monteras på väggen. Det finns två alternativ för denna typ av pappershållare - horisontellt och vertikalt. Stående stolpar tar mycket mindre plats än horisontella stolpar. Väggmonterade hållare innehåller vanligtvis en hylla för extra rullar, plats för en luftfräschare och en borste.

Bild
Bild
Bild
Bild

Väggmonterade produkter har en grupp till - mobil eller ominstallerbar. Det finns både stängda typer av sådana enheter och öppna sådana. De har en gemensam egenskap - det här är en snabbkoppling i form av sugkoppar eller kardborre. Vakuumprodukter är inte särskilt tillförlitliga, eftersom de inte tål mycket vikt och kan bryta sig loss från väggen och orsaka onödiga problem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inbyggt

Den inbyggda typen är den mest estetiska, eftersom den ligger i en nisch på väggen. Det är en liten behållare med en speciell öppning för att mata papperet utåt. För att ladda upp produkten är det nödvändigt att dra ut den från väggen och, efter att du har installerat en ny rulle, sätt in den på plats. Det är praktiskt taget osynligt, så det passar väldigt organiskt in i ett rum med vilken design som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Golv

Golvstående toalettpappershållare är vanligtvis multifunktionella, eftersom en enda rulle som är spänd på ett vackert rack inte ser estetiskt tilltalande ut. Racket innehåller en mängd olika tillbehör (dubbla hyllor).

Ett annat alternativ för golvbruk är en hållare i kombination med andra armaturer. Det är multifunktionellt. Denna typ skiljer sig från den vanliga genom att den ger en plats för installation av en ballong eller automatisk luftfräschare. Sådana alternativ anses vara de mest praktiska och kompakta.

Golvstående produkter har fördelen att de ordnas om och läggs i diskmaskinen för att bli av med smutsen. Och även de kan lätt transporteras till landet, om det behövs. De är ganska lätta och bekväma.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Även en så diskret och liten sak som en pappershållare kan bli mitten av toalettrummet och avgöra hur dess utseende kommer att bli. Det är nödvändigt att välja ett alternativ som kommer att dekorera rummet och göra det mysigt och bekvämt.

Den rustika stilen är original och intressant. Det finns många olika varianter du kan använda här. Material för sådana hållare bör köpas i järnaffärer. Det är också möjligt att köpa en färdig hållare i liknande stil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan välja en intressant och cool hållare genom att göra den själv.

Om barnet samlar leksaker och ibland slänger de gamla, bör du visa fantasi och använda dem som roliga hållare. I butikerna finns ett stort urval av originalartiklar i form av skelett eller riddare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Metallhållare i vitt, svart eller brons kommer att se bra ut i Provence -stil. De kommer att göra tvättrummet mer estetiskt och snyggt. Trähållare är lämpliga för dem som gillar naturmaterial. Loftstilhållare är oftast gjorda av gjutjärn och stål och blir den bästa dekorationen för ett rum.

Smidesjärnhållaren är ett originalt badrumstillbehör. Produktens bas består av två styrskenor. Smidda modeller är ofta dekorerade med dekorativa smidesjärnplåtar som har hål för att fästa pappershållaren på väggen. Metallen skyddas från frätande processer med en speciell primer, som används för att behandla smidesytan. Sedan är den dekorerad med patina och svart emalj.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man gör det själv: ursprungliga idéer

För att skapa en ovanlig och fashionabel hållare kan du använda olika material och fantasiflyg. Du bör lita på kreativitet och smak.

Tråd

Du måste köpa 1 meter två millimeter ståltråd och sedan böja den med tång enligt storleken som ritats i förväg till pappersrullens storlek. Överskottet skärs av, hållaren kan användas. Tillverkningen av produkten tar bara några minuter, den kommer att se estetiskt tilltalande ut och vara lätt att använda och kommer att uppskattas av alla hushållsmedlemmar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Plastflaska

Botten kommer att klippas till längden på papperet, och den övre kommer att vara omslaget. Halsen skärs ut och en bit av pappersrullen trängs genom hålet inifrån. Denna produkt ser ganska original ut och är ett budgetalternativ.

Bild
Bild

Gammalt videoband

I kassettspåret måste du limma en träpinne och fästa den på väggen. Denna hållare passar alla inredningsstilar.

Bild
Bild

Trä

För att göra tvärstänger och sidoelement måste du förbereda en 20 mm bräda. För hörnet behöver du en planka, vars tjocklek är 10 mm. Först ska sidoväggarna göras, sedan tvärstängerna. Sedan måste du förbereda de två sista elementen med en tunn bräda. De kommer att bilda ett hörn högst upp i strukturen. Sidorna ansluts till lamellerna och fästs ihop. Baren är inte fäst vid någonting.

Trähållaren är en unik bit naturmaterial som kan bli en riktig diamant i det inre av rummet. Det ser konstigt ut, men attraktivt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Gammal skridsko

Det är nödvändigt att bli av med hjulen och hänga rullarna på axlarna. Detta alternativ är lämpligt för dem som gillar aktiv rekreation. Det kan också vara en bra originalgåva.

Bild
Bild
Bild
Bild

Gamla delar och leksaker

Om värdinnans hus har många delar från möbler, elektriska apparater, bilar och andra element, måste du studera dem. När allt kommer omkring kan du hitta intressanta delar som är idealiska för rollen som innehavare. Ibland måste en bit som denna justeras lite, målas och sedan fästas på väggen. Från gamla leksaker kan du göra en rolig hållare som alltid kommer att pigga upp dig. Det finns många alternativ: gamla dinosauriefigurer, dockor och andra.

Bild
Bild
Bild
Bild

I form av en docka

En sådan originalprodukt kommer att skapa mys i rummet, liksom överraskande gäster. För att göra en dockhållare måste du använda ett beige stretchmaterial, fyllmedel (bomullsull eller syntetisk vinterisator), tråd, materialet från vilket kläderna till dockan kommer att tillverkas, kartong, papper, en enkel penna, sax, broderitrådar, hårgarndockor och en nål.

Kroppsdelar till dockan klipps ut och sys ihop. En morgonrock, tofflor och en halsduk klipps ut. Sedan skapas kläderna. Ansiktsdragen broderas, två kroppsdelar skärs ut av tyget. Framsidan och baksidan måste vikas åt höger. De måste sys ihop, men lämna ett hål för att fylla leksaken med fyllmedel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Huvudet måste klippas ur tyget på samma sätt. Sy ihop båda delarna och lämna ett hål i botten. Efter det måste du göra mönstret på benen och armarna, inte glömma hålen för att ansluta kroppsdelarna med kroppen. Tråden ska sättas in inuti så att de böjer sig.

Dockan är fylld med fyllmedel, alla delar av kroppen sys på plats. Ytterkläder och tofflor klipps ut. Här kan värdinnan använda sin fantasi. Ansiktet är av tråd och håret är av garn. När dockan är klar måste du vika händerna så att en pappersrulle läggs på dem.

En stickad hållare blir en originallösning. Den som gillar att sticka kommer att klara det väldigt snabbt. Det är ett slip-on-lock som passar över en pappersrulle och skapar en mysig atmosfär.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användbara tips

Mellan väggen och toaletten är det nödvändigt att ha mer än 35–45 cm ledigt utrymme både till höger och vänster. Hållaren måste installeras korrekt: den måste hängas på en höjd av 60 cm från golvet. Det är nödvändigt att flytta den något framåt i förhållande till VVS-utrustningen (20-25 cm). Hållaren är installerad på höger hand för personer som använder toaletten. Detta ger en bekväm miljö.

Bild
Bild

När du har fäst hållaren, placera papperet med änden uppåt, eftersom:

  • det kommer inte att gnugga mot väggen och utsättas för en mängd olika mikrober;
  • spetsen blir lättare;
  • bekväm avkoppling (plats för händer);
  • barn och husdjur kommer inte att leka med henne;
  • det ser estetiskt tilltalande och snyggt ut.
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel

Det finns ett stort urval av olika hållare som kan förändra rummet oigenkännligt. Alla kommer att kunna välja något individuellt för sig själva. Det är ganska svårt att bara välja en produkt från överflödet av alternativ, men det är nödvändigt att ta hänsyn till rummets design och inredning, liksom ägarnas smak och preferenser. Några vackra och originella exempel på värdiga innehavare kan ses här.

  • Den ursprungliga textilhållaren i form av en uggla kommer säkert att dekorera rummet, vilket gör det mer bekvämt.
  • Delikat version av tyg.
  • Ett intressant alternativ med en hylla för dem som behöver placera tidskrifter eller tidningar i närheten.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • En rolig hållare med mus.
  • Giraffformad hållare för kreativa personligheter.
  • Kortfattad hållare med en praktisk hylla.
  • Kreativ produkt i form av ett ansikte.

Rekommenderad: