Tvättmaskin På Toaletten (27 Bilder): Design Av Ett Rum Med En Tvättmaskin, Installation Av En "tvättmaskin" I Ett Sanitetsrum, Interiör I Ett Hygieniskt Rum Med Handfat

Innehållsförteckning:

Tvättmaskin På Toaletten (27 Bilder): Design Av Ett Rum Med En Tvättmaskin, Installation Av En "tvättmaskin" I Ett Sanitetsrum, Interiör I Ett Hygieniskt Rum Med Handfat
Tvättmaskin På Toaletten (27 Bilder): Design Av Ett Rum Med En Tvättmaskin, Installation Av En "tvättmaskin" I Ett Sanitetsrum, Interiör I Ett Hygieniskt Rum Med Handfat
Anonim

Många människor möter behovet av att spara utrymme i huset. Det största problemet med placering är tvättmaskinen. Alla moderna modeller är inte små, dessutom är det inte alltid möjligt att lägga ut extra pengar på ett nytt dyrt köp. De flesta löser detta problem helt enkelt - de placerar tvättmaskinen i toaletten med hjälp av speciella fästelement eller följer en genomtänkt design medan de klämmer ut andra viktiga toalettartiklar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Ofta är tvättmaskinen placerad i köket bredvid diskmaskinen. I en lägenhet med ett litet kök blir detta ganska problematiskt, så ägarna väljer ofta att installera det på toaletten. Beroende på om toaletten kombineras med ett bad eller inte, finns det många projekt som hjälper till att spara utrymme i lägenheten och gör tvättmaskinen till ett bekvämt förfarande.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdragen hos en sådan lösning är förmågan att spara inte bara utrymme i huset, utan också ägarens tid. De flesta förvarar tvättkorgar i badrummet. Med tvättmaskinen i närheten behöver du inte anstränga dig extra för att flytta saker till ett annat rum, utan tvätta istället direkt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Boende alternativ

Du måste tänka på att installera en tvättmaskin i förväg för att omedelbart ge ytterligare utrymme för den och förbereda allt du behöver för detta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kombinerat badrum

Det mest populära alternativet är att placera brickan under diskbänken. Många tvättställsmodeller är väggmonterade och utrymmet under är vanligtvis tomt. För en lyckad integration av utrustning där är det värt att se till att maskinens höjd med diskbänken monterad ovanpå kommer att vara bekväm för alla familjemedlemmar att använda. Tvättstället i detta fall bör vara med en platt skål och bredare än tvättmaskinen för att skydda utrustningen från inträngande av vatten. Dessutom är det nödvändigt att lämna ett gap på minst 5 cm mellan diskbänken och vitvarorna, eftersom tvättmaskinen kan studsa under tung belastning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nästa placeringsalternativ föreslår att du byter ut badrummet mot en duschkabin att frigöra ett hörn för ett oumbärligt tvättredskap. Detta alternativ är lämpligt för dem som gillar praktiska. En duschkabin hjälper till att avsevärt minska vattenförbrukningen, och närvaron av en tvättmaskin kommer inte att begränsa utrymmet, ägaren kommer att vara bekväm med att använda alla apparater i badrummet. Och utrymmet ovanför "tvättmaskinen" kan fyllas med ett hängande skåp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Och det finns också ett alternativ där det är möjligt att installera en tvättmaskin istället för ett handfat och tvätta med en kran i badrummet. För att göra detta måste du köpa och installera en mixer med en lång svängbar hals för enkel användning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Separat toalett

Ett separat badrum är mer populärt och är inte ovanligt i ett hus med en liten yta. I det här fallet är integrationen av en tvättmaskin vanligtvis bara möjlig på ett sätt - ovanför toaletten. Innan du installerar toaletten är det värt att beräkna i förväg och dra tillbaka det nödvändiga utrymmet från motsatt vägg från ingången så att det räcker att installera tvättmaskinen.

Ytterligare material kan användas för att höja toalettens höjd , på vilken tekniken kommer att placeras senare. Om det inte är möjligt att installera om toaletten, kan du istället för att lyfta göra ett stativ eller fästa "brickan" på väggen med speciella fästelement precis ovanför toaletten. Du kan också köpa en garderob och placera en skrivmaskin i den. Således kommer det fortfarande att finnas utrymme för ytterligare saker, för att bevara interiörens estetik kan det döljas bakom dörrarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du ansluter en tvättmaskin i ett kombinerat badrum till el, vatten och avlopp kommer det inte att vara särskilt svårt, då kan du stöta på problem på en separat toalett. Därför rekommenderas i detta fall att ta hjälp av proffs. Speciellt kreativa rörmokare kan ansluta toaletten och tvättmaskinen så att vattnet som används under tvätten går in i toalettanken för att spola vatten, vilket hjälper till att spara på elräkningarna.

Placeringsexempel

Sparar utrymme påverkar det inre av rummet. Införandet av en tvättmaskin i toaletten borde inte vara ett problem, på grund av vilket utseendet på rummet kommer att upphöra att vara estetiskt. Många lyckas framgångsrikt, smidigt introducera "tvättmaskinen" i rummet, utan att förstöra den övergripande bilden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den svartvita designen med en tvättmaskin ser imponerande ut . I detta exempel balanserar maskinen den och fungerar som den andra ljuspunkten efter toaletten. Och närvaron av en liten mosaik av en ljusare nyans på väggen kommer att göra interiören ännu mer elegant och intressant.

Bild
Bild
Bild
Bild

I ett angränsande badrum, istället för att blygsamt placera apparaterna i hörnet, kan du placera dem på handfatets sida. I ett rum med duschkabin istället för ett badrum är detta den bästa lösningen. Designen accentueras av en smal bänkskiva med extra förvaringsfack under diskbänken. Tydliga släta linjer och ljusa färger hjälper till att visuellt göra rummet mer rymligt och snyggt. En utmärkt lösning för lägenheter med sådana moderna trender som högteknologi eller minimalism.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om så önskas kan tvättmaskinen placeras i skåpet . Hyllorna ovanför det kommer att vara en extra plats för förvaring av kläder eller badrumstillbehör. Hissens närvaro gör att du kan använda maskinen bekvämt - du behöver inte böja dig för att ladda den. Närvaron av ett skärm kommer att göra det möjligt om det behövs att dölja utrustning och andra saker tillsammans med det från sikten.

Bild
Bild
Bild
Bild

För att tvättmaskinen smidigt ska kunna komma in i det inre av rummet, medan det inte finns någon känsla av trånghet, är det värt att lägga ut botten av rummet med mörka plattor och upp med vita plattor. En ljus "tvättmaskin" integrerad under diskbänken balanserar visuellt balansen, vilket gör att rummet verkar mer bekvämt och rymligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

En tvättmaskin, som tvingas placeras på toaletten, ska hjälpa till att spara utrymme utan att skada det inre av rummet. Du kan välja en kompakt modell i online -formatet: till exempel presenteras ett stort urval i de bästa onlinebutikerna "M Video" och "Eldorado".

Rekommenderad: