Uppvärmda Handdukstorkar "Leader Steel": El- Och Vattenmodeller, Med Sidanslutning Och Andra, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Uppvärmda Handdukstorkar "Leader Steel": El- Och Vattenmodeller, Med Sidanslutning Och Andra, Recensioner

Video: Uppvärmda Handdukstorkar
Video: Handdukstork el och fjärrvärme Brf Murgrönan 2024, April
Uppvärmda Handdukstorkar "Leader Steel": El- Och Vattenmodeller, Med Sidanslutning Och Andra, Recensioner
Uppvärmda Handdukstorkar "Leader Steel": El- Och Vattenmodeller, Med Sidanslutning Och Andra, Recensioner
Anonim

Leader Steel är den största tillverkaren av sanitetsuppvärmda handdukstorkar. Företaget producerar högkvalitativa och pålitliga produkter som kan fungera i många år. I företagets sortiment kan du hitta en mängd olika modeller av sådan utrustning för badrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Uppvärmda handdukstorkar "Leader Steel" kan antingen vara vatten eller elektriska. I det första fallet måste enheten vara ansluten till varmvattenförsörjning och värmesystem. I den andra versionen fungerar enheten från nätverket; anslutning till andra system krävs inte.

Modeller är vanligtvis tillverkade av bearbetat och hållbart rostfritt stål

Denna metall korroderar praktiskt taget inte. Dessutom tål den lätt höga temperaturförhållanden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

Leader Steel tillverkar olika modeller av handdukstorkar. Låt oss överväga flera alternativ separat.

M-2 (sidanslutning) . Denna modell är en struktur i form av en liten stege. Produkten för torkning och uppvärmning är tillverkad av rostfritt stål. Den maximala temperaturen för dess yta är 110 grader. Arbetstrycket är 8 atm. Totalt innehåller provet 9 tunna metallstänger.

Bild
Bild

M-2 V / P (sidanslutning) . En sådan uppvärmd handdukstork har också formen av en stege. Strukturen består av 8 staplar, i den övre delen finns en extra sektion för att torka saker. Modellen tillhör den enkla vattentypen.

Bild
Bild

M-3 rak V / P . Detta prov av elektrisk typ är utrustat med en speciell termostat, som inte tillåter att enheten värms upp till alltför höga temperaturförhållanden. Utrustningens maximala yttemperatur är 70 grader. Denna kopia kan göras i olika färger.

Bild
Bild

C-5 ("Wave") . Denna uppvärmda handdukstork har en bottenanslutningstyp. Den har en relativt kompakt storlek. Produkten innehåller totalt sex små barer i rostfritt stål. Den maximala yttemperaturen för enheten är 110 grader. Denna modell finns också i olika färger, så det blir lätt att hitta rätt alternativ för alla badrum.

Bild
Bild

M-6 V / P ("Gruppvåg") . En sådan instans är av elektrisk typ. Den har formen av en stege, medan i den övre delen finns ytterligare en sektion för att torka handdukar. Torken är tillverkad av robust och hållbart rostfritt stål. Provet kan ha en höger eller vänster anslutning.

Bild
Bild

M-8 ("Trapezium") . Denna värme- och torkutrustning i form av en standardstege fungerar från elnätet. Den är utrustad med en speciell termostat som förhindrar överhettning. Den maximala yttemperaturen för enheten är 70 grader. Anslutningstypen kan vara höger eller vänster.

Bild
Bild

M-10 V / P (sidoanslutning) . Provet har betydande dimensioner, det kommer att vara det bästa alternativet för rymliga badrum. Denna modell av uppvärmd handdukstork har 8 robusta stänger och ett separat torkfack ovanpå. Enhetens arbetstryck är 8 atm. Den maximala yttemperaturen för enheten når 100-110 grader.

Bild
Bild

M-11 (sidokoppling) . Denna handdukstork i rostfritt stål är av vattentyp. Den består av flera välvda balkar. Modellen kan tillverkas i svart, vitt, guld och andra färger.

Bild
Bild

M-12 ("Böj") . Denna tork- och uppvärmningsanordning är också av vattentyp. Den har en lägre anslutningstyp. Utrustningen består av 6 robusta metallstänger, som har ett välvt utseende. På en sådan modell kommer det att vara möjligt att torka ett stort antal saker samtidigt. Sortimentet innehåller varianter i olika färger.

Bild
Bild

M-20 ("Bracket-Prim") . Denna VVS -armatur tillhör en enkel vattengrupp. Denna design för ett badrum har en maximal yttemperatur på 100-110 grader. Modellen är gjord i form av en stege med välvda balkar i rostfritt stål. Anslutningstypen är lägre. Provet är stort och kan användas för att torka ett stort antal handdukar samtidigt.

Bild
Bild

Granska översikt

Många köpare har lämnat positiv feedback på uppvärmda handdukstorkar som produceras av Leader Steel. Separat sades det att sådan utrustning är ganska bekväm att använda, den har en hög kvalitet. Det rostfria stål som enheterna är tillverkade av korroderar inte. Grader och andra oegentligheter är nästan omöjliga att se på ytan.

Alla modeller har en vacker, snygg yttre design. De kommer att kunna passa perfekt in i vilken badrumsinredning som helst.

Nästan alla modeller av sådana VVS -armaturer tillhör budgetkategorin, de kommer att vara överkomliga för alla personer.

Rekommenderad: