Elektriska Handdukstorkar Med Låg Energiförbrukning: Golvstående Och Andra. Modellöversikt Och Urvalsregler

Innehållsförteckning:

Video: Elektriska Handdukstorkar Med Låg Energiförbrukning: Golvstående Och Andra. Modellöversikt Och Urvalsregler

Video: Elektriska Handdukstorkar Med Låg Energiförbrukning: Golvstående Och Andra. Modellöversikt Och Urvalsregler
Video: Handdukstork - video om montering och fyllning | Svedbergs 2024, April
Elektriska Handdukstorkar Med Låg Energiförbrukning: Golvstående Och Andra. Modellöversikt Och Urvalsregler
Elektriska Handdukstorkar Med Låg Energiförbrukning: Golvstående Och Andra. Modellöversikt Och Urvalsregler
Anonim

En uppvärmd handdukstork är ett måste i alla badrum. Sådan utrustning kan ha en mängd olika utföranden. Lågenergimodeller som fungerar från det elektriska nätet är mycket populära. Idag kommer vi att prata om deras huvudsakliga funktioner, samt lära känna mer i detalj några av de enskilda produkterna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Beskrivning

Elektriska handduksvärmare med låg energiförbrukning fungerar självständigt. De behöver inte anslutas till vattenförsörjning och värmesystem. Dessa VVS -enheter fungerar från nätverket.

Dessa typer av badrumstorkar kommer att vara det bästa alternativet för installation i ett lanthus . De tillåter inte bara att snabbt torka saker, utan också att värma rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Många av dessa modeller är utrustade med speciella termostater som gör att enheten kan växlas till energisparläge när ett visst temperaturvärde uppnås . Men som regel har sådana prover en betydande kostnad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Strömförbrukningen beror direkt på utrustningens konstruktion. Beroende på typ av intern struktur kan elektriska torktumlare delas in i två stora grupper.

  • Kabel . Sådana anordningar når nästan den maximala inställda temperaturen. Samtidigt svalnar de också snabbt. De kännetecknas av låg strömförbrukning i jämförelse med värmeelementmodeller, men värmeöverföringen från sådana enheter blir också mycket lägre.
  • Olja . Sådana anordningar fylls med en speciell vätska, som värms upp av ett värmeelement. Inom 15–20 minuter efter arbetets start producerar konstruktionen uppvärmning. Efter att oljeapparaten stängts av kommer den att avge värme ganska länge.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Därefter är det värt att överväga några av de mest populära modellerna av elektriska handdukstorkar bland konsumenter

Atlantic 2012 Vit 300W PLUG2012 . Denna fransktillverkade maskin med italiensk design tillhör premiumgruppen. Dess effekt är 300 watt. Spänningen i nätverket är 220 V. Produktens totala vikt når 7 kilo. Denna enhet kan fungera i olika lägen för den mest ekonomiska förbrukningen av elektrisk energi. De totala kostnaderna kommer inte att vara mer än 2300 rubel per månad. Provet ger en ganska snabb torkning av saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

TERMINUS Euromix P6 . Denna handdukstork är utformad med bekväma svängda steg, som alla är placerade på samma avstånd från varandra. Produkten tillhör också kategorin lyx, den kan tillverkas i olika varianter. En sådan enhet passar perfekt in i ett badrum inrett i modern stil. Provet fästs säkert och säkert på väggbeklädnaden med en speciell teleskopstruktur. Anslutningstypen för modellen är lägre. En enhet av rostfritt stål skapas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Energi H 800 × 400 . Denna uppvärmda handdukstork är en robust stegeformad struktur. Den innehåller fem tvärstänger. Alla delar är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål. Värmeelementet är speciella värmekablar utrustade med ett isoleringsskikt av gummi och kisel. Utrustningens effekt är 46 W. Produktens totala vikt når 2,4 kilo.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laris "Euromix" P8 500 × 800 E . En sådan uppvärmd handdukstork är också gjord av högkvalitativt och hållbart rostfritt stål med en kromfinish. Designen är i form av en stege. Enhetens effekt är 145 W. I en uppsättning med själva torktumlaren finns också lämpliga fästelement och en sexkant för montering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tera "Victoria" 500 × 800 E . Denna elektriska enhet är utrustad med en speciell värmekabel. Den totala vikten av utrustningen är 6, 8 kilo. Designen innehåller totalt sex metallstänger. Produktens kropp har en förkromad beläggning som förhindrar korrosion och förhindrar uppkomsten av svamp. Modellen har en enkel installation som nästan alla kan hantera. Provet är utrustat med ytterligare skydd mot eventuell överhettning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Domoterm "Jazz" DMT 108 P4 . Denna torktumlare, tillverkad av polerat typbehandlat rostfritt stål, är formad som en stege. Den har en ganska kompakt storlek, så den kan vara lämplig för små rum. Totalt innehåller produkten två robusta tvärstänger. Den maximala uppvärmningstemperaturen för den är 60 grader. Enhetens totala vikt är 2 kilo. Modellen värms upp jämnt över hela arbetsytan. Mängden strömförbrukning når 50 watt. Brytaren på modellen är utrustad med en bekväm LED-belysning. Provet är ganska enkelt att installera.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Sunerzha Galant" 2,0 600 × 500 LTEN . Denna badrumstork är utrustad med ett värmerör med plugg. Den innehåller fem barer. Designen är relativt kompakt. Strömförbrukningen för denna utrustning är 300 watt. Montering är av upphängd typ. Produkten är tillverkad med en förkromad skyddande beläggning. En termostat ingår också i ett set med produkten.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Trugor" PEK5P 80 × 50 L . Denna uppvärmda handdukstork är formad som en liten stege. Bjälkarna är gjorda i form av bågar, alla är placerade på samma avstånd från varandra. Torkningseffekten är 280 W. Den är tillverkad av tunt men starkt och bearbetat stål. Den maximala uppvärmningstemperaturen för den är 60 grader.

Bild
Bild
Bild
Bild

Margaroli Sole 556 . Denna golvtork är skapad med en skyddande krombeläggning. Den har formen av en liten stege. Ett torrt värmeelement fungerar som ett värmeelement. Produkten är tillverkad av högkvalitativ mässing. Den tillhör premiumklassen. Modellen har en elektrisk enhet med en kontakt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

När du väljer rätt modell bör du vara uppmärksam på några viktiga kriterier.

Var noga med att titta på måttvärdena, eftersom vissa badrum endast rymmer kompakta modeller med ett litet antal tvärstänger.

Tänk också på installationstypen innan du köper. Det mest praktiska alternativet kommer att vara golvkonstruktioner. De behöver inte monteras, de är alla utrustade med flera benstativ, vilket gör att de kan placeras var som helst i rummet.

Bild
Bild

Var uppmärksam på produktens yttre design innan du köper en handdukstork . Enheter med krom eller vanlig vit finish anses vara standardalternativ; de kan perfekt passa in i vilken design som helst av ett sådant rum. Men ibland används mer originella modeller, gjorda med en bronsbeläggning.

Titta på materialet som torken är gjord av . Det vanligaste och tillförlitliga är rostfritt stål, som inte kommer att korrodera. Sådana metaller anses vara ganska pålitliga och hållbara. De är inte rädda för höga temperaturförhållanden och långsiktig drift.

Rekommenderad: