Kök Av Massiv Ek (42 Bilder): Design Av Köksuppsättningar Av Naturligt Ljus Och Mörk Ek, Italienska Möbelfasader I Modern Stil

Innehållsförteckning:

Video: Kök Av Massiv Ek (42 Bilder): Design Av Köksuppsättningar Av Naturligt Ljus Och Mörk Ek, Italienska Möbelfasader I Modern Stil

Video: Kök Av Massiv Ek (42 Bilder): Design Av Köksuppsättningar Av Naturligt Ljus Och Mörk Ek, Italienska Möbelfasader I Modern Stil
Video: Unique Creative ideas from Cement and Tennis Ball - How to make Pots - Flower pot Design Ideas 2024, April
Kök Av Massiv Ek (42 Bilder): Design Av Köksuppsättningar Av Naturligt Ljus Och Mörk Ek, Italienska Möbelfasader I Modern Stil
Kök Av Massiv Ek (42 Bilder): Design Av Köksuppsättningar Av Naturligt Ljus Och Mörk Ek, Italienska Möbelfasader I Modern Stil
Anonim

Valet av köksapparater är enormt idag. Tillverkare erbjuder alternativ för varje smak och budget, det återstår bara att bestämma material, stil och färg. Kök i massiv ek har dock alltid haft särskild popularitet. De är bland de mest praktiska, hållbara och slitstarka i sitt slag. Dessutom ser de väldigt dyra och sofistikerade ut och har också ett antal andra fördelar som du definitivt bör veta om innan du köper.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Det har länge varit känt att naturliga ekmöbler har satts på plats i århundraden . Dess stora fördel är att även efter flera decennier det kommer inte att förlora sitt tidigare attraktiva utseende, inte heller förlora det sin funktionalitet med rätt vård … Dessutom kommer naturliga trämöbler aldrig att gå ur modet.

Trots den höga kostnaden för ett massivt ekkök kan det alltid uppdateras och restaureras, vilket ofta inte kan göras med andra möbeluppsättningar. De måste bytas ut helt. Ek däremot lämpar sig bra att reparera.

Dessutom visar den praktiskt taget inga repor eller defekter på grund av dess unika struktur.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kök i massiv ek finns i ett brett utbud av färger . Du kan hitta headset i både ljusa och mörka nyanser. Varianter i blekt ekfärg är särskilt populära.

Kök i ek anses vara helt miljövänliga och säkra för människors hälsa. Tack vare moderna tillverkare kan de skapas i olika former enligt individuella mått.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Av bristerna är det naturligtvis mycket viktigt att säga om det höga priset … Massiva trämöbler kan helt enkelt inte vara billiga, detta beror till stor del på den tekniska bearbetningen av materialet och efterföljande montering. Det är lämpligt att installera köksapparater i massivt trä så långt som möjligt från radiatorer och andra värmekällor. Trä under deras inflytande försämras mycket.

Av de relativa nackdelarna kan kallas noggrann vård för denna typ av möbler. När du lämnar kan du använda endast speciella medel som inte förstör trädets struktur . Trots den speciella behandlingen kan vilket trä som helst börja försämras från exponering för mycket hög luftfuktighet under lång tid - denna punkt bör beaktas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Linjära kök från matrisen är en av de mest populära. Samtidigt passar de bra in i stora rum och små kök. Vi rekommenderar särskilt att uppmärksamma alternativ i massiv ek med inbyggda apparater.

En annan populär variant är kök L-formade headset . Experter rekommenderar att du installerar dem i medelstora och små fyrkantiga rum. Med hjälp av sådana kökssatser i massivt trä kan du skapa ett bekvämt och viktigast av allt praktiskt arbetsområde utan problem. Dessutom är allt alltid placerat i hörnkök och finns till hands, vilket utan tvekan är ett stort plus för många hemmafruar.

Det är oönskat att installera hörnkök i för trånga eller mycket rymliga rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

U-formade kök i massivt trä ser dyra och majestätiska ut … De kan dekorera alla stora kök. Alternativ i ljus ekfärg ser särskilt fördelaktiga ut. Vi rekommenderar att du uppmärksammar alternativen för sådana kök med en separat ö, som kan användas som ett extra arbetsområde.

Rörande ökök av massivt trä , då borde de definitivt placeras uteslutande i rymliga rum. I små kan problem uppstå med organisering av matplatsen, liksom med placeringen av all köksutrustning.

Samtidigt är kök av massivt trä med öar mycket funktionella.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar

Kök i massiv ek passar perfekt i en mängd olika stilar.

Bild
Bild

Provence

För denna inredningsstil väljs vanligtvis opretentiösa köksuppsättningar i trä. Det är relevant att använda ljusa färger, ofta pasteller, samt olika blommönster och tryck. Provence -stil används ofta för små lokaler .… Färgade köksuppsättningar, vars fasader kompletteras med glas, kan se bra ut i en sådan inredning. Vi rekommenderar särskilt att du uppmärksammar köket av blåklintblått ek, dekorerat med glasfasader med texturerade mönster som är typiska för denna stil.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Klassisk

När du väljer en klassisk design för ett kök, är massiva ekhuvudset ofta att föredra. Speciellt lyxigt klassisk inredning kompletteras med köksfronter med tredimensionella mönster. Modeller av kök med snidade fasader ser lyxiga ut i en gammal vit färg. För en klassisk inredning är det viktigt att använda hela den naturliga paletten av ekfärger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Barock

Dyra och prestigefyllda kök i massiv eklook i barockstil. Denna stil i sig innebär användning av skrymmande detaljer, liksom dyra material . I sådana kök finns alltid snidade detaljer; huvor används som regel kupolformade eller skräddarsydda och placerade ovanför ön.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Loft

I en modern loftstil används ofta köksuppsättningar i massivt trä, med hjälp av vilket hela användbara området kan användas rationellt i köket. Massivt trä med integrerade handtag ser ergonomiskt ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Skandinavisk stil

Denna stil kännetecknas också av användning av massivt trä typsnitt. Oftast föredrar designers ljusalternativ, inklusive vitt, grått och mjölkigt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När du ordnar ett kök i modern stil med ett massivt träheadset kan du komplettera det med ovanliga belysta hyllor.

Tillverkare

Idag tillverkas kök i massivt ek av både inhemska och utländska märken. Italienska märken är mycket efterfrågade och tillverkar köksapparater direkt i Italien och inte i andra länder. Vanligtvis tar denna process, tillsammans med leverans, flera månader och kostar kunderna en anständig summa, men kvaliteten lönar sig.

Kunder är också ofta intresserade av inhemska produkter, för vilka tillverkning av hållbara italienska massivträfasader används. Prismässigt kommer sådana headset ut flera gånger billigare än de som kommer från utlandet.

Det bör noteras att utländska produkter kan vara orimligt dyra, detta beror till stor del på de tekniska egenskaperna i produktionen . Det är därför många köpare föredrar inhemska producenter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel i inredningen

Kökssatser i massivt trä kombineras perfekt med hörn av mjuk ek.

Lyxigt kök i engelsk stil från massivt trä med snidad inredning, glasfronter och natursten som bänkskiva. Detta alternativ kommer att vara relevant för dem som älskar klassiska engelska interiörer med sin orubbliga chic.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett lantligt kök med en multifunktionell ö ser väldigt trevlig och diskret ut. En touch av modernitet till headsetet läggs till genom installationen av ett handfat bredvid fönsterbrädan, liksom ett överflöd av inbyggda apparater i headsetets färg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Köket i massiv ek passar perfekt in i den moderna urban loftstilen. Det är särskilt väl i harmoni med modern teknik i svart och med olika finish för betong eller tegel. Trots sådana märkliga efterbehandlingsmaterial kan ett sådant kök bli väldigt bekvämt och funktionellt om det är ordentligt planerat.

Bild
Bild

Vi rekommenderar att titta närmare på det massiva ekköket i en ljus design med en bardisk. Tack vare den inbyggda teknikens praktiska läge kan headset inte bara betraktas som funktionella utan också mycket attraktiva utåt.

Rekommenderad: