Racks "DiKom": Metallhylla ST-031 Och ST-012, ST-023 Och ST-051, översikt över Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Racks "DiKom": Metallhylla ST-031 Och ST-012, ST-023 Och ST-051, översikt över Andra Modeller

Video: Racks
Video: Параметры поиска 2024, April
Racks "DiKom": Metallhylla ST-031 Och ST-012, ST-023 Och ST-051, översikt över Andra Modeller
Racks "DiKom": Metallhylla ST-031 Och ST-012, ST-023 Och ST-051, översikt över Andra Modeller
Anonim

Metallställ kommer att vara det bästa alternativet för att organisera förvaring i garaget, lagret och till och med på kontoret. Det snygga utseendet och användarvänligheten gjorde denna typ av möbler inte mindre populär än deras träkamrater. I artikeln kommer vi att överväga funktionerna i produkterna från det ryska märket "DiKom", vi kommer att granska de populära modellerna och också ge användbara råd om val.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Metallställningar "DiKom" är till hopfällbar typ … De är lätta i vikt och lätta att montera. Modellerna är lätta att transportera och smidiga att använda. Tack vare användningen av högkvalitativa material kommer märkets hyllor att fungera i många år. Strukturerna är utformade för olika belastningar och rummets storlek, både små föremål och stora föremål kan förvaras inuti.

De stora fördelarna med DiKom -produkter är tillförlitlighet och hög funktionalitet . Varje produkt testas och testas för maximal belastning.

Ett brett sortiment låter dig välja rätt design för alla rum och olika budgetar. Det finns modeller för kontoret, garaget, butiken och lagret, även för produktion.

Bild
Bild
Bild
Bild

Produkterna är mobila på grund av sin låga vikt och den flexibla designen gör att du snabbt kan montera och demontera stället . Om det behövs kan du ändra plats och storlek på hyllorna, vilket är mycket bekvämt om du tänker förvara saker i olika storlekar. Metallställningar är hållbara inte bara på grund av materialets styvhet, utan också på grund av deras motståndskraft mot rost och extrema temperaturer. Fördelen med denna typ av design är både ett trevligt utseende och möjligheten att välja färg. De kan perfekt passa in i inredningen i en stadslägenhet på loftet eller i högteknologisk stil med ett kompetent tillvägagångssätt.

Metallställningar är lätta att underhålla och reparera. De samlar betydligt mindre damm än trämodeller. Det räcker att torka av hyllorna med en fuktig trasa då och då för att hålla dem rena. Konstruktionerna är också säkra ur ekologins synvinkel. Företaget erbjuder 24 månaders garanti för alla tillverkade modeller, vilket innebär att det är fullt ansvarigt för kvaliteten på sina produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modell Beskrivning

Tänk på de populära DiKom -hyllmodellerna.

DiKom ST-031

Metallstället tillåter en last på upp till 1200 kg per sektion och upp till 300 kg per hylla. Den tillåtna konstruktionshöjden varierar från 1,85 till 2,49 m, bredden är 1-1,3 m och djupet är 0,3-0,8 m. Produkten monteras utan användning av hårdvara . Lagringssystemets styvhet tillhandahålls av stödsystemet och avjämningen. Ramar och hyllor är gjorda av galvaniserad metall, hyllor utan perforering. En sektion rymmer upp till fyra hyllor.

Tillverkaren rekommenderar starkt att ramarna skruvas fast i golvet.

Bild
Bild
Bild
Bild

DiKom ST-012

Produkten kan modelleras enligt en individuell order. Maxbelastningen per krydda är 1000 kg och upp till 250 kg per hylla. Den tillåtna höjden är 1, 8-2,5 m, bredden är 0,7-1 m och djupet är 0,3-0,6 m. Hyllornas ökade tillförlitlighet tillhandahålls av förstyvningsribbor och förstärkta ställningar. Om strukturen ska användas på ett kontor, varumärket låter dig komplettera hyllorna med begränsare eller bokavdelare … Det är möjligt att skapa ett förvaringssystem med lutande hyllor. Pulverfärg som används för att täcka delar är helt miljövänligt och säkert.

Bild
Bild
Bild
Bild

DiKom ST-023

Ett pålitligt metallställ som klarar en belastning på upp till 2700 kg per sektion och upp till 600 kg per nivå. Konstruktionens höjd varierar från 1, 8 till 3 m, bredd-1, 2-2, 1 m, djup 0, 3-0, 8 m. Montering av produkten utförs med hjälp av krokar med ytterligare fästelement som ger ökad tillförlitlighet och stabilitet i systemlagringen. Färgen på målning och galvanisering av modellens ram och balkar kan väljas oberoende.

Tillverkaren erbjuder tillverkning av "DiKom ST-023" med lutande hyllor.

Bild
Bild
Bild
Bild

DiKom ST-051

Kraftiga hyllor med förstärkta balkar och stolpar, tål belastning på upp till 4500 kg per sektion och 750 kg per hylla. Detta lagringssystem rymmer inte bara tunga, utan också stora föremål, lämpliga för stora rum … Produktens höjd kan nå 1, 8-6 m, bredden är 1, 2-2, 1 m och djupet är 0, 6-1 m. Varje konstruktionsdetalj är gjord av galvaniserad metall, vilket garanterar större hållfasthet av nivåerna och ramen. Du kan välja färg på målning och galvanisering av hyllorna själv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nyanser av val

Tänk på funktionerna i valet av hyllmetallkonstruktioner.

Se

Metallställningar är indelade i två typer: svetsade och hopfällbara. Det första alternativet är ett enda lagringssystem som inte kan demonteras. Den andra är en lätt struktur bestående av flera delar. För tillfället är hopfällbara modeller mer populära på grund av deras rörlighet och användarvänlighet. De ser mycket snyggare ut än sina svetsade motsvarigheter och passar bättre i små utrymmen.

Konstruktioner i ett stycke har bättre stabilitet och kvalitetsfaktor . De är dock mindre praktiska att transportera och mer övergripande. Modern teknik gör det möjligt att tillverka hopfällbara produkter av samma höga kvalitet som svetsade.

Av denna anledning används de senare praktiskt taget inte längre.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ladda

Varje struktur är utformad för en specifik belastning. Beroende på storleken och vikten på föremålen som lagras inuti beräknas inte bara hyllans storlek, utan också monteringsmetoden och priset. Om lagringssystemet är planerat att användas på kontoret eller hemma kan du ta en modell med en parameter på upp till 1000-1200 kg. För ett garage är det bättre att köpa en konstruktion med en möjlig belastning på upp till 2700 kg per sektion, och för ett stort lager är en modell från 4000 kg lämplig.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

De flesta hyllplanen kan utformas enligt individuella mått. Antalet hyllor, deras höjd, bredd och djup bestäms av kunden.

Här kan du välja en standardmodul eller utveckla din egen version efter dina behov.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bygg typ

Montering av metallställ kan utföras med hjälp av hårdvara eller med hjälp av krokar. Varje lagringssystem har sina egna komponenter. Det är lättare att montera ett ställ med krokar, men hårdvara är säkrare och mer praktiskt.

Rekommenderad: