Mobilställ: Mobila Metallmodeller Med Och Utan Hjul För Lager, Dubbelsidiga Rörliga Ställ På Skenor

Innehållsförteckning:

Video: Mobilställ: Mobila Metallmodeller Med Och Utan Hjul För Lager, Dubbelsidiga Rörliga Ställ På Skenor

Video: Mobilställ: Mobila Metallmodeller Med Och Utan Hjul För Lager, Dubbelsidiga Rörliga Ställ På Skenor
Video: Cellpholder - Hopfällbar mobilhållare – SmartaSaker.se 2024, April
Mobilställ: Mobila Metallmodeller Med Och Utan Hjul För Lager, Dubbelsidiga Rörliga Ställ På Skenor
Mobilställ: Mobila Metallmodeller Med Och Utan Hjul För Lager, Dubbelsidiga Rörliga Ställ På Skenor
Anonim

Mobilställ är mycket populära och efterfrågade idag på grund av deras unika designfunktioner och fördelar. De används främst för att lagra dokument eller olika varor och material. Dessutom kan liknande föremål ses på ett bibliotek, museum eller bank.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Huvuddragen i ett sådant rack är dess design. Enheten innehåller olika block med hyllor, som är placerade på specialskenor.

Oavsett hur starkt ett visst rack är överbelastat kan det flyttas utan problem.

Bild
Bild

Kompaktheten hos sådana ställningar är att de passar extremt tätt till varandra, och deras antal beror på styrningens funktioner. För att ta bort en viss last från stället måste du flytta allt.

Ett antal särdrag hos mobila hyllor kan särskiljas, vilket utmärker dem mot bakgrunden av andra modeller

  1. Mångsidigheten i designen, som enkelt anpassar sig till alla belastningar. Hyllorna kan fästas inte bara med bultar utan också med clips, vilket gör att du snabbt och effektivt kan anpassa hyllorna efter lastens vikt.
  2. Racken är utrustade med ett manuellt styrsystem.
  3. Alla modeller som finns på styrskenorna är utrustade med en låsmekanism. Det är han som garanterar fullständig säkerhet i arbetet med stället.
  4. Om lasten är av stor betydelse och det är nödvändigt för att säkerställa minsta tillgänglighet, kan ett speciellt lås installeras för manuell kontroll.
Bild
Bild
Bild
Bild

Under de senaste åren har mobila hyllor varit mycket populära och efterfrågade på grund av ett antal fördelar

  1. Möjligheten att använda lokalerna mer effektivt. Dessa ställ tar upp tre gånger mindre plats än konventionella alternativ.

  2. När det gäller designfunktioner skiljer de sig nästan inte från stationära.
  3. Olika varor kan förvaras på hyllorna, oavsett typ och vikt. Även om vi pratar om en lång last kan den lagras utan problem, helt enkelt genom att koppla ihop ett par ställ.
  4. Användningen av styrskenor gör det möjligt att uppnå optimal viktfördelning.
  5. Om lagret kännetecknas av ett stort varuflöde kan mobila hyllor utrustas med en mekanisk drivning. Detta kommer att ha en positiv effekt på effektiviteten av att använda ett sådant verktyg.
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

På den moderna marknaden finns det ett stort antal mobila hyllor som skiljer sig åt i funktionalitet och användningsfunktioner. Bland de mest populära är flera alternativ.

Mobila modeller på hjul

Det vanligaste alternativet, som kännetecknas av dess effektivitet och enkelhet i designen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dubbelsidigt

Ett särdrag hos sådana ställ är att varor kan installeras från båda sidor, vilket gör dem till den optimala lösningen för stora lager.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rörligt rullställ

Den tillverkas vanligtvis på skenor, har ett halvcirkelformat utseende och inkluderar utrullningsbara låglådor. Mycket ofta är dessa ställ utrustade med en mekanisk drivning, vilket har en positiv effekt på effektiviteten av deras användning.

Bild
Bild

Material (redigera)

Produktens hållbarhet och dess förmåga att hantera olika belastningar påverkas av materialet som används i produktionsprocessen.

Det är bäst att ge företräde åt stålalternativ som klarar kolossala belastningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den största fördelen med en mobil stålprodukt är att den kan lagra nästan vilken typ av last som helst . Till exempel kommer aluminiumalternativ att vara en utmärkt lösning för dokument, men de är inte lämpliga för stora och tunga laster, eftersom de inte klarar sådana belastningar.

Därför är det bäst att välja alternativ av rostfritt stål för lager med olika laster.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användningsområden

Ett särdrag hos ett mobilställ är att det är ett ganska mångsidigt element som kan användas för olika ändamål. Mycket ofta används liknande konstruktioner av rostfritt stål för förvaring av bakplåtar eller andra ändamål i en livsmedelsenhet . Dessutom används de aktivt i mejeriproduktionsprocessen.

Nyligen har kirurgiska alternativ blivit relevanta, som är gjorda av perforerat rostfritt stål.

Bild
Bild

De är oumbärliga i procedur-, operationsrum och andra liknande institutioner . Det bör noteras att sjukhusvagnar också är ett slags mobila hyllor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Väggmonterade modeller kan användas i metallproduktion, och slutna eller glidande metallmodeller kommer att vara en utmärkt lösning för tillfällig lagring av varor.

Rekommenderad: