Hyllfärger: Wenge Och Sonoma Ek, Svarta öppna Hyllor Och Grå, Gul Och Färgad, "shimo Light Ash" Och Röd, Andra Alternativ I Interiören

Innehållsförteckning:

Video: Hyllfärger: Wenge Och Sonoma Ek, Svarta öppna Hyllor Och Grå, Gul Och Färgad, "shimo Light Ash" Och Röd, Andra Alternativ I Interiören

Video: Hyllfärger: Wenge Och Sonoma Ek, Svarta öppna Hyllor Och Grå, Gul Och Färgad,
Video: Build a Closet - Attaching the Walls 2024, Maj
Hyllfärger: Wenge Och Sonoma Ek, Svarta öppna Hyllor Och Grå, Gul Och Färgad, "shimo Light Ash" Och Röd, Andra Alternativ I Interiören
Hyllfärger: Wenge Och Sonoma Ek, Svarta öppna Hyllor Och Grå, Gul Och Färgad, "shimo Light Ash" Och Röd, Andra Alternativ I Interiören
Anonim

Huvudsyftet med hyllsystemen är att bekvämt och kompakt placera ett stort antal föremål. De har hittat sin ansökan i interiören i bostadslokaler. Designers har utvecklat en mängd olika mönster som passar klassiska och moderna trender. Valet av köpare har ett rikt utbud av färger. Vi bör också nämna lasthållare, som behövs för lagring av skrymmande gods. Dessa är pålitliga strukturer gjorda av metall.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färger på lastställ

Denna typ av ställsystem används aktivt för lagring av skrymmande varor på pallpallar eller golv. Strukturen är monterad av hållbara horisontella balkar och vertikala ramar . Och även lasten kan lagras i containrar.

I de flesta fall är dessa ställningar målade i en typisk uppsättning färger. Den blå färgen, ton nr 5014, är mycket populär, men nyligen kan man ofta hitta mönster i silverfärg. Sådana system är galvaniserade.

Tvärbalkarna är målade i ljusa och iögonfallande färger . Vad är valet av röda och orange färger. De lockar genast uppmärksamhet.

Det bör noteras att färgningen av strukturer utförs för att säkerställa säker drift och inte för att uppnå en viss estetisk effekt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De färgglada nyanserna är iögonfallande och omedelbart märkbara för lageroperatörer, vilket minimerar risken för skador på ställen under drift.

En vanlig lösning för hyllor är ett blått ställ med galvaniserade eller grå detaljer . Sådana strukturer är lättare i jämförelse med laststrukturer.

Arkivsystem kan lätt identifieras med sin grå färg. De installeras ofta på bibliotek, kontor och läsrum. Denna färg anses vara neutral och sticker inte ut mot den allmänna bakgrunden. Och även på rea kan du hitta andra färgalternativ för arkivhyllor. Designen kompletteras med sidopaneler som är i harmoni med möblerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över färger i interiören

När du skapar en snygg och bekväm inredning är det viktigt att tänka över varje element i kompositionen. Färgpaletten är av stor betydelse. Alla färger som används i designen måste vara i harmoni med varandra och med andra föremål i rummet. För att dekorera interiören i bostadslokaler väljs hyllor med ljusa nyanser oftast:

  • Elfenben;
  • vit;
  • grädde;
  • beige;
  • mejeri;
  • grå (ljusa nyanser).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Denna palett är i perfekt harmoni med mörka, ljusa och ljusa färger. Dessa är mångsidiga alternativ för klassiska och moderna dekorativa stilar. De skapar en avkopplande och lugn atmosfär i rummet. Hyllor i detta färgschema kommer att se bra ut i ett sovrum eller vardagsrum.

En universell uppsättning färger och nyanser förblir relevant från säsong till säsong . Ett öppet ljusställ tar inte mycket plats och gör att du enkelt kan placera ett stort antal saker.

För att göra designen mer uttrycksfull och grafisk väljer designers ljusa färger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De vanligaste färgerna:

  • grön;
  • blå;
  • röd;
  • gul;
  • orange.

Färgade mönster väljs oftast för moderna dekorativa trender. I vissa fall kan du se en mångfärgad hylla som spelar rollen som ett nyckelelement i interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färgglada mönster är perfekta för att dekorera ett barnrum . Ljusa färger utvecklar fantasi och piggar upp. Det viktigaste är att korrekt använda en rik palett. Annars kommer inredningen att påverka barnets humör och beteende negativt.

Träkonstruktioner är också vanliga. Naturmaterial har fantastiska färger och uttrycksfulla mönster.

När man använder syntetmaterial kopierar tillverkarna utseendet på naturligt trä.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Följande alternativ används ofta:

  • wenge (svart trä);
  • bok;
  • blekt och italiensk ek;
  • al;
  • Tall;
  • ask shimo ljus och mörk;
  • Körsbär;
  • sonoma ek (vit och standard);
  • nöt.

I klassiska interiörer, som symboliserar lyx och elegans, användes sällan hyllor. Designerna har dock utvecklat modeller som passar perfekt in i barock, rokoko och andra trender. I detta fall är en blank trähylla, dekorerad med guld- eller silverelement, idealisk. Den mest populära uppsättningen färger: svart, brun, vinröd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Det första du bör tänka på när du väljer en hylla för ditt hem är dess syfte. Moderna märken erbjuder många alternativ.

Vändbar design är utmärkt för zonindelning rum . Med deras hjälp kan du snabbt och diskret dela upp ett rum i 2 platser och använda själva stället för att lagra saker eller placera dekorativa element. En mobil modell är också lämplig, som kan användas som skärm.

Bild
Bild
Bild
Bild

En flerfärgad hylla är det bästa alternativet för förvaring av leksaker . En kompakt modell är perfekt för ett barnrum, vilket ger interiören ett mer estetiskt utseende. För att spara maximalt ledigt utrymme i rummet görs valet till förmån för hörnstrukturer.

Bild
Bild
Bild
Bild

För ett bekvämt och snyggt arrangemang av böcker väljs öppna hyllor . Hyllorna är fästa på en speciell ram. Sådana möbler kan vara ett självständigt element i inredningen eller byggas in i en nisch.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellen med ett stort antal hyllor är perfekt för att placera dekorativa föremål . Var uppmärksam på produkter med ett originalutseende. Sådana öppna strukturer installeras oftast i hallar eller vardagsrum.

Bild
Bild

Det finns också en plats i köket för en praktisk hylla . Design kan användas för kompakt placering av disk och små hushållsapparater. I det här fallet ska möblerna vara gjorda av material som inte är rädda för fukt, fukt och temperaturförändringar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Möbler av kompakt storlek med extra fack kommer att vara ett bra komplement till korridoren . Istället för en garderob för skor och kläder kan du välja ett snyggt rack. Varumärken erbjuder modeller som gör att du enkelt kan förvara skor, ytterkläder och accessoarer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Designen med ett brett horisontalplan är perfekt för att placera digital utrustning: TV, spelkonsoler, skivspelare med mera. Och även på hyllorna i racket kommer det definitivt att finnas en plats för relaterade komponenter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Följ rekommendationerna när du väljer.

  • Om du ska använda ett ställ för förvaring av kläder och sängkläder, välj modeller med stängda hyllor. De skyddar tyget från damm, direkt solljus, fukt.
  • Gör noggranna mätningar innan du köper möbler. Ett rikt sortiment låter dig välja det perfekta alternativet för alla rum. Du kan också beställa en design enligt individuella ritningar. Sådana produkter kommer att kosta mer, men de är idealiska för en viss inredning.
  • För bostadslokaler rekommenderas det att välja ställ i trä eller kombinerade material. Naturliga råvaror ser bra ut tillsammans med metall.
  • Var noga med att uppmärksamma färgen. Om du vill att möblerna inte ska sticka ut från den övergripande kompositionen väljer du neutrala och ljusa nyanser. Det är också perfekt för små lägenheter.
  • Det är nödvändigt att ta hänsyn till tillväxten av de boende i huset och höjden på strukturen. Om möblerna är för höga kommer det att vara svårt att ta hand om dem och få de saker du behöver.

Rekommenderad: