Tallrikskänk: Massivt Träskänk För Kök Och Sommarstugor, Tallskåp I Olika Interiörer

Innehållsförteckning:

Video: Tallrikskänk: Massivt Träskänk För Kök Och Sommarstugor, Tallskåp I Olika Interiörer

Video: Tallrikskänk: Massivt Träskänk För Kök Och Sommarstugor, Tallskåp I Olika Interiörer
Video: Quick S*x Scene in The Men's Room - Spencer Confidential 2020 Mark Whalberg & Ilisa Shlisinger 2024, April
Tallrikskänk: Massivt Träskänk För Kök Och Sommarstugor, Tallskåp I Olika Interiörer
Tallrikskänk: Massivt Träskänk För Kök Och Sommarstugor, Tallskåp I Olika Interiörer
Anonim

Idag används naturliga råvaror alltmer för tillverkning av möbler, och miljövänligt trä ersätter plast. Tallskivor är populära bland konsumenter. Det är bekvämt att placera en sådan möbel både i en liten lägenhet och i ett stort hus. Det kan också vara lämpligt för att dekorera ett lanthus, eftersom det är bekvämt att lagra tallrikar, bestick och andra föremål som används för att duka i det. Det finns många modellalternativ, varje köpare kommer att kunna välja själv den som uppfyller alla hans krav, kommer att vara den mest användbara.

Bild
Bild

Beskrivning

Tallriksskänken har både funktionella och dekorativa funktioner. Oavsett vilken modell av massivt träskänk som dekorerar ditt kök, lockar det omedelbart uppmärksamhet och blir den viktigaste komponenten i interiören. Som regel är paletten av produkter nära den naturliga färgen på tall, men köparen kan också välja att färga med en speciell lack för att diversifiera färgschemat.

Funktionen hos denna möbel kan vara mycket varierande

Lådor och hyllor kan vara i valfri mängd - det beror på den givna typen av modell och köparens önskemål.

Bild
Bild
Bild
Bild

För- och nackdelar med furumöbler

Köksmöbler i tall har både fördelar och nackdelar. Allt beror på var buffén kommer att stå, vad den är avsedd för, vilken stil den passar in i. Skåpet i massivt trä är perfekt för sommarstugor och är säkert för barn. Men sådana möbler måste målas, eftersom de med tiden blir svarta och börjar ruttna.

Bild
Bild

Fördelar:

  • rymlig - en stor mängd köksredskap får plats i skänk;
  • universell - passar in i nästan alla interiörer;
  • miljövänligt - furu material är säkert för barn och vuxna;
  • lätt att rengöra - det räcker med att regelbundet torka rent skåpet och polera det regelbundet;
  • ger möjligheter till kreativitet - furumöbler kan bearbetas på olika sätt, till exempel målade, lackerade, gnidade med "vitt vax" och mer;
  • lätt att återställa - om det bildas chips eller sprickor på möblerna är det enkelt att fixa det;
  • det luktar gott - luften i köket, där massivt träskänk står, är ren och har en tallarom på grund av de utsända eteriska oljorna.
Bild
Bild
Bild
Bild

Minus:

  • kan försämras - om du inte följer möblerna i rätt tid kommer det inte att vara länge;
  • ibland är det dyrt - till exempel är möbler av karelsk furu inte överkomliga för alla;
  • kräver en viss plats - ett område som är upplyst av solen, liksom nära värmeapparater, är inte lämpligt för en matbuffé.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna modeller

Tallskivor skiljer sig åt i ramarnas form - det kan vara rak, kantig, radiell … De har alla olika typer av mönster. Radiella modeller dök upp för inte så länge sedan, deras särdrag är släta linjer och böjda former, men på grund av komplexiteten i tillverkningen är de inte billiga.

Klassisk buffé , som en garderob, är idealiska för moderna kök och sommarstugor, och du kan lagra inte bara rätter utan också mat i den.

Skänk är osannolikt att det är lämpligt i köket, men ser bra ut i vardagsrummet.

Rörande moderna mönster , de skiljer sig från den klassiska skänk genom att det inte finns någon nisch i dem. Denna modell består av en piedestal i botten med ett par dörrar och en garderob med skjutglas ovanpå. I en så vacker buffé vill du bara visa de vackraste unika porslin i huset.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vilka stilar passar den?

Moderna modeller innehåller praktiskt taget inte dekorativa element, vilket gör att de kan passa in i en mängd olika stilar (t.ex. country, modern, minimalism och till och med högteknologisk ). Det finns dock ett antal punkter att tänka på.

För en rustik lantlig stil enkelhet är karakteristisk, så det skulle vara bättre att välja möbler av opolerat trä, medvetet grovt.

Bild
Bild
Bild
Bild

För Provence -stil vita skåp med brist på pretentiöshet är lämpliga, som innehåller många hyllor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hi-tech stil svårighetsgrad, enkelhet, brist på runda former är inneboende, detta bör beaktas när du väljer en buffé.

I grund och botten vill köpare som föredrar massiva trämöbler skapa en inredning som skulle ta dem tillbaka till det förflutna - för den klassiska stilen.

Bild
Bild

Urvalstips

När du köper en skänk från en matris måste du inte bara vara uppmärksam på dess yttre egenskaper, utan också på dess dimensioner. Om köket är miniatyr, kommer möbler 80-120 cm breda att göra. Typiska mått för köksskåp är: djup 40-60 cm, bredd 120-200 cm, höjd 180-200 cm.

När du väljer furumöbler måste du också bestämma stilen på köksinredningen. Om du är osäker på vilken buffé du kan välja kan du använda designers tjänster. Glöm inte att buffén, förutom skönheten, måste ha funktionalitet. Var uppmärksam på alla detaljer innan du köper: hur hållbara beslagen är, hur många lådor som finns i skänken och mer.

Var noga med att be om ett intyg om överensstämmelse.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Beläggningen av massiva trämöbler är en viktig del, inte bara från estetikens sida, utan också kvalitet. Beläggningen ska vara homogen, utan förekomst av inneslutningar av främmande föremål, som ofta är rester av smuts och damm.

Tallmöbler är ett utmärkt tillfälle att dekorera ditt kök. Sådana möbler lämpar sig för olika manipulationer - till exempel kan du enkelt ändra dess färg, för det är det tillräckligt att lacka eller färga det.

Vanligtvis, efter köpet är garantitiden för massiva trämöbler cirka ett och ett halvt år - den här tiden räcker för att utföra en ersättning om något fel upptäcks i möblerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan ta reda på hur du förvandlar en gammal skänk till en modern barockstil nedan.

Rekommenderad: