Eurocovers För Fåtöljer (16 Bilder): Hur Man Sätter På Den Korrekt? Modeller, Fördelar Och Nackdelar, Trendiga Färger, Tips För Att Välja Och Använda

Innehållsförteckning:

Video: Eurocovers För Fåtöljer (16 Bilder): Hur Man Sätter På Den Korrekt? Modeller, Fördelar Och Nackdelar, Trendiga Färger, Tips För Att Välja Och Använda

Video: Eurocovers För Fåtöljer (16 Bilder): Hur Man Sätter På Den Korrekt? Modeller, Fördelar Och Nackdelar, Trendiga Färger, Tips För Att Välja Och Använda
Video: Money Piece Hair Color Trend & Red Hair & The Most Sought After Hair Color Trends for Fall 2021 2024, April
Eurocovers För Fåtöljer (16 Bilder): Hur Man Sätter På Den Korrekt? Modeller, Fördelar Och Nackdelar, Trendiga Färger, Tips För Att Välja Och Använda
Eurocovers För Fåtöljer (16 Bilder): Hur Man Sätter På Den Korrekt? Modeller, Fördelar Och Nackdelar, Trendiga Färger, Tips För Att Välja Och Använda
Anonim

Det är svårt att föreställa sig ett modernt vardagsrum utan en mjuk och bekväm fåtölj. Tyvärr sliter denna möbel ofta och förlorar sitt attraktiva utseende. För att detta problem ska upphöra att vara relevant, erbjuds Eurocovers till konsumenterna.

Bild
Bild

Egenskaper, fördelar och nackdelar

Bland funktionerna kan man inte låta bli att notera multifunktionella sådana kappor. De skyddar inte bara möbler från smuts, utan hjälper också till att omvandla ett rum, ändra sitt utseende och placera de nödvändiga färgaccenterna. Oftast är Eurocovers mycket praktiska att använda. De är lätta att ta på, halkfria och sitsen förblir slät och mjuk . Basen är vanligtvis tagen från ett material som inte orsakar allergier. Färgpaletten är tillräckligt bred, du kan välja både monokromatiska modeller och alternativ med ritningar, som ofta är ganska ljusa.

Bild
Bild

Sådana produkter innebär inga svårigheter i vården . De tål 60 till 100 tvättar utan att tappa eller gnugga. Du kan köpa dem online. Installationen är också mycket enkel. Euroskydd kan köpas i butiker eller sys på beställning. Priset varierar, sortimentet beror på material, stil och finish.

Det finns också negativa aspekter. Detta är en begränsad användningstid, eftersom ett antal produkter är tillverkade av billigt material som inte är avsett för långvarig användning.

Valet av nyans påverkar utseendet på rummet, i vissa fall kan det misslyckas. Det finns också restriktioner för vård. Använd inte blekmedel eller sköljmedel vid tvätt. Torkning bör inte utföras utomhus vid negativa temperaturer, liksom med hjälp av ett strykjärn . För att fälla ut stolen måste locket tas bort, vilket tar tid. I vissa fall kan produktens element överlappa delar av stolen, till exempel fotstödet.

Bild
Bild

Material (redigera)

Vid tillverkning av kappor för Euro-stolar används olika typer av tyg. Låt oss överväga de mest populära.

Jacquard är gjord av bomull . Den innehåller gummitrådar som gör att duken inte kan skrynklas eller krympa. Det ska tvättas vid en temperatur som inte överstiger 30 grader. Lämplig för klassiska vardagsrum.

Bild
Bild

Chenille är ett ganska tätt material . Dess nyanser är inte prickiga, och prydnaden ser dyr och original ut. Lämplig för moderna rum.

Bild
Bild

Plisserade tyger trots att de är väldigt mjuka är de extremt hållbara. Innehåller bomull och polyester. De är tillräckligt flexibla och att ta hand om dem kommer inte att vara svårt. Lämplig för högteknologiska och fusionstilar.

Bild
Bild

För dem som vill skapa ett mysigt och bekvämt vardagsrum, det är nödvändigt att vara uppmärksam på tröjmaterialet … Det är inte för tätt och samtidigt väldigt smidigt. Det orsakar inga svårigheter i vården, tvätt kan utföras vid en temperatur på 30 grader.

Bild
Bild

Alla känner till ett sådant tyg som mikrofiber . Hon lyckas kombinera elasticitet, mjukhet och styrka. Kan användas för fällbara stolar. Inga veck bildas vid påtagning.

Bild
Bild

Trendiga färger

Dessa omslag finns på marknaden i en mängd olika färger. Tillverkarna föredrar dock att följa en sådan indikator som praktisk, så de tog bort vitt från linjalerna. Tonerna är övervägande neutrala, lämpliga för klassiska interiörer . Det finns svart, beige, grått, brunt. Dessa färger är populära oavsett tid.

Bild
Bild

Köpare väljer också ofta nyanser som kaffe, blått, terrakotta, citron, olivolja . Älskare av ljusa färger kommer också att hitta alternativ för sig själva, för dem tillverkas eurokåpor i färger i korall, orange, turkos och vinrött. Samtidigt finns det inga giftiga färger i raden. Tillverkare tror att de inte kommer att gynna någon designstil.

Om du vill kan du köpa enfärgade modeller, men ett elegant tryck erbjuds, liksom en relieftextur. Ofta är det med hjälp av lättnaden som ett snyggt mönster skapas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

När det gäller att köpa ett Euro -skydd är det initialt nödvändigt att ta de nödvändiga mätningarna från stolen. Du behöver längden på ryggstödet, höjden från golvet till sätet, sittdjupet, längden på armstöden, om någon . Dessa indikatorer hjälper dig att bestämma storleken. Det är inte alltid vettigt att köpa den dyraste modellen.

Först och främst måste du fokusera på dina behov och möjligheter, då blir köpet en glädje.

Bild
Bild

Förutom, den uppdaterade fåtöljen ska se lämplig ut i det befintliga interiören i rummet … Om du tänker använda tillbehör är det värt att se till att de inte stör. En av de viktiga faktorerna är enkel installation och borttagning av lock. Det kommer inte vara överflödigt att kontrollera kvalitetscertifikatet och garantin, de indikerar att produkterna uppfyller standarderna.

Bild
Bild

Hur sätter man på det korrekt?

Det är ganska lätt att dra åt eurolocket på fåtöljen. I detta fall är det nödvändigt att agera noggrant och i ordning. Först sträcks tyget på varje sida. Det skulle vara bra att hjälpa någon från din familj.

Det är nödvändigt att se till att ritningen är placerad symmetriskt.

Detta ögonblick är särskilt slående när prydnaden är ganska stor. Om det finns en "kjol", rätas den ut i finalen, efter att materialet har sträckts och allt är i onödan stoppat. Vissa modeller har bruksanvisning . Det är värt att bekanta dig med det innan du börjar arbeta.

Rekommenderad: