Röda Torget Gaming Stol: Att Välja En Gaming Dator Stol. Modellöversikt

Innehållsförteckning:

Video: Röda Torget Gaming Stol: Att Välja En Gaming Dator Stol. Modellöversikt

Video: Röda Torget Gaming Stol: Att Välja En Gaming Dator Stol. Modellöversikt
Video: Don't Buy a "Gaming Chair" - Office Chair vs. Gaming Chair Round-Up & Review 2024, April
Röda Torget Gaming Stol: Att Välja En Gaming Dator Stol. Modellöversikt
Röda Torget Gaming Stol: Att Välja En Gaming Dator Stol. Modellöversikt
Anonim

Det finns inga bagateller i esport: en mus, tangentbord, bildskärm, hörlurar och till och med en sådan bagatell som en musmatta kan vara en faktor för triumf eller förlust. En utmärkt reaktion av en spelare är otänkbar med en felaktig och obekväm landning, eftersom en datorstol är samma verktyg som gör en seger, som en dator. När du väljer sådana möbler bör du vara uppmärksam på produkterna under märket Röda torget.

Bild
Bild

Särdrag

Varje spelstol har för och nackdelar. Huvuddragen i sådana möbler är strukturens styrka, närvaron av en järnram, en hög lista över möjligheter och modellernas överensstämmelse med ergonomiska krav . De gör det möjligt att vara extremt bekväm framför datorn.

Den befintliga gaslyften (gasfjäder) gör att du kan ställa in stolen i önskad höjd, och rullarna på nackstödet och armstöden ger kroppen en naturlig hållning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Röda torget Comfort

En bekväm, hållbar stol för dig som tillbringar mycket tid vid datorn. Stolens bas är av metall, stativet är av plast, höjdjustering är en gasfjäder . Sätet kan lyftas till en höjd av 50 till 53 centimeter från golvet. Hjulen är nylon, slitstarka och lämnar inga märken även på mycket tjocka golvytor. Armstöden är täckta med ekoläder. Sitsen är 63 cm bred, med vadderade kanter i kanterna. Sittets konfiguration ger bäckenets struktur, därför är det väldigt bekvämt att vara i det.

Stolen tål en vikt på upp till 110 kilo, har en tvåfärgad klädsel i kraftigt konstläder i kombination med tyginsatser . Polymerskum används som fyllmedel. Stolen har armstöd och nackstöd, justerbar sitslutning och höjd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Red square pro

Stolen skiljer sig från grundversionen i ett stort antal justerbara lägen. Ett särdrag hos modellen är en långsträckt rygg som stöder ryggraden från korsbenet till nacken . Stödkonstruktionen är gjord av metall, korset är tillverkat av höghållfast plast, som tål en användare på 130 kilo i sittande och halvt liggande läge.

Sittbredd 66 centimeter, höjdjusterbar från 44 till 54 centimeter från golvet , vilket gör det möjligt att känna sig lika bekväm för både korta användare och "jättar". Höjdjusteringssystemet är en klass 3 gasfjäder, som garanterar en lång livslängd, mjuka lyft och sänkning, vilket förhindrar oväntad sänkning. 2D -armstödssystemet är utformat för att justeras både vertikalt och horisontellt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Röd fyrkant lux

Alla stolar i denna grupp innehåller”minne” -fyllning (polyuretanskum, som minns kroppens siluett och minskar belastningen på ryggraden). Sammanträdet anpassar sig till kroppens hållning och mjuknar under påverkan av värme. När posen ändras svalnar fyllmedlet och plattar ut . Därför känner ryggen och coccygealbenet inte spänning under långa spelstrider. Ryggstödsvinkel - 180 °. Den högsta tillåtna vikten för en spelare är 150 kilo. Armstödssystem 4D. Det betyder att de justerar i höjd, lutar fram och tillbaka, och lutar också bort från sig själva och mot sig själva. Med andra ord, under spelet kan du skapa stöd för dig själv från 2 sidor i den position som behövs just nu. Dessutom kan du justera den med en hand.

Sittdjup 53 centimeter, bredd 50 . Ryggstödet är 57 centimeter brett (bredare än sätet). Detta krävs för att axlarna inte ska hänga vid kanterna när de ligger på ryggen. Setet innehåller 2 kuddar "med minne" (under huvudet med ett elastiskt band och under nedre delen av ryggen med kardborreband).

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Var först uppmärksam på komforten och tillförlitligheten i ditt nya köp. När du väljer, ta hänsyn till hur länge du kommer att vara vid datorn . Om du inte ägnar mer än 2 timmar om dagen åt spelet, ta en enklare och billig modell. Om spelet är ditt beroende, där du tillbringar större delen av din tid, välj sedan en stol med ökad komfort. Stolen måste ha olika inställningar som kan ställa in önskad position i manuellt eller mekaniskt läge. Det är bättre om nästan alla delar av det regleras.

I grund och botten används konstläder eller tyg för att täcka spelstolar . En datorstol av läder ser underbar ut, men du bör inte stanna i den mer än 2 timmar. Kroppen börjar svettas, hålla sig till stolen. Ignorera föremål täckta med billigt tyg. Gradvis kommer deras utseende att försämras, och det kommer inte att fungera att byta klädsel. Se bearbetning av sömmar, enskilda element, eftersom livslängden beror på materialkvaliteten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett av huvudelementen för alla spelare att välja mellan är anpassning - närvaron av hopfällbara element för att modernisera stolen efter personliga krav. Det är bättre om en stol kan anpassas för dig själv och för andra familjemedlemmar.

När du väljer den bästa stolen för att spela, överväga möjligheten att den är kompatibel med andra enheter. Många fåtöljer kan utrustas med ytterligare tillbehör i form av specialiserade stativ för tangentbord och mus. Dedikerade Röda torget spelstolar kan utrustas med dessa föremål.

Rekommenderad: