Barskåp: Bardiskar För Whiskydrycker, Hängande Skåp-barer I Vardagsrummet För Hemmet

Innehållsförteckning:

Video: Barskåp: Bardiskar För Whiskydrycker, Hängande Skåp-barer I Vardagsrummet För Hemmet

Video: Barskåp: Bardiskar För Whiskydrycker, Hängande Skåp-barer I Vardagsrummet För Hemmet
Video: Latest Home Bar Design Ideas | Modern Bar Cabinet Design Ideas | Bar Decorating | Bar Makeover 2024, April
Barskåp: Bardiskar För Whiskydrycker, Hängande Skåp-barer I Vardagsrummet För Hemmet
Barskåp: Bardiskar För Whiskydrycker, Hängande Skåp-barer I Vardagsrummet För Hemmet
Anonim

Varje samlare av goda alkoholhaltiga drycker tilldelar en särskild plats för säkerheten för flaskor med alkohol. Installerade barskåp i gästrummet är perfekta för denna funktion.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Barskåp började säljas på 1900 -talet. Denna möbel bevarar perfekt kvaliteten på dyra viner och andra spritdrycker och är en optimal plats för förvaring av flaskor. Varje skåp är utrustat med hyllor för glas och vinglas utformade för olika typer av drycker.

Mest av allt liknar ett barskåp i dess egenskaper och egenskaper ett kylskåp, men ser ut som en vanlig skåpmöbel. Många viner måste lagras under speciella förhållanden och vid konstant temperatur , undvika stora droppar.

Endast i detta fall kommer den utmärkta smaken av dryckerna och deras ursprungliga egenskaper att bevaras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Anledningar till klassificeringen av barskåp:

  • Syftet med barmöblerna är professionellt eller amatörmässigt.
  • Design och stilistisk prestanda - klassiska eller moderna modeller.
  • Interiörarrangemang - en sektion eller flera sektionsprodukter.
  • Utseende och utförande - gångjärns- och hörnskåpet eller det inbyggda stångskåpet skiljer sig åt.
  • Produktens storlek.
Bild
Bild
Bild
Bild

Barskåp tillverkas i olika stilistiska riktningar:

  • klassisk;
  • Art déco;
  • högteknologisk;
  • minimalism;
  • modernt osv.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hobbyistens spritskåp är en enkel bar för hemmet att lagra en mängd olika flaskor med alkoholhaltiga drycker. Sådana möbler skapar inte speciella förhållanden, inklusive den nödvändiga temperaturregimen, för förvaring av flaskor. Du kan inte lagra dyra och nyckfulla samlingsviner i en sådan bar i vardagsrummet.

Ett professionellt barskåp i utseende liknar enkla skåpmöbler, men det har ett inbyggt kylskåp. Produktens stil kan vara annorlunda, huvudsaken är att den kan hålla en konstant temperatur för att bevara de positiva egenskaperna hos viner och spritdrycker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kylda barskåp skiljer sig åt i storlek och temperaturläge: låg temperatur och medeltemperatur. Denna utrustning gör det möjligt att bevara alkoholhaltiga drycker under lång tid.

Barskåpet är anpassat till det övergripande interiören i rummet. Tillverkare erbjuder ett stort urval av möbler med olika stilar och vardagsrumsdesignlösningar som passar alla designlösningar.

Möbler för drycker i modernt högteknologisk stil skiljer sig praktiskt taget inte från ett enkelt kylskåp. Tillverkad av metall och plast i ljusblanka färger. Skåpfasader i etno -stil dekorerad med bambulinne eller rotting, och resten av kroppen följer designen som påminner om naturligt trä.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika modeller av barskåp finns. Vissa har bara en vertikal och horisontell hylla för att lagra whisky- och konjakflaskor som inte behöver hållas kylda hela tiden. Enheten i andra skåp innehåller inte bara ett enkelt ställ för alkoholhaltiga drycker, utan också ett kylfack, samt specialfack för glasögon och andra relaterade föremål.

Barmöblerna, gjorda i modern stil, är utrustade med inbyggd belysning eller en anordning för att automatiskt vända flaskor alkohol, som behöver detta alternativ.

Garderober i hallen är gjorda som en separat möbel som upptar ett visst utrymme, eller inbyggda modulprodukter som ligger i en vägg eller soffa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

I enlighet med de grundläggande rekommendationerna kan du välja ett högkvalitativt skåp för att organisera en bar i ett vardagsrum eller ett annat rum:

  • Det är nödvändigt att bestämma vad dessa möbler köps till. För älskare skulle ett utmärkt alternativ vara att köpa en liten garderobstång så att den inte stökar upp utrymmet i rummet.
  • Samlare och finsmakare av dyra alkoholhaltiga drycker är bättre att välja multifunktionella barmöbler med inbyggt kylskåp och glasställ.
  • Garderoben ska passa rumets allmänna stil och passa in i rummets avsedda design.
  • När du köper skåp eller inbyggda möbler måste du ta hänsyn till vardagsrummets totala storlek för att maximera ledigt utrymme. Köp ett stort kylskåp för ett rymligt vardagsrum. Det är möjligt att välja ett alternativ som har en bar med barnstolar.
Bild
Bild
Bild
Bild

För små rum väljs hörnstångsmodeller. De bevarar ledigt utrymme så mycket som möjligt och blir en original dekoration av det övergripande interiören i rummet:

  • Färgen på barskåpet ska matcha andra möbler i rummet, eller tvärtom, göras i en kontrastfärg.
  • Kontrollmekanismer och dörröppningsmekanismer måste vara av god kvalitet för att inte misslyckas i det mest olämpliga ögonblicket.
Bild
Bild

Många drömmer om att ha ett eget barskåp hemma för att lagra klassiska eller elitdrycker i det. Sådana möbler ger rummet en speciell charm, och du kan installera den i alla rum i huset.

Om du använder en bar i köket krävs inga ytterligare enheter. För ett vardagsrum, tillsammans med ett barskåp, skulle ett utmärkt alternativ vara att installera ett ställ med stolar för att bekvämt tillbringa kvällar med nära och kära eller affärsförhandlingar. Det viktigaste är att hela strukturen passar rummets designlösning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar med barskåp:

  • Bekvämlighet, komfort och praktisk användning.
  • En bra lösning för att organisera ledigt utrymme i rummet.
  • Lagring av enkla eller krävande alkoholhaltiga drycker.
  • Gott om ledigt utrymme för flaskor alkohol, vinglas eller glasögon, samt andra tillbehör för att dricka drycker.
  • Organisering av en vacker och original inredning.
Bild
Bild

Design egenskaper

Det finns många varianter av barskåp, de skiljer sig på många sätt. Den vanligaste:

  1. Ett hörnskåp för drycker som kan placeras var som helst i rummet. Det är mindre synligt i den allmänna miljön och sparar bra utrymme.
  2. Rakt skåp, beläget längs en av de fria väggarna.

Barskåp med inbyggt kylskåp förutsätter lagring av inte bara alkoholhaltiga drycker utan även konfektyr.

Temperaturregimen kan justeras efter eget gottfinnande.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ytterligare dekoration

För att skapa en harmonisk miljö är det nödvändigt att framhäva vinskåpet med speciell belysning. Vacker belysning inuti alla skåpmöbler ger det unika och originalitet. Enheter med justerbara belysningslägen kan skapa inte bara en festlig utan också en romantisk atmosfär. Den mest fördelaktiga belysningen ser ut med en övervägande av gula nyanser.

För attraktivitet, så många vackra flaskor, glas, vinglas och andra tillbehör placeras i garderoben. Medan du skapar en vacker interiör och rätt atmosfär i rummet, experimentera och fyll baren efter eget gottfinnande. Gör det till en regel placera inte nära varandra enkla och elit alkoholhaltiga drycker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stolar runt baren kan fästas på golvet eller fritt placeras bredvid möbler. I detta fall kan du utföra våt rengöring genom att flytta dem. I stora rum där det finns mycket ledigt utrymme kan du installera en vacker mjuk soffa bredvid.

Barbordets yta är gjord av naturligt trä, plast, tryckt glas eller metall.

Genomskinliga möbler ger rummet ljushet och luftighet, men det har en stor nackdel - skörhet, eftersom materialet för tillverkning vanligtvis är mycket ömtåligt.

Rekommenderad: