Massiv Furugarderob: Enkla Lövmodeller I Trä För Kläder, Enkeldörr Med Hyllor

Innehållsförteckning:

Video: Massiv Furugarderob: Enkla Lövmodeller I Trä För Kläder, Enkeldörr Med Hyllor

Video: Massiv Furugarderob: Enkla Lövmodeller I Trä För Kläder, Enkeldörr Med Hyllor
Video: Kläder skor garderob säljes 2024, Mars
Massiv Furugarderob: Enkla Lövmodeller I Trä För Kläder, Enkeldörr Med Hyllor
Massiv Furugarderob: Enkla Lövmodeller I Trä För Kläder, Enkeldörr Med Hyllor
Anonim

Utsikten över alla modeller av massiva furuskåp är alltid beundransvärd. För att lära dig att välja dem korrekt måste du förstå all deras storhet och åtminstone ha en vag uppfattning om de faktorer som kan påverka valet i en eller annan riktning.

Särdrag

Den massiva furugarderoben har länge uppskattats av köpare. Det är säkert, bekvämt, uppfyller vår tids designbehov och ser harmoniskt ut i alla rum. Varma toner av trä ger resonans i rummet med komfort och obeskrivlig mysighet. Strukturen på varje tall är individuell och har ett eget unikt mönster.

Bild
Bild

Idag är användningen av trämöbler en preferens för många. Det finns en ständig efterfrågan på massiva trämöbler, som ser ut som en lyxig lyx, och utbudet släpar inte efter. Miljöaktivister anser att det är ett säkert material med lång livslängd. Dessutom är en garderob en typ av möbler som utför många funktioner och förvärvas under många år framöver.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

Under drift visar tallvirket sina högre kvaliteter för effekterna av hög luftfuktighet i jämförelse med andra material. På grund av dess unika förmåga att producera fytoncider elimineras patogena mikrober i hemmet. Dess medicinska egenskaper behålls även efter bearbetning.

Hartserna i furu skyddar lokalerna mot svampsjukdomar och mögel. Hon kan också absorbera obehaglig lukt och förstöra parasiter.

Bild
Bild

För omålat trä väljs vanligtvis ett säkert lack av hög kvalitet från en färgpalett som kan lämna en trevlig bärnstensfärgad nyans. Du kan också applicera effekten av artificiellt åldrande, vilket imiterar slitage och ser ut som en antikvitet. Möbler som bearbetas på detta sätt infiltrerar rummet med en oöverträffad aura, fylld med mysighet på grund av träets förmåga att förskriva i alla rum.

Bild
Bild

Garderober av massiv furu är mycket populära och lockar med sitt utseende, och deras stilistiska förmågor kommer inte att tillåta designers att vila under mycket lång tid. De passar enkelt in i den klassiska interiören och i den ryska nationella stilen, som kännetecknas av ädelheten i proportioner. Möjliga lösningar i andra stilar: modern, etnisk, country, hi-tech.

Styrka och hållbarhet är de främsta orsakerna till att dessa skåp efterfrågas. Dess träkomponenter kan ge energi från husägare och ge dem positiva känslor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Massiva furuskåp är indelade i flera huvudkategorier.

Skåp

Den skjutbara garderoben är bröstets "barnbarnsbarn", som har gått genom evolutionens väg och förvandlats till skåpmöbler, vars dörrar kan utrustas med skjutdörrar på rullar och flytta åt sidan. På grund av dess särdrag har den en kolossal kapacitet, sparar utrymme och låter dig spara många nödvändiga saker: dokument, kläder, skor.

Vanligtvis installeras det i sovrummet, korridoren, vardagsrummet. Installerat i mitten av rummet är det huvudfiguren nära vilken resten av inredningsartiklarna är grupperade.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bokhylla

En bokhylla är en typ av möbler som är inneboende i klassiska inredningsstilar, så det är ibland omöjligt att placera dem i moderna högteknologiska typer.

En bokhylla av rejäla möbler ger rummet ett presentabelt utseende och vittnar om husägarnas soliditet. Det är lämpligt att placera sådana skåp i vardagsrummet eller sovrummet.

De har två fack: övre och nedre. Det nedre facket för stabilitet är vanligtvis något djupare än det övre facket och är avsett för större böcker. Dörrar till bokhyllor är gjorda med möjlighet att slå på gångjärn, kan enkelt spridas åt sidan och vara glasade eller släta.

Bild
Bild

Hörnmodeller

Hörngarderober i en lägenhet med begränsad storlek är mycket relevanta. Ett av sätten att optimera utrymmet är att installera en hörngarderob.

I nästan vilket rum som helst finns det minst ett tomt område, som liksom en magnet drar till sig gamla saker och med tiden förvandlas till en plats för deras ackumulering. Detta gäller särskilt för de tomma hörnen bakom skåpmöblerna. Användningen av sådana områden möjliggör design av en hörngarderob.

Bild
Bild
Bild
Bild

Garderob

En garderob är en typ av kombinerade möbler med fack som låter dig förvara klänningar och linne på platser som är isolerade från varandra. De skiljer sig åt i antal ventiler - från 2 till 4.

Linnefacket är vanligtvis tillverkat separat från garderobsfacket och alla har sin egen dörr. En låda installeras ungefär 1,25 m från golvet, där små saker (strumpor, strumpor, handskar etc.) förvaras.

Bild
Bild

Sväng ett blad

Envingad garderob är den vanligaste av alla, dessutom relativt billig. En garderobshylla, en galge för klädhängare, en hylla för skor - det är hela hans set. Den låga kostnaden beror på designens enkelhet, och produktens kvalitet lider inte av detta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pennskrin

Pennfodralet är en original och populär skåpmöbel i form av en långsträckt smal pelare. Det ser perfekt ut i vardagsrummet, det kan placeras i korridoren, barnrummet, badrummet, köket.

Pennfodralet kommer att lösa problemet med att spara utrymme och är idealiskt för ägare till små lägenheter. Så, ett pennfodral med en dörr med hyllor hittar en plats för sig själv även i ett sådant rum där det inte finns någonstans att vända sig. Den används som en oberoende möbel och i kombination med andra inredningsartiklar är det viktigaste att deras färger matchar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pris

Massiva furumöbler är dyra eftersom det är ett material som skapats av naturen. Allt hon skapade och närade med levande energi värderades högt. Och marknaden reagerar på allt som är naturligt som på en vara i hög efterfrågan, och priserna motsvarar den. Det är värt att leta efter sådana möbler i butiker, därför är det enligt marknadens lagar värderat mer. Tja, skräddarsydda möbler tillhör lyxvaror.

Bild
Bild

Sådana möbler ser väldigt vackra ut, även med en viss monumentalitet - mycket bättre än MDF eller spånskiva, överträffar dem i kvalitet och livslängd. Och skönhet kräver utan tvekan att man offrar den - i detta fall monetärt.

Viktiga nyanser

Installera inte trämöbler i hela lägenheten. Trots allt är detta material dyrt, och det kan också vara nyckfullt. Temperaturförändringen med luftfuktighet måste ske inom strikt definierade gränser, annars deformeras träet. Därför får möblerna inte bli blöta.

Och om lägenheten använder luftkonditionering och varma golv kommer det att kännas obekvämt.

Bild
Bild

Men det är fortfarande värt det, för för alla dess infall kommer möbler i massivt trä att föra din lägenhet närmare nivån på en bostad, som liknar en kunglig lägenhet. Och så att det inte visar infall, behandla det med speciella föreningar innan du använder det. Kompetent vård är en garanti för att materialets tekniska egenskaper inte försämras, möblerna inte går sönder och efter flera års drift kommer dörrarna inte att lossna.

Rekommenderad: