Garderob I Vardagsrummet Med Hela Väggens Storlek (47 Foton): Stora Spegelmodeller Med En TV För Hallen Och Sovrummet

Innehållsförteckning:

Video: Garderob I Vardagsrummet Med Hela Väggens Storlek (47 Foton): Stora Spegelmodeller Med En TV För Hallen Och Sovrummet

Video: Garderob I Vardagsrummet Med Hela Väggens Storlek (47 Foton): Stora Spegelmodeller Med En TV För Hallen Och Sovrummet
Video: 150 Modern TV cabinets - living room interior design ideas 2020 2024, April
Garderob I Vardagsrummet Med Hela Väggens Storlek (47 Foton): Stora Spegelmodeller Med En TV För Hallen Och Sovrummet
Garderob I Vardagsrummet Med Hela Väggens Storlek (47 Foton): Stora Spegelmodeller Med En TV För Hallen Och Sovrummet
Anonim

En garderob är en mångsidig, viktig och multifunktionell artikel i ditt hem, som kan placeras inte bara i sovrummet eller hallen, utan också i vardagsrummet. Moderna tillverkare erbjuder ett stort urval av alla typer av garderober i hela väggen från olika material, i alla nyanser och storlekar. Det är värt att förstå mer detaljerat funktionerna i placeringen av sådana möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modernt sortiment

Dessa produkter kompletterar delikat och lakoniskt interiören, lockar med en speciell charm. Du kan enkelt hitta något som framgångsrikt passar in i din design. Det finns ljusa nyanser, beige, liksom mer neutrala och mörka alternativ - svart, grått, mörkt och ljusbrunt. Sådana produkter rör inte upp utrymmet utan lämnar mycket utrymme för andra möbler.

Dessutom tillverkas alla moderna produkter i olika stilar. Det är inte bara hög kvalitet, utan också elegant, lyxigt och kommer säkert att ge värme, hemkomfort och helt enkelt en fantastisk atmosfär till ditt hem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Få lägenheter klarar sig utan denna möbel, eftersom det inte är särskilt praktiskt att ha många små eller medelstora föremål, de kommer att ta mycket plats. Ett spegelskåp i hela väggen i vardagsrummet rymmer inte bara kläder utan även skor, liksom andra saker som brukade samla damm på mezzaninen.

Nu kommer dina rum alltid att vara städade, vilket har en positiv effekt på nervsystemet, produktiviteten och helt enkelt förbättrar ditt humör.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad du behöver veta när du köper

Den skjutbara garderoben anses vara ett möbelfynd idag. Denna trendiga, kompakta och snygga inredningsdetalj har perfekt rotat sig i lägenheterna. Det tar trots allt lite plats, men allt kan förvaras bakom skjutdörrarna: kläder, barnleksaker, ett strykjärn, en dammsugare och mycket mer. Håller med, det här är väldigt bekvämt och praktiskt.

Som regel uppstår många frågor när du väljer en garderob, så du måste ta reda på de viktigaste nyanserna när du går till ett köpcentrum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Viktiga tips från möbelexperter:

  • Ställningen utifrån det faktum att”dyrt är av hög kvalitet” är helt fel. Ibland bakom produktens visuella skönhet kan en opraktisk sak med låg kvalitet döljas.
  • Var uppmärksam på garantiperioden från tillverkaren. Detta gör att vi kan bedöma hur säker han är på kvaliteten på sina produkter och i livslängden.
  • Studera inte bara fördelarna, utan också nackdelarna med skåpsmodellen, så att de inte ger obehag i framtiden.
  • Var inte rädd för att testa designen när du väljer.
Bild
Bild

De viktigaste stadierna i urvalet:

  • Välj det bästa alternativet för garderobens design . Det finns inga begränsningar här, allt beror på dina krav och preferenser. Skåpet kan vara rakt, i vinkel, ha en strömlinjeformad form, kan stå ensam eller ha en fullfjädrad struktur med väggar, med inre element, med ytterligare öppna hyllor, ett belysningssystem och mycket mer.
  • Bestäm vilken typ av glidningssystem . Det finns tre av dem. Ramlösa system är ett budgetalternativ. Stålsystem - när guiderna är inramade av en stålram som rör sig på rullar längs skenorna. Systemet är tillförlitligt men något bullrigt. Aluminiumsystem - när skenorna är inramade av en aluminiumram som rör sig på rullar längs skenorna. Systemet är lätt, funktionellt och praktiskt taget tyst.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Studera materialet för att fylla fasaderna . Denna faktor är mycket viktig, eftersom 40-60% av kostnaden för den färdiga produkten beror på den. Fasader är gjorda av glas, spånskiva, MDF, speglar, bambu, rotting och många andra material. I de flesta fall kan de dekoreras genom att applicera prydnader och mönster.
  • Välj en metod för att fylla det inre utrymmet . Detta bör inkludera utformningen av hyllorna, närvaron av lådor, hållare, ytterligare transformeringselement. Allt beror på vad som kommer att förvaras i garderoben, liksom hur du är van att lagra dina saker.
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Den moderna variationen av material öppnar gränslösa möjligheter för experiment i interiören. Men de vanligaste i slutändan är fortfarande de klassiska lösningarna.

Följande material används vanligtvis för tillverkning av skåp:

  • Spånskiva . Tallrikar baserade på träbearbetningsavfall. Dessa material är billiga, prisvärda, enkla att använda, men ganska pålitliga och praktiska. Formaldehydhartser fungerar som bindemedel. Spånskivor har använts i decennier och uppfanns ursprungligen specifikt för möbelindustrin.
  • Träfiberskiva . För tillverkning av sådana plattor används en hög temperatur. Dessa material är också baserade på hartser, paraffiner, antiseptika och så vidare. De används vanligtvis för bakpaneler, lådor, inre hyllor. Medium fiber fiberboard kan böjas till lockiga element.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • MDF . Tillverkad av träfibrer - genom varmpressning. Skiljer sig i anmärkningsvärda dekorativa kvaliteter, därför kan den användas för fasader, karmar, dörrar. MDF är ett nyare modernt material med förbättrade prestandaegenskaper. Den är lämplig för att göra lockiga och böjda element, för att snida och skapa ritningar på fasader.
  • Faner . Tunt plåtmaterial av trä. Det används för dekoration och skiljer sig visuellt praktiskt taget inte från en solid matris, men det är mycket billigare.
Bild
Bild
Bild
Bild

En solid matris används sällan för skåpstillverkning. Med utmärkta drifts- och dekorativa egenskaper är vanliga trämöbler vanligtvis mycket dyrare. Detta beror inte bara på träkostnaden, utan också på den mängd avfall som finns kvar.

För närvarande används alla andra material vid tillverkning av möbler: modern hållbar plast, aluminium och olika legeringar, glas, speglar och liknande. De fungerar både som bas och som dekorativa element.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Att välja ett funktionellt och praktiskt dolt skåp bland alla olika modeller är inte så lätt. Det är nödvändigt att noggrant beräkna storlek och innehåll, besluta om placering och material, välj en stil.

De vanligaste är garderober. Med maximal kompakthet och ergonomi passar de enkelt allt du behöver. Dessutom kan fyllningen av ett sådant skåp utformas helt individuellt, ner till sista hyllan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns också många alternativ för fasadfinish, med kombinationer av olika material och element. Och den praktiska öppningsmekanismen sparar betydligt utrymme i rummet. Skjutbara garderober är vanligtvis installerade i vardagsrummet.

Oftast skapas skåp av denna typ på beställning. Detta görs för att passa dem till storleken på en nisch eller en viss vägg. Vid beställning har köparen möjlighet att självständigt välja produktens inredning, lämplig färg och materialets önskade struktur. Så produkten kommer att kombineras bättre med rummets allmänna stil.

Ett TV -skåp med skjutdörrar är inte bara en plats att förvara saker på. Det kommer säkert att bli den bästa dekorationen för ditt vardagsrum. Du väljer själv dess fasad med hänsyn till alla hushållets önskemål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Klädskåpets finish kan vara väldigt varierande. Du kan dekorera det mycket blygsamt, klistra bara över med tapeter. En modern lösning skulle vara fotoutskrift eller vackra speglar med dekoration. Moderna tillverkare lägger ett speciellt tyg under glaset som ser väldigt originellt ut.

Toppen av vår tid är akvariet, som är inbyggt i garderoben. En sådan produkt kommer inte att lämna likgiltiga gäster i ditt hem. Du kommer inte bara att visa din utsökta smak, utan också materiellt välbefinnande.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Huvudsakliga fördelar

Idag har en helväggs skjutgarderob för ett vardagsrum blivit en mycket populär inredningsdetalj. Bland dess främsta fördelar är följande funktioner:

Olika former . Moderna tillverkare erbjuder ett brett utbud av möbler av denna typ. Du kan välja inte bara standardmodeller, utan även hörn, skåp och inbyggda alternativ. Genom att välja moderna lösningar får du inte bara en funktionell möbel, utan du sparar också utrymme i rummet. Moderna modeller är mycket kompakta. Dörrar är tillverkade inte bara av det vanliga spånskivmaterialet. För tillverkning kan rotting och snyggt glas också användas. Nyligen har bambu blivit mycket populärt.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Produktens kapacitet . Moderna modeller av garderober är ganska rymliga. Produkten tar mycket plats, men visuellt är det inte särskilt märkbart, eftersom fasaden är solid. Det är bättre att välja dörrar med en spegel - detta kommer att expandera ditt rum något visuellt.
  • Betydande materialbesparingar . Det finns ett intressant mönster: lite mindre material används vid tillverkningen av en större garderob. Hela anledningen är att väggarna i rummet spelar rollen som huvudväggarna. Du spenderar bara pengar på den grundläggande installationen av hyllor och dörrar.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Modern rörlighet . Skåpsmodellen är mindre mobil än garderoben. I den kan du lagra inte bara saker från din garderob, utan också de flesta hushållsapparater i huset. Om storleken på vardagsrummet tillåter det kan du organisera ett helt omklädningsrum hemma.
  • Enkel installation . För att vika den här typen av produkter behöver du inte ha speciella färdigheter. En minimal uppsättning konstruktionsverktyg - och du är redo för installation.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Installationsregler

Om du ska börja installera produkten måste du bestämma var det är bekvämast att placera garderoben i ditt vardagsrum. När du bestämmer var produkten ska placeras måste du välja lämplig design. Var särskilt uppmärksam på den övergripande stilen i hela rummet.

Vardagsrummet är det största rummet i huset. Skåpet måste väljas med stor omsorg. Eftersom du tar emot dina gäster i hallen måste allt onödigt döljas säkert. Den skjutbara garderoben kommer att ge vardagsrummet mys och bli den mest funktionella inredningen. En helt väggskåp i vardagsrummet bör ha olika lådor, hyllor och skenor för att hänga saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du installerar produkten i Chrusjtjovs vardagsrum är det nödvändigt att ta hänsyn till några av funktionerna i detta rum. Oftast är det ett genomgångsrum, med lågt i tak och nästan ingen ljudisolering. Det moderna utseendet på detta rum kan bara ges av en garderob med en hel vägg. Det kommer inte heller att störa upp utrymmet utan bara öka det visuellt.

Om ditt vardagsrum är litet är det bättre att välja produkter i ljusa färger. Ägarna till ett stort vardagsrum kan välja olika färger på fasaderna - efter deras smak.

Rekommenderad: