Garderober Med Fotoutskrift (52 Foton): Ritning På En Hörngarderob, Fototapet "Äventyrstid", Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Garderober Med Fotoutskrift (52 Foton): Ritning På En Hörngarderob, Fototapet "Äventyrstid", Recensioner

Video: Garderober Med Fotoutskrift (52 Foton): Ritning På En Hörngarderob, Fototapet
Video: Play On! Podcast Episode 62: Annie’s New, New 3DS XL 2024, April
Garderober Med Fotoutskrift (52 Foton): Ritning På En Hörngarderob, Fototapet "Äventyrstid", Recensioner
Garderober Med Fotoutskrift (52 Foton): Ritning På En Hörngarderob, Fototapet "Äventyrstid", Recensioner
Anonim

För att göra rummet i lägenheten mer funktionellt används en garderob som låter dig förvara kläder, skor, sängkläder och små hushållsapparater. Produkter med fotoutskrift är populära. De dekorerar rummet och ger det ett lust.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Med hjälp av fotoutskrift kan absolut vilken bild som helst appliceras på framsidan av skåpet, vare sig det är ett familjefoto eller en vanlig bild. Mönstrade möbler förstorar utrymmet visuellt, expanderar rummet.

Oftast appliceras ritningar på garderober med skjutdörrar. Produkten blir inte bara en plats för förvaring av saker, utan också en ljus accent som lockar uppmärksamhet. Om möblerna är inbyggda i en nisch kan bilden på dörrarna smälta ihop med väggen, vilket kommer att se väldigt organiskt ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar med fotoutskrift:

  • skapa en mängd olika bilder i enlighet med ägarnas personliga preferenser och i kombination med det inre av rummet;
  • miljövänlig finish som inte avger lukt och inte skadar människors hälsa;
  • originalitet, kreativitet, förmågan att passa perfekt in i den befintliga designen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelarna med fotoutskrift inkluderar också dess överkomliga pris

Vissa metoder används, tack vare vilka en färg- eller svartvit ritning kommer att finnas kvar länge, utan att utsättas för de negativa effekterna av ultraviolett strålning eller damm.

Modeller

Det finns många garderobskonfigurationer som är lämpliga för fotoutskrifter. Radialskåpet måste dekoreras med perspektivritningar för att visuellt utöka utrymmet i rummet. På diagonala produkter måste du applicera bilder som betonar möblernas ovanliga design.

Du kan också dekorera ett hörnskåp med fotoutskrift, men du bör ta hänsyn till bildens proportioner, alternativen för att fördela dess delar på dörrarna. Om du inte ägnar tillräckligt med tid åt det här ögonblicket eller hoppar över det helt, får du ett ojämnt mönster som förstör utseendet på möblerna och rummet som helhet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett bra alternativ för en hall är skåpmöbler med stängd träfasad och flera dörrar. Bilden appliceras på en dörr eller på alla på en gång - i varje fall passar skåpet perfekt in i designen och blir ett snyggt tillägg.

Alla mönster kan appliceras på möbler med glasdörrar - det kommer att se väldigt imponerande ut på glaspaneler som utmärks av sin hållbarhet. Bilden kommer att behålla sitt ursprungliga utseende under lång tid, kommer inte att påverkas negativt.

Möblerna är förfinade med speglar. Det är inte nödvändigt att fylla hela spegelns yta med bilden - det är nödvändigt att lämna en ledig del för personliga behov. Om skåpet har en spegel appliceras mönstret över panelen. När produkten är utrustad med två speglar är det bättre att dekorera bara en av dem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Filmteknik

Vid dekoration av skåpets yta ägnas särskild uppmärksamhet åt att se till att bilden är hållbar. Alla material - glas, trä, plast, plywood kan täckas med ett mönster. Det viktigaste är att följa tillämpningsreglerna och andra tekniska funktioner.

Skrivare i stort format används ofta. Bilden appliceras med lösningsmedelsfärg på en speciell polymerfilm. Det kan limmas på garderoben direkt i lägenheten, men med sidan på vilken bilden appliceras.

Innan limning rengörs ytan, i processen måste du se till att inget damm kommer under filmen. Ett lager vit film limmas ovanpå.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plastfolie är ett billigt alternativ eftersom det är lätt att ta bort och byta ut mot ett nytt. Livslängden är 1-2 år, förutsatt att rummet är måttligt fuktigt. En liknande metod för fotoutskrift rekommenderas när det finns tvivel om det valda mönstret och om det alls är värt att dekorera rummet på detta sätt. Filmen ser bra ut på glas och speglar.

Nackdelarna med filmen inkluderar dess tendens att lätt deformeras. Materialet är mycket lätt att repa, bubblor uppstår vid skalning.

Hög kontrast och djupa svarta är svåra att uppnå vid utskrift, så välj bilder med få mörka nyanser.

Bild
Bild
Bild
Bild

UV -utskrift

Ultraviolett fotoutskrift är en av de mest moderna teknikerna som gör att du kan skapa högklassiga och tydliga ritningar. Bilden appliceras med speciellt bläck, som stelnar under påverkan av ultraviolett strålning. Gradvis hårdnar färgerna, blir till en film och smälter samman med ytan och blir ett med den.

UV -färgspecifikationer:

  • De är skapade av ämnen som polymeriseras på grund av UV -strålning. Polymerisering är en irreversibel process, så färgerna är mycket motståndskraftiga och bilden håller länge.
  • Fryser snabbt på ytan, vilket minskar tiden som läggs på utskrift.
  • De släpper inte ut skadliga ämnen i miljön och har ingen obehaglig lukt.
Bild
Bild

Sådan fotoutskrift är dyrare än tapeter, men mycket bättre kvalitet på grund av den speciella tekniken som används för att applicera mönstret.

Matta tryck kan fås med UV -tryck. I detta avseende introduceras ytterligare bearbetningsmetoder för att ge bilden mer glans. Tack vare denna metod sätts bara dörren in i dörren, eller så är den helt dekorerad.

Det kommer att bli intressant att titta på det inre UV-fototrycket med en 3D-effekt. För att göra detta skrivs en bild ut på insidan av glaset, och sedan kopieras alla bildens huvudelement på framsidan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man en bild?

Många tror att det är enkelt att välja rätt mönster. Faktum är att han snabbt kan bli uttråkad, så du bör allvarligt tänka på den här frågan. Ett beslut ska inte fattas så snart en vacker bild fångar dig. Först måste du tänka, titta på bilden du gillar i olika stämningar och sedan fatta det slutliga beslutet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Följande fotoutskrifter är lämpliga för inredningen i varje rum:

  • vardagsrum - storskaliga panoramor av städer eller natur;
  • entré - panoramor eller neutrala bilder i harmoni med färgen på andra möbler och tapeter på väggarna;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • små rum - blommor (orkidéer, rosor, solrosor);
  • sovrum och plantskola - fotografier med fåglar och djur;
  • mönster, abstraktioner, geometriska former används i alla rum.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En bra lösning för vardagsrum kommer att bli en garderob med ett svartvitt mönster. I det här fallet rekommenderas att dekorera rummet i ljusare färger. Det är bäst att välja vita bilder med få mörka detaljer. En svart bakgrund med ett vitt mönster ska inte användas i inredningen - det påverkar humöret för mycket.

I sovrummet , förutom ett skåp med blommor, kan du placera möbler med bilder av frukter. Saftiga vattenmeloner, bananer, kiwi och druvor kommer att fräscha upp rummet, ge en laddning av positiva känslor, påminna dig om den varma sommaren och solen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fotoutskrift för kontoret bör göras i lugna färger, inte anstränga ögonen och skapa ett fungerande humör. Det kan vara mönster, abstraktioner, stadspanoramor i svart, grått och vitt. En teckning som imiterar en gammal karta ser original ut.

Barnrum - en plats för nöje och underhållning. När du skapar en design för en garderob är det nödvändigt att välja intressanta bilder: för tjejer - dockor, sagofigurer, älvor och prinsessor, för pojkar - bilar, utrustning, fartyg. Nyligen har bilder med karaktärer från Adventure Time -tecknen blivit populära - de ser väldigt ovanliga och kreativa ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Spektakulära lösningar

Du kan dekorera en garderob med fototryck på helt olika sätt.3D -utskrift med utsikt över antikens Grekland, skulpturer, pelargångar kommer att se original ut i en klassisk inredning. Det verkar som om garderoben med en bild är en fortsättning på rummet.

Blommande sakura kommer att glädja många av det rättvisa könet och passar bra in i sovrumsdesignen och ger en mysig och romantisk atmosfär. Ett bra alternativ för ett sovrum är naturen eller ritningar av havsbotten tillsammans med dess invånare. Bilder av vatten är avkopplande och kan hjälpa dig att tänka på vardagliga bekymmer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När du inreder ett vardagsrum kan du använda inte bara pastellfärger utan också ljusa. Dekorera skåpdörrar med saftiga nyanser är lämpliga för aktiva, glada människor som inte gillar tråkig design. Möbler blir rummets accent, men du behöver inte dekorera hela rummet på detta sätt, eftersom överdriven ljusstyrka kommer att bli uttråkad med tiden.

Det är bättre att lägga en garderob med fjärilar och fotografier av en klarblå himmel i barnkammaren för en flicka. Sådana ritningar påminner om våren, de utmärks av närvaron av känsliga blommor. Möbler med en bild av ett vackert slott och fantastiska landskap är den perfekta lösningen för tonårsflickor och drömmande natur.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vård

Använd inte hushållskemikalier som innehåller alkali, slipande pulver när du sköter möbler med fotoutskrift, eftersom de skadar ytan. Tvätta skåpen med en mjuk trasa fuktad med tvålvatten. Därefter torkas möblerna noggrant med en torr trasa.

Det är viktigt att utesluta konstant mekanisk påfrestning på produkten. Enstaka möbler är inte fruktansvärda, men om detta händer ständigt kommer fototryckets livslängd att reduceras avsevärt.

Bild
Bild

Recensioner

I grund och botten lämnar konsumenterna goda recensioner för fotoutskrifter. I synnerhet firar de möjligheten att uppdatera interiören, för att ge den en speciell stil och originalitet. De positiva aspekterna är den enkla skötseln av skåpen och det rimliga priset på filmfototrycksteknik, så att alla har råd. Köpare bekräftar UV -utskriftens hållbarhet.

De negativa punkterna är polymerfilmens skörhet. Många påpekar att priset på ultraviolett fotoutskrift är för högt.

Rekommenderad: