Stor Garderob (22 Bilder): Vackra Stora Modeller För Kläder I Sovrummet Och Korridoren Och Deras Placering I Rummet

Innehållsförteckning:

Video: Stor Garderob (22 Bilder): Vackra Stora Modeller För Kläder I Sovrummet Och Korridoren Och Deras Placering I Rummet

Video: Stor Garderob (22 Bilder): Vackra Stora Modeller För Kläder I Sovrummet Och Korridoren Och Deras Placering I Rummet
Video: 86 TIMMAR KVAR I STUGAN!!! VI VILL FLYTTA IN!! 2024, Mars
Stor Garderob (22 Bilder): Vackra Stora Modeller För Kläder I Sovrummet Och Korridoren Och Deras Placering I Rummet
Stor Garderob (22 Bilder): Vackra Stora Modeller För Kläder I Sovrummet Och Korridoren Och Deras Placering I Rummet
Anonim

Möbelväggar, som var så populära i slutet av 90 -talet av förra seklet, har länge gått ur mode. De har ersatts av funktionella och eleganta stora skåp.

Moderna designers döljer skickligt stora skåp för inredningen, vilket gör dessa skrymmande och tunga möbler så osynliga och harmoniska som möjligt i rummets totala utrymme.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

Moderna möbeltillverkare erbjuder många alternativ för stora, vackra garderober. Bland dem kan du hitta hörnmodeller, garderober, samt skåp och inbyggda prover från olika material - från ekonomiklass från spånskiva till elitmodeller från naturligt trä av olika raser.

En stor och rymlig garderob med full vägg är en bra lösning för att lagra många saker som vi behöver i vårt dagliga liv för att hålla hela huset i ordning.

I sovrummet är en stor garderob en idealisk plats för förvaring av sängkläder, samt hem- och fritidskläder. I korridoren i en sådan garderob kan du enkelt sätta utomhuskläder och skor, ryggsäckar och väskor, paraplyer och hattar. För sådana ändamål, de mest bekväma modellerna av skåp med många hyllor och ett fack för galgar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med en genomtänkt design kan denna skrymmande möbel bli en original rymdlösning i din inredning.

En ordentligt utvald garderob passar perfekt in i rummet, oavsett om det är en entré, sovrum eller vardagsrum, och kommer att bli ett oumbärligt element i interiören.

Numera är det mest populära alternativet för förvaring av ett stort antal saker en rejäl garderob med skjutdörrar. Denna möbel passar perfekt in i nästan alla interiörer och passar inte bara för sovrummet, utan också för vardagsrummet, korridoren och till och med badrummet, om området tillåter det att placeras. Skjutbara garderober med spegeldörrar är särskilt relevanta för små rum och små lägenheter.

Förutom att du kan passa in många saker du behöver i dem, kommer fasadens spegelyta visuellt att göra rummet mer rymligt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Boende alternativ

För att få en stor garderob att se ut som en harmonisk del av interiören kan du tillämpa följande tekniker:

  • Gör en garderob inbyggd i en nisch eller placera den längs en av väggarna i rummet, vilket skapar en illusion av en fast vägg - detta kommer att göra det nästan osynligt;
  • För att kamouflera skåpet ännu mer effektivt är det värt att välja en modell som går upp till själva taket. Gränsen mellan skåpet och taket kan döljas bakom tak gesimsen, rent visuellt, kommer detta att skapa en ännu kraftfullare effekt;
  • Om du lyckas matcha färgen på garderobsdörrarna till huvudskärmen på väggarna i rummet, kommer inte ens ett överdimensionerat exemplar att uppmärksamma sig själv, utan kommer lätt att anpassa sig till den omgivande miljön och löser sig helt upp i det. Samtidigt är den exakta kombinationen av färger inte alls nödvändig, det viktigaste är att följa det allmänna färgschemat.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det här är grundläggande tekniker som helt enkelt är oersättliga när du inreder ett litet rum, men det finns också andra alternativ.

Till exempel kan du klistra över skåpdörrarna med samma tapeter som väggarna i rummet, eller välja andra i färg. Du kan maskera en stor garderob med spegeldörrar, detta kommer visuellt att utöka utrymmet i rummet samtidigt som ljusmängden ökar.

Men kom ihåg att med det här alternativet måste du regelbundet torka av de speglade fasaderna, eftersom utskrifter och fläckar på dem ser väldigt orörliga ut och förstör rummets övergripande atmosfär.

Modern teknik för att byta spegelytor erbjuder glansiga fasader som också reflekterar ljuset väl, men samtidigt lider mindre av föroreningar och är lätta att rengöra.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Plats i interiören

Valet av ett stort skåp bör påverkas av valet av plats.

I vardagsrummet

Genom att placera en original och rymlig gunga eller garderob i vardagsrummet kan du lösa många problem med att lagra många saker utan att störa upp det utrymme som kan användas för trevliga kvällssamlingar med din familj som tittar på TV eller varma möten med vänner och släktingar.

För vardagsrummet kan du välja de mest vågade designalternativen, huvudsaken är att den matchar den stil du har valt, harmoniserar med resten av föremålen i inredningen och därigenom betonar den stora smaken hos husets ägare. Det är sant att för att enkelt hitta något i ett stort skåp, är det lämpligt att förse det med ytterligare belysning.

Förutom bekvämlighet kommer ljuset att ge ditt vardagsrum en extra atmosfär, särskilt på kvällen och natten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I hallen

En inbyggd garderob är perfekt i korridoren, särskilt om det finns en stor nisch i den. I det här fallet är det det bästa alternativet för att fylla det lediga utrymmet. Den enda svårigheten är att du med stor sannolikhet måste beställa tillverkning av ett sådant skåp specifikt för storleken på din nisch.

Men om du har en liten hall, kommer du att få många fördelar genom att placera en inbyggd garderob i den:

  • Du använder utrymmet maximalt och sparar varje centimeter i en liten lägenhet;
  • Tillverkning av möbler kräver halva materialet, eftersom rummets bakvägg och nischens sidoväggar kommer att vara inblandade;
  • Produkten blir mer stabil, eftersom strukturens huvudram kommer att fästas på väggen och golvet;
  • Den inbyggda garderoben kan anpassas perfekt till nischens storlek, skapa den perfekta ytan och dölja ojämnheterna i väggar, tak och golv.
  • Den inbyggda garderoben är ett underbart rymligt och samtidigt estetiskt skafferi där du kan förvara vad som helst.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I sovrummet

För ett sovrum kommer en stor och rymlig garderob att vara en riktig räddning, särskilt om rummet i rummet inte tillåter att placera ett fullvärdigt omklädningsrum i det. Den mest korrekta lösningen skulle vara att installera ett skåp i hela väggen från golv till tak, då kommer denna möbel att ha maximal funktionalitet och kommer att ge mycket bekvämlighet för husets ägare.

Följande fakta talar mycket för användning av garderober för sovrum:

  • Skjutdörrar av dessa modeller sparar perfekt utrymme, du behöver inte tänka på att onödiga föremål kommer att störa öppningen av skåpdörrarna;
  • God rymlighet gör att du kan dela in hela skåpsutrymmet i zoner, med beaktande av de särskilda reglerna för förvaring av saker i varje separat sektor;
  • Genom att välja en modell med speglade eller glansiga fasader kommer du att förstora sovrummet visuellt och fylla det med ljus.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det återstår att tillägga att när du väljer en modern rymlig garderob i inredningen i din lägenhet eller hus måste du komma ihåg kvaliteten och styrkan hos det material som det är tillverkat av.

För att garderoben ska kunna tjäna din familj i många år, vilket ger ordning och komfort i ditt hem, är det bättre att köpa dyrare prover av beprövade märken av naturligt trä med hållbara beslag och pålitliga dörröppningsmekanismer.

Rekommenderad: