Wenge -färgskåp (27 Bilder): Modeller Med Svart Glas I En Modern Inredning, Populära Möblerfärger För Förvaring Av Kläder - Wenge Och Kaffe Med Mjölk

Innehållsförteckning:

Video: Wenge -färgskåp (27 Bilder): Modeller Med Svart Glas I En Modern Inredning, Populära Möblerfärger För Förvaring Av Kläder - Wenge Och Kaffe Med Mjölk

Video: Wenge -färgskåp (27 Bilder): Modeller Med Svart Glas I En Modern Inredning, Populära Möblerfärger För Förvaring Av Kläder - Wenge Och Kaffe Med Mjölk
Video: Interior Design | The Modern Wabi-Sabi Home Tour • London 2024, April
Wenge -färgskåp (27 Bilder): Modeller Med Svart Glas I En Modern Inredning, Populära Möblerfärger För Förvaring Av Kläder - Wenge Och Kaffe Med Mjölk
Wenge -färgskåp (27 Bilder): Modeller Med Svart Glas I En Modern Inredning, Populära Möblerfärger För Förvaring Av Kläder - Wenge Och Kaffe Med Mjölk
Anonim

Under de senaste åren har wenge blivit extremt populär inom inredning. Det är en mogen mörk träskugga med grädde och gyllene korn. Alla typer av efterbehandlingsmaterial har fått en ädel fashionabel färg. Tillverkarna erbjöd en varierad palett av kombinationer av wenge med andra färger och texturer, bland annat vid tillverkning av skåpmöbler.

Bild
Bild

I sovrummet

En av reglerna för den arkitektoniska utformningen av ett utrymme är att möblernas och textiliernas ljusa färg visuellt förstorar rummet, och den mörka tvärtom minskar det. Ofta, under att ge efter för mode, installerar kunden en säng och en stor garderob i wenge i ett litet sovrum. Detta val kommer att vara en snygg lösning i kombination med vita och mjölkiga vertikala gardiner och ett vitt överkast på sängen eller en vit matta. Rummet kommer att förvärva harmoni och tydlighet av linjer med hjälp av vertikala dukar av vita gardiner i kombination med nästan svarta skåpdörrar.

Att kombinera färgen på möbler och textilier är inte det enda förslaget från designers . Det blev populärt att göra skåpkroppen av ett trä och fasaden från ett annat. Så den bärande strukturen kan vara mörk ädel wengefärg och skjutdörrarna kan vara gjorda av vit lönn eller mjölkek. I det här fallet är det nästan vita lönnträet inramat i en mörk wenge -ram. Mjölkek med sin varma rosa nyans mjukar upp det energiska svarta.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Skåpdörrarna kan vara gjorda av svart glas, en ljus reflektion av inredningen i rummet kommer visuellt att öka utrymmet. Istället för glas monteras vanligtvis skjutdörrar av speglar. Kontrasten mellan spegelbeläggningens lysande ljusstyrka och den svarta kroppen ser mycket representativ ut.

Fasadduken ser utsökt ut, uppdelad i horisontella alternerande ränder av spegel och trä. Rummets storlek fördubblas visuellt, vilket skapar en känsla av mystik.

Fasader av frostat glas eller plast i olika nyanser som matchar den mörkbruna färgen på wenge kan skapa en högteknologisk inredning. Blommor av rosa eller pistaschnyanser, applicerade på skåpdörrarna, ser vackra ut, särskilt om rummet har inredningsartiklar som är i harmoni med denna ton: ett överkast eller kuddar, ett mönster på gardiner eller en matta.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I hallen

Hallen i lägenheten behöver förvaringsutrymme för ytterkläder. En garderob med en wenge -finish kommer att vara oumbärlig. Den mörka färgen på trä är praktisk i små korridorer; defekter märks inte så mycket på den. Ett skåp med ett system med hyllor för öppen förvaring ser vackert ut mot en bakgrund av vit gips. En enkel putsad vägg ligger först i rankningen av finish. Kombinationen av ett wengeskåp, hyllor och grovt gips är utförandet av den skandinaviska stilen.

I garderoberna för korridoren kan du kombinera olika material liknande sovrums garderobssystem. I hallen är det tillåtet att skugga den gyllene nyansen av detta trä med en förgylld ram av en spegel eller en bild, en fristående cirkulär hängare för att byta kläder av guldliknande metall eller en glashylla med guldhållare. Men i ett lågt rum är det bättre att vägra ett mörkt skåp under taket, här bör du fortfarande föredra en ljus finish av möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I badrummet

Förvaringsutrymme för handdukar, tvättmedel, hygienartiklar kan organiseras genom att placera ett smalt skåp i badrummet. Wenge -skåpets rika, nästan svarta fasad kommer att se lyxig ut mot bakgrunden av blanka vita sanitetsartiklar och vita plattor. Traditionellt ser wenge snygg ut mot bakgrunden av en "kaffe med mjölk" kakel. Om du lägger till ett stativ under diskbänken av samma material blir effekten oöverträffad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skåp

Garderober gjorda av mörkbruna material kommer att ge lakonism och noggrannhet till kontorsdesignen. Konservatism, återhållsamhet och respektabilitet för sådana lokaler kommer att stödjas perfekt av möbeluppsättningar i wengefärg. Ett skrivbord av samma material ger rummet fullständighet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vardagsrum

Den rika färgen och strukturen i detta afrikanska trä är ett bra val för vardagsrumsheadset. Växlingen mellan mörka tomma skåp och öppna glasfönster ser fördelaktigt ut i rymden. Glansen av glas och porslin på en nästan svart träbakgrund kommer att tillföra lyx till interiören.

Bild
Bild

Stilar

Olika stilar inom möbeldesign har sina egna färgkombinationer. Klassikern föredrar möbler i strikta proportioner, målade med wengefärgad lack i komposition med gräddgardiner och klädsel av stolar.

Dissonance blir en möbel av en annan nyans av trä.

De nästan svarta färgerna på möblerna är i harmoni med de smidda detaljerna i jugendinteriören. Popkonst kommer att framhäva energin i rikbrun med en ljus röd inredning. Den gyllene noten av wenge -träkorn ger glamorös lyx om du hänger gyllene gardiner på fönstren.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den indiska smaken kommer att ge den turkosa färgen på textilier in i rummet med möbler i färgen mörk choklad. En snygg inredning kan fås genom att kombinera wenge med animalistiska detaljer - leopardtryck på glasytor på skåpdörrar eller mattor för djurskinn på golvet.

Naturligt wengeträ, ursprungligen från Afrika, är ett ganska dyrt virke. I de flesta fall används ett konstgjort material med en beläggning för att matcha strukturen och färgen på detta afrikanska träd. Efter eget val kan du komplettera den med parkett i en lämplig färg eller starta med tillbehör och inredning.

Bild
Bild

Vård

Mörka möbler kräver mer omsorg än ljusa ytor. Mot en sådan bakgrund syns tydliga märken och damm. Du måste torka av ytorna oftare. Moderna konstgjorda beläggningar har en permanent färg och hållbarhet, så det är inte svårt att ta hand om fasader med en exotisk mörk färg.

Vackra idéer i inredningen

  • Wenge -skåp ser bra ut i monokroma minimalistiska mönster. Speglade insatser utökar utrymmet och ger sofistikering till interiören.
  • En blank garderob är ett utmärkt attribut av lyxstil.

Rekommenderad: