Tvåbladig Garderob (21 Bilder): Välj Modeller Med En Spegel Av Massivt Trä, Storlekar På Tvådörrsprodukter

Innehållsförteckning:

Video: Tvåbladig Garderob (21 Bilder): Välj Modeller Med En Spegel Av Massivt Trä, Storlekar På Tvådörrsprodukter

Video: Tvåbladig Garderob (21 Bilder): Välj Modeller Med En Spegel Av Massivt Trä, Storlekar På Tvådörrsprodukter
Video: IKEA Brimnes Cabinet with Doors Assembly 2024, April
Tvåbladig Garderob (21 Bilder): Välj Modeller Med En Spegel Av Massivt Trä, Storlekar På Tvådörrsprodukter
Tvåbladig Garderob (21 Bilder): Välj Modeller Med En Spegel Av Massivt Trä, Storlekar På Tvådörrsprodukter
Anonim

När vi väljer möbler för ett rum, bryr vi oss inte bara om dess utseende och stil, utan också om dess funktionalitet. Detta gäller särskilt för garderober, där det är bekvämt att förvara kläder och sängkläder, de är bra för inredningen i alla rum, och de befintliga modellerna och färgerna låter dig välja rätt alternativ. En dubbel garderob kan vara ett bra val, särskilt för små utrymmen.

Bild
Bild

Särdrag

Trots den utbredda användningen av garderober med skjutdörrar fortsätter produkter med skärmar att vara populära. Detta beror på det rimliga priset, eftersom bladöppningsmekanismen är mycket enkel, funktionalitet, styrka och lång livslängd.

Överflödet av modeller gör att du kan hitta en produkt i en viss stil, och garderoben kommer inte bara att vara en funktionell sak, utan också en inredning. Denna möbel ser bra ut på egen hand, och det gör det också väl kompletterat med andra möbler.

Bild
Bild

En garderob med två dörrar är en bra platsbesparare. Det är ett utmärkt val för standardlägenheter.

Det är ännu bättre om det är en garderob med en spegel som är visuellt kommer att utöka utrymmet . Dessutom är det mycket bekvämt att ha en spegel i närheten när man väljer kläder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Till skillnad från skjutbara garderober, där en del av det inre utrymmet alltid är stängt, ger de öppna dörrarna till ett dubbelvingat skåp full tillgång till det, vilket är mycket bekvämt när du placerar skrymmande föremål i det.

När de har köpts kräver två-dörrars skåp inte mycket montering. Och om du vill ordna om rummet blir det inte för svårt att flytta det.

Beslag är vanligtvis gjorda av metall: rostfritt stål, aluminium, förkromade delar används. De är hållbara och lätta att använda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Oavsett hur original produkten ser ut från utsidan, från insidan är dess utrymme oftast arrangerat på ett klassiskt sätt: den är uppdelad i två delar.

Du hittar vanligtvis hyllor och flera lådor bakom ett fönster. Eftersom skåpet är utformat för förvaring av linne ligger hyllorna på ett bekvämt avstånd från varandra. Moderna skåp är dock ofta utrustade med ytterligare fästelement, och kunderna kan själva variera höjden på hyllorna och välja den lämpligaste platsen för sig själva.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bakom det andra fönstret finns ett fack med en bar för att hänga kläder på galgarna. På insidan av skärmen kan det finnas en speciell slipshållare. Det finns också en liten spegel. Naturligtvis kommer det inte att utöka utrymmet i rummet, men det är mycket bekvämt att använda.

I vissa modeller är den interna volymen inte uppdelad och är utrustad med en lång stång. Sådana skåp med skenor är särskilt praktiska för installation i korridoren för förvaring av ytterkläder. Ovanför baren har många modeller en hylla lämplig för förvaring av hattar.

I botten kan skåpen ha en låda under varje dörr.

Dubbeldörr garderober är ofta utrustade med en entresol, som gör att du kan få ut det mesta av utrymmet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Olika material används för tillverkning av skåp, vilket kan påverka deras kostnad, utan att alltför mycket påverka konsumentkvaliteter, eftersom de används miljövänliga material av hög kvalitet.

Några av de mest prisvärda i priskategorin är produkter från laminerad spånskiva. De är ganska hållbara, finns i en mängd olika färger och finish och är lätta att underhålla.

I vissa fall kan dessa material släppa ut små mängder skadliga ämnen i miljön, vilket tillverkaren kommer att varna för genom en särskild etikett. Naturligtvis bör dessa föremål inte installeras i ett barns sovrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett annat vanligt använt material är MDF . Säkra ämnen används för tillverkning, materialet är hållbart. Det är perfekt för att göra garderober eftersom det är fritt från mögel och mögel. Dessutom kommer produkten från den inte att deformeras och spricka, eftersom den inte utsätts för uttorkning.

De dyraste produkterna blir av massivt trä . Detta är dock exakt fallet när priset är fullt motiverat. Trä är ett underbart naturligt och därför absolut miljövänligt material. Den kännetecknas av mycket hög hållfasthet och lång livslängd.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du köper ett träskåp får du en bit med ett unikt texturerat mönster. Garderoben i massivt trä passar perfekt in i alla interiörer, och doften av naturligt trä kommer att ge rummet extra komfort.

Hur väljer man?

Idag erbjuder tillverkare ett stort antal modeller av dubbelvingade skåp, och för att inte bli förvirrad i denna sort, lösa några frågor själv:

  • Först och främst bestämma var du ska placera skåpet och mäta det tillgängliga utrymmet för det.
  • Om det finns tillräckligt med utrymme kan du säkert välja volymetriska modeller. I små rum är ett stort skåp olämpligt, en produkt med ett djup på 45 cm är optimalt. Se till att det finns tillräckligt med utrymme för att öppna dörrarna. Föredra modeller med en spegel för att visuellt öka volymen i rummet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • När du väljer ett skåp med mezzanine, köp inte en modell som når taket - detta kommer visuellt att minska rummets höjd.
  • En viktig fråga kan vara produktens pris.
  • Om du vill köpa en massiv bit av massivt trä bör du förstå att priset kommer att vara en storleksordning högre än för produkter från andra material.
  • När du gör ett köp, ta hänsyn till stilen och färgschemat där ditt rum är inrett - annars riskerar du att få ett främmande föremål i inredningen som förstör dess helhetsuppfattning.

När du närmar dig köpet kan du välja ett funktionellt föremål av hög kvalitet som ger ditt rum personlighet.

Rekommenderad: