Glidande Garderob Med En Nisch För En TV (49 Foton): En Modell Med Inbyggt Skåp Eller Hylla, Med En Gångjärns-TV I Mitten

Innehållsförteckning:

Video: Glidande Garderob Med En Nisch För En TV (49 Foton): En Modell Med Inbyggt Skåp Eller Hylla, Med En Gångjärns-TV I Mitten

Video: Glidande Garderob Med En Nisch För En TV (49 Foton): En Modell Med Inbyggt Skåp Eller Hylla, Med En Gångjärns-TV I Mitten
Video: Custom built in cabinets, floating shelves and fireplace mantel 2024, April
Glidande Garderob Med En Nisch För En TV (49 Foton): En Modell Med Inbyggt Skåp Eller Hylla, Med En Gångjärns-TV I Mitten
Glidande Garderob Med En Nisch För En TV (49 Foton): En Modell Med Inbyggt Skåp Eller Hylla, Med En Gångjärns-TV I Mitten
Anonim

En glidande garderob med en TV -nisch har för närvarande vunnit kärlek hos många fina komfortkunniga, eftersom den perfekt tillåter dig att organisera utrymmet i rummet, och också, i jämförelse med skrymmande hyllor och mezzaniner, vinner i alla avseenden. Det passar perfekt in i inredningen i även ett litet rum, vilket sparar bostadsyta.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

En skjutbar garderob med en TV -nisch är den överlägset mest mångsidiga och multifunktionella modellen av hemmöbler. Han har ett antal fördelar som inte kan ignoreras när man planerar situationen i en lägenhet, bland annat följande:

  • rymmer många saker, utrustning och ser snygg ut samtidigt;
  • lätt nog att montera;
  • det finns ingen anledning att separat köpa ett TV -stativ;
  • perfekt inte bara för vardagsrummet, utan också för sovrummet;
  • Du kan beställa den enligt individuella storlekar, välja skåpets framsida efter eget tycke, välja material och fyllning:
  • tar lite plats;
  • anpassad för att installera en TV i den;
  • passar perfekt in i alla interiörer och kompletterar det, eftersom det finns ett stort utbud av modeller.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer och modeller

Om vi överväger typerna av sådana strukturer, är det värt att bo på två: skåp och inbyggda garderober.

Skåp kan flyttas eftersom de har väggar som fungerar som baser . I dessa strukturer är fackdörrar installerade som täcker sidofacken; i mitten av strukturen finns ett öppet område med en urtagning för en TV och hyllor.

Bild
Bild

Inbyggda garderober skiljer sig åt genom att det är omöjligt att flytta dem utan att demontera hela strukturen, deras väggar ovanför och under är golv och tak, deras främsta fördel är att spara utrymme i rummet, de är mycket rymliga.

Bild
Bild

Det finns många modeller av sådana möbler. Tänk på de populära.

Med en hylla i mitten

I en sådan modell är TV: n placerad i mitten av strukturen, under den gör de oftast ett skåp med lådor inuti, ovanför TV: n finns det också hyllor, stängda eller öppna. På tv: ns sidor finns rymliga fack täckta med skjutdörrar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med inbyggd väggmonterad TV

Det finns också mönster av en skjutbar garderob med inbyggd gångjärns-TV, en mycket bekväm modell genom att den kombinerar rymden ännu mer . En TV på väggen är lättare att titta på. I allmänhet liknar modellen den föregående, eftersom den också har inbyggda lådor under TV: n, hyllor, sidofack.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vinkel

Garderoben ger rummet en ovanlig design. Det täcker elegant hörnet av rummet och fyller rummet med sofistikering. TV -utrymmet är vanligtvis placerat inuti skåpets längsta sida . På andra sidan är själva skåpet, med skjutdörrar. Om den beställs i stora storlekar kan den mycket väl ersätta en rymlig fullfjädrad garderob.

Sidan där TV: n är placerad är dekorerad med olika öppna hyllor, där du perfekt kan placera dekorativa föremål som ger ditt rum en unik chic.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design med en stängd TV -nisch. Denna modell låter dig stänga TV -utrymmet med en skjutdörr, som andra hyllor. Du kan bara öppna den när du vill titta på TV. Dörrar till denna modell kan vara enfärgade, eller vice versa, du kan fokusera på den centrala delen av strukturen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fyllning

Fördjupningen för TV: n kan vara annorlunda, så du måste fokusera på dess storlek.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är också viktigt att denna interiör har många skåp, hyllor för alla dina saker. De kan utrustas med lådor, piedestaler, mezzaniner. Belysning monteras ofta i väggar eller hyllor - så här ser skåpet mest fördelaktigt ut. Vissa skåp har fack för galgar, utdragbara strykbrädor, skor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De kan utrustas med både stängda hyllor, med skjutdörrar och öppna dörrar, på vilka du kan placera souvenirer, dekorartiklar, vaser, ramar med fotografier. Denna möbel låter dig enkelt dölja många saker från nyfikna ögon och utsökt väcka dina inredningsfantasier till liv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Designalternativ

Skåpens mönster är mycket olika: glansiga, matta, med färgat glas, med fototapeter, speglade, med utsmyckade ritningar . Dörrar till strukturer kan dessutom dekoreras med mosaik, mönster, fototapeter, gjorda för att se vintage ut. Skåpets framsida kan också avslutas med naturligt eller konstgjort faner, läder, Oracal -film, sandblästrade ritningar. Alla dessa mönster gör att du kan göra modellen harmonisk, ovanlig och skapa en unik stil.

Bild
Bild

Hur väljer man?

För att bestämma vilket skåp med en TV -nisch du ska välja måste du ta hänsyn till följande parametrar:

  • välj i vilket rum du vill markera denna möbel: vardagsrum, sovrum eller något annat rum;
  • bestämma storleken genom att mäta väggen. I det här fallet är det nödvändigt att ta hänsyn till om fackdörrarna kommer att kunna öppnas fritt;
  • välj färg, material, med hänsyn till de befintliga möblerna i rummet, tapets färg och rummets allmänna design. Som regel väljs garderober med mjuka färger i sovrummen, mörkare modeller i vardagsrummet. Från material är det bättre att välja aluminiumprofiler för skjutdörrkonstruktioner;
  • bestämma storleken på en nisch för en TV, är det bättre att ta bort måtten från den.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Skåpets framsida ska passa in i rummets övergripande stil.

Eftersom en garderob inte är ett billigt nöje, och om du köper den, är den bättre klokt och länge.

Bild
Bild

Inredning idéer

En skjutbar garderob med en TV -nisch är för närvarande det mest fördelaktiga garderobsalternativet, som erbjuds av moderna designers. Den passar harmoniskt in i vilken inredning som helst, förvandlar den och ger den en ny vision. Det finns många idéer. Låt oss ta en titt på några av dem.

Med spegeldörrar … Denna modell ser fördelaktig ut även i ett litet rum, eftersom speglar alltid ökar utrymmet något. Det är bäst att sätta en sådan garderob i vardagsrummet. Det är inte placerat i sovrummet, särskilt framför sängen. Men en sådan garderob kommer helt enkelt att förändra vardagsrummet. Det finns bekväma öppna hyllor ovanför TV: n, där du kan placera till exempel böcker, fotografier. Under TV: n finns ett skåp med lådor. Skåpet är inte rörigt med onödiga detaljer, det verkar litet, men rymligt.

Bild
Bild

Design med TV -stativ . Ett mycket praktiskt alternativ, eftersom skåpet består av tre stora lådor som rymmer många saker. Garderoben är gjord i ljusa pastellfärger, designade med släta kurvor, fyllda med känsliga ritningar, vilket gör den perfekt för ett sovrum. På sidorna finns öppna hyllor lämpliga för placering av inredningsartiklar. Övre och nedre väggarna har inbyggd belysning, vilket kommer att se särskilt romantiskt ut på kvällstid.

Bild
Bild

Med fotoutskrift … Kommer att se perfekt ut i vardagsrummet. Skåpdörrarna är gjorda med fotoutskrift. Denna modell, med sin närvaro i rummet, överför sin ägare från paradisets dagliga liv. Det finns ett skåp med lådor under TV: n, och det finns hyllor för en högtalare, en ljudförstärkare, en videobandspelare och andra tillbehör ovanför TV: n. Skjutbara garderober på båda sidor av TV: n är av imponerande storlek, så att du kan passa många saker.

Bild
Bild

Med en tv med gångjärn . En mycket elegant modell, innehåller inget överflödigt, alla linjer är tydliga, innehåller stålelement i designen. Den väggmonterade TV: n betonar strikt stil och sparar utrymme. De övre hyllorna är upplysta, vilket ger garderoben en speciell chic. På sidorna finns två rymliga fack, täckta med dörrar i matt stål med mönster. Modellen ger rummet storhet och en viss åtstramning.

Bild
Bild

Kombinerad garderob . Denna modell kombinerar spegeldörrar och trä. Speglade, mönstrade dörrar ser perfekt ut mot en mörk träbakgrund. Tappningsteckning på glas ger modellen ett utsökt utseende, harmoniskt kombinerat med rummets övergripande design.

Rekommenderad: