Glidande Garderob Med Bild (63 Foton): 3D- Och Sandblästringsbilder På En Spegel, Glas

Innehållsförteckning:

Video: Glidande Garderob Med Bild (63 Foton): 3D- Och Sandblästringsbilder På En Spegel, Glas

Video: Glidande Garderob Med Bild (63 Foton): 3D- Och Sandblästringsbilder På En Spegel, Glas
Video: Мало кто знает об этой функции ДРЕЛИ !!! 2024, April
Glidande Garderob Med Bild (63 Foton): 3D- Och Sandblästringsbilder På En Spegel, Glas
Glidande Garderob Med Bild (63 Foton): 3D- Och Sandblästringsbilder På En Spegel, Glas
Anonim

Inte bara bra renovering, utan också snygga möbler är ofta en indikator på ägarnas smak. Skjutbara garderober spelar en stor roll för att organisera utrymme. De fungerar som en plats att förvara saker och samtidigt dekorera interiören. En glidande garderob med mönster är långt ifrån en nyhet, men det är han som kan uppdatera och förfina rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Ett särdrag hos garderober med mönster är deras estetiska utseende och originalitet . Du kan dekorera din garderob med ett mönster av alla teman - abstraktioner, blommor, landskap, djur. Det viktigaste är att bildens ämne kombineras med interiören. En vacker ritning blir mitt i ditt rum och kommer att göra ett stort intryck på dina gäster.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En stor fördel med mönstret är dess hållbarhet. Det spelar ingen roll vilken applikationsteknik du väljer, de kännetecknas alla av en lång livslängd. En högkvalitativ bild försämras inte av solljus, och fingeravtryck är mindre synliga. Skjutbara garderober med en bild sparar dig omedelbart från behovet av att välja originalmålningar på väggen. Ett annat plus är att de visuellt förstorar rummet och till och med gör det ljusare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Det finns bara tre sätt att applicera ett mönster på en yta - fotoutskrift, sandblästring och gravyr

Fotoutskrift

Fototryck på glas eller spegel är en riktig dekoration för ditt hem. Dessa kan vara ritningar av mycket olika komplexitet, inklusive din egen design. Med hjälp av en speciell teknik kan hantverkare ta hela bilder på skåpdörrarna. För träfasader är fototapeter väl lämpade, med vilka hela ytan är limmad. Tillhandahållet kvalitetsmaterial kommer sådana ritningar att pågå i flera år.

3D -bilder ser oöverträffade och realistiska ut . Du kan besöka den svala skogen, njuta av stadens panorama på natten eller havskusten utan att lämna ditt hem. Men det här alternativet är inte lämpligt för alla, det är endast acceptabelt för stora rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I ett litet rum kommer teckningen att förlora sina egenskaper och bli en vanlig bild.

Sandblästring

Med sandbläsningstekniken på glaset erhålls vackra matta och spegelmönster .… Bilder appliceras med hjälp av speciella stenciler, hundratals sorter av vilka finns i varje designer. Det finns två applikationsalternativ - ett matt mönster på en spegelbakgrund och ett spegelmönster på en matt bakgrund. Sandblästringsbilder är inte lätta att underhålla, men det enorma urvalet, hållbarheten och förmågan att återuppliva alla interiörer gör dem mycket populära.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns också en mångfärgad sandblästring, vars effekt kan förbättras genom belysning.

Gravyr

Lasergravering är en av de dyraste avbildningsteknikerna … Det utförs med en laserstråle, och som ett resultat får ritningen fantastiska egenskaper. Han kan hålla för evigt, utan att smula ihop och inte utsättas för solljus. Till skillnad från sandblästring tränger lasern in djupt in i ytan, vilket möjliggör otroligt verklighetstrogna mönster.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan applicera bilden både på ytan och under den.

Applikationsteknik

Fototryck och sandblästring är radikalt olika tekniker, som var och en kännetecknas av en specifik appliceringsmetod . När det gäller fotoutskrift finns det flera tekniker. Filmtekniken är ganska föråldrad, men fortfarande populär. Den består i det faktum att polymerfilmen är fäst på baksidan av ytan och ett originalmönster erhålls.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den andra tekniken är redan mycket mer tillförlitlig. Här appliceras bilden direkt på glaset med ultraviolett bläck. Vid interaktion med ultraviolett ljus stelnar sådant bläck snabbt och bildar en tänkt bild. Utmärkt kvalitet och skarpa djupa bilder är huvudorsakerna till att denna teknik är värd att välja.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Serigrafi är en annan unik metod för fotoutskrift . Ritningen görs med hjälp av speciella schabloner, och sedan appliceras härdhärdande färg. Därefter genomgår spegeln eller glaset värmebehandling, och färgen stelnar slutligen på ytan. De resulterande ritningarna kännetecknas av hög kontrast, skarpa kanter och färgdjup.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sandbläsningsteknik är helt annorlunda. Nästan enda rekvisita är stenciler och kvartssand. Stencils appliceras på önskad plats, och ytan blåses ut med sand, mattar den. Sedan återstår bara att ta bort schablonen, och ritningen är klar. Det finns metoder för platt och djup sandblästring, som skiljer sig åt i pris och utförande.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Konstnärlig matta ser intressant ut . Det är tack vare honom som vackra kontrasterande färgövergångar erhålls. Sådana överflöden ger garderoben en särskild adel och sofistikering. Metoden för färgad sandblästring är också mycket efterfrågad - en målad flerfärgad yta ser bra ut. För sitt arbete väljer mästarna de bästa färgerna för glas, och den färdiga ritningen kan skuggas med motljus på egen hand.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ritningar

Valet av en bild på en garderob är en mycket intressant och spännande process. Men om detta är ett fotoutskrift måste flera nyanser beaktas. Plocka upp en teckning som med tiden inte kommer att bli uttråkad. Detta bör inte göras under påverkan av en momentan impuls, utan efter noggrant övervägt allt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urbanmålningar är mycket populära som bilder för fotoutskrift . Panoramaer över stora städer är en bra lösning för skåp med flera dörrar. Staden ser vacker ut i svartvitt, särskilt om det är 3D. I färgalternativ är det bättre att välja bilder av en stad på natten, lysande med ljus. Sådana ritningar kommer att kombineras vackert med vilken inredning som helst, förutom ett barnrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sandblästring låter dig också applicera en vacker panoramautsikt över staden på ytan .… Men abstraktioner som liknar hus, vägar och träd kommer att se inte mindre eleganta ut. Abstraktioner är mindre besvärliga, de är diskreta och passar även för studier. Naturliga abstraktioner som imiterar landskap, lövverk och träd är också ett bra val. För både fotoutskrift och sandblästring kommer blommor, liksom den berömda japanska sakura, att vara utmärkta alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nyligen har många tjejer utvecklat ett intresse för intressanta mönster, slagord, inskriptioner . Allt detta är lätt att väcka till liv genom att välja en orientalisk eller popkonstritning. Orientaliska prydnader lockar med sin inveckling och djup, de lugnar och lugnar. Popkonst, däremot, fyller rummet med vitalitet och gör det roligare. När du väljer en bild i popkonstens stil är det värt att komma ihåg att de omgivande tillbehören måste vara ljusa och rummet, helst vitt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

När du väljer ett mönster för dörrarna till en garderob är det första du bör tänka på placeringen av möblerna. Allt är tillåtet i korridoren . Beroende på interiören kan du beställa bilder av städer, logotyper, blommor, djur. Det rekommenderas att lämna en skärm åtminstone delvis intakt för att sätta ordning på dig själv innan du går ut. Om garderoben är lång, råder designers dig att välja ett mönster som smidigt och harmoniskt flyttar från skärm till skärm.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För garderober i sovrummet är blomsterarrangemang perfekta . Det kan vara abstraktioner eller fotografier av blommor. Rosor, orkidéer, tulpaner ser bra ut. Fina bilder ger en romantisk atmosfär i rummet och lyser upp rummet. Landskapet ser också underbart ut - fotografier av berg, tysta sjöar, gröna skogar och ett lugnt hav låter dig koppla av ensam med naturen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller barnrummet är det ganska lämpligt att beställa bilder av djur … Alla barn älskar bilder på djur, så det här kan vara ett av de bästa valen. Seriefigurer som barnet är förtjust i kommer också att vara en win-win-lösning. Färgschemat ska vara så ljust som möjligt, inga svartvita nyanser. Abstraktioner med tydliga kanter rekommenderas inte, de kan tröttna och störa koncentrationen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Intressanta lösningar

Tredimensionella bilder med städer är ett bra tillskott för alla vardagsrum eller sovrum. Panoramaer över nattstäder ser särskilt bra ut. Som regel är det här modeller med en stor övervägande av mörka eller lila toner. Och för att diversifiera det urbana utseendet kan du ta en bild av gatan. Bilder på vattengator och torg ser intressanta ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

För skåp med sandblästring blir bilder av blommor eller blommiga abstraktioner en kreativ lösning. De kommer att komplettera interiören och ge den en touch av friskhet och ömhet. Du kan välja stora voluminösa blommor i olika delar av ytan, eller så kan du göra ett helt blomsterarrangemang i full bredd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stora blommor, särskilt orkidéer, lämpar sig bäst för fotoutskrift.

Bild
Bild

Lugna landskap är ett annat alternativ för ett vackert skåp. Till exempel kommer synen på sjöytan att göra vem som helst i ett lugnt humör.

Bild
Bild

En garderob med ett sandblästrat mönster som visar en höstflod kommer att ge harmoni och gott humör.

Rekommenderad: