Trebladig Garderob: 3-bladsmodeller Med Entresol

Innehållsförteckning:

Video: Trebladig Garderob: 3-bladsmodeller Med Entresol

Video: Trebladig Garderob: 3-bladsmodeller Med Entresol
Video: БАЗОВЫЙ ГАРДЕРОБ весна/начало лета. ГАРДЕРОБ С НУЛЯ 2024, Mars
Trebladig Garderob: 3-bladsmodeller Med Entresol
Trebladig Garderob: 3-bladsmodeller Med Entresol
Anonim

En tredörrars garderob är idealisk för att placera och lagra en massa saker . Dess inre utrymme är organiserat på ett sådant sätt att varje sak är på sin plats och fritt tillgänglig. Denna modell är oumbärlig för en stor familj och en rymlig lägenhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Naturligtvis har denna modell inga grundläggande skillnader från mindre skåp, förutom en sak: kapacitet. Ett sådant skåp ger mycket fler möjligheter att organisera det inre rummet . Det kan enkelt ersätta flera små skåp, hyllor, byråer, piedestaler och hyllor på en gång. Sparar plats och förvarar allt du behöver på ett ställe.

Bild
Bild
Bild
Bild

En trevingad garderob är inte bara en funktionellt viktig del av inredningen, den fungerar också som dess estetiska komplement.

Speglade dörrar eller fasader utvidgar visuellt rummets gränser, vilket gör det lättare och ljusare.

En mängd olika material används för tillverkning av skåpet - spånskiva, MDF, naturligt trä . För dekoration används plast, fotoutskrift, glasmålningar, matt och glansigt glas och andra alternativ.

Oftast har modellen en klassisk rektangulär version, ett sådant skåp tar mycket plats, därför ligger det längs väggen. Om storleken på rummet tillåter, kan du köpa eller beställa mer original i formalternativ - radie konvex, konkav eller vågig

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Organiseringen av det inre utrymmet beror direkt på skåpets funktionella syfte. För att förvara kläder, sängkläder och andra saker behöver du en eller flera tvärstänger för galgar, lådor, hyllor, nätkorgar. För att rymma tallrikar, skor, böcker behöver du många hyllor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skåpets imponerande dimensioner och plana, släta ytor är idealiska för olika typer av inredning . Det kan vara en kombination av olika material, användning av glas, dekoration med prydnader, ett originellt belysningsarrangemang.

Bild
Bild

Modeller

Utbudet av denna typ av möbler idag presenteras ganska brett och mångsidigt. Form, dimensioner, invändig "fyllning", inredning, tillverkningsmaterial beror på rummets storlek, ekonomisk kapacitet, funktionalitet och smakpreferenser hos köparen.

En av de mest populära möbelmodellerna är en garderob med entresol. Utseendemässigt är sådana skåp uppdelade i två grupper:

  • mezzaninen har separata dörrar;
  • entresol och garderob har gemensamma dörrar från golv till tak.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I grund och botten används denna del av skåpet för förvaring av skrymmande föremål: lådor, hushållsapparater, resväskor, kuddar, filtar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mezzaninens höjd kan vara olika beroende på storleken på de saker som kommer att lagras där och höjden på själva takets tak . Vanligtvis är denna parameter minst 40 cm, och mezzaninens lägre nivå löper på en höjd av cirka 1,8-2 meter från golvnivån. Baserat på dessa data kan man bedöma höjden på den färdiga garderoben med en entresol.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kostnaden för en sådan modell kan variera. Allt beror inte bara på konstruktion, design och material som används, utan också på mekanismen för dörrrörelse. Det mest prisvärda alternativet består av skenor och rullar som är fästa vid dörrarna. Alternativet är inte det mest pålitliga, eftersom dörren kan "falla ut" från skenan från ett kraftigt slag.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett dyrare och mer robust alternativ är att använda en skenmekanism med en extra aluminiumprofil som säkert fixerar dörrarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trevingade skåp kompletteras ofta med öppna och stängda hyllor i olika former. De låter dig förvara rätter, böcker, olika inredningsdetaljer.

Bild
Bild
Bild
Bild

En mängd olika alternativ kan användas som design av skåp, till exempel en spegelyta. Spegelversionen är multifunktionell. Den används för sitt avsedda ändamål, expanderar rummet visuellt och går bra med andra efterbehandlingsmaterial.

Glas är också ett lika populärt designalternativ . Glansig eller matt glans, olika färger, perfekt slät och jämn yta, graciösa prydnader eller fotografiska bilder - ett sådant skåp kommer att bli en riktig höjdpunkt i alla interiörer!

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Exempel i interiören

En tredörrars garderob, dekorerad med fototryck med en underbar utsikt över höstlandskapet, har blivit en riktig dekoration av sovrummet. Den harmoniska kombinationen av röda, vita och mörkbruna färger, klassisk inredning, tydliga geometriska linjer har skapat en mycket elegant, ljus och samtidigt elegant inredning.

Bild
Bild

Den perfekta lösningen för dem som föredrar praktisk och komfort i allt. En rymlig garderob med en hel vägg verkar inte vara för skrymmande och massiv på grund av användningen av spegelinsatser i fasadens dekoration. Återhållna färger och lakonisk design av möbler passar perfekt in i interiören, designad i klassisk stil.

Bild
Bild

Snyggt, modernt och praktiskt vardagsrumsdesignalternativ. Den skjutbara garderoben är dekorerad med en spegelväv och frostade glasinsatser med sandblästrade prydnader på. Varma färger på väggar, golv och inredningsdetaljer skapar en mysig och avkopplande hemmiljö.

Rekommenderad: