Skjutgarderob Med Frostat Glas (36 Bilder): Vit, Med Mönster Och Med Skär

Innehållsförteckning:

Video: Skjutgarderob Med Frostat Glas (36 Bilder): Vit, Med Mönster Och Med Skär

Video: Skjutgarderob Med Frostat Glas (36 Bilder): Vit, Med Mönster Och Med Skär
Video: Sliding Wardrobe Design for Bedroom With Mirror | Sliding Wardrobe Doors | Interior Iosis by Nihara 2024, April
Skjutgarderob Med Frostat Glas (36 Bilder): Vit, Med Mönster Och Med Skär
Skjutgarderob Med Frostat Glas (36 Bilder): Vit, Med Mönster Och Med Skär
Anonim

Glidande garderob är en av de mest mångsidiga och vanliga typerna av möbler, som är känd för sin bekvämlighet och mångsidighet. Denna typ av möbler finns i nästan alla hem. Butikerna erbjuder ett brett utbud av sådana möbler för varje smak och budget. Skjutbara garderober är oersättliga, eftersom de kan användas inte bara för att lagra vissa saker, utan också fungera som ett perfekt komplement till inredningen i din lägenhet. Tidigare användes trä för att skapa dörrar, men nu föredrar de att använda glas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Skjutbara garderober med frostat glas har varit en av de mest efterfrågade typerna av möbler ganska länge. Detta är inte alls förvånande, eftersom sådana möbler utmärks inte bara av sin bekvämlighet, utan också av sitt ganska attraktiva utseende. Efter att ha bestämt dig för att köpa just den här versionen av möbler kan du vara helt säker på att den kommer att passa in i din interiör och alltid kommer att se modern och snygg ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Om tidigare skjutbara garderober, inklusive själva dörrarna, helt och hållet var gjorda av trä (detta är direkt relaterat till att trä är ett mer hållbart material), då med utvecklingen av teknik upphörde frostat glas att förlora hållbarheten och tillförlitligheten av trä.

Modernt frostat glas får slagfasthet efter härdningsförfarandet . Det är inte längre utsatt för deformation och utseende av olika repor och flis. Detta är mycket viktigt om du har små barn i din familj.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom kan du själv tänka på design, färg, mönster, material av frostat glas . För att passa perfekt in i ditt hem kan ritningen på dörrarna med frostat glas göras i helt olika stilar, på grund av vilken möblerna kan installeras i alla rum du behöver. Det enda du behöver göra är att välja bland ett stort antal möbler som passar dig.

En annan fördel är ett miljövänligt material som tål fukt och temperaturförändringar bra, så ett skåp med frostade glasdörrar kan installeras var som helst, inklusive i badrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

På ytan av frostat glas är fingeravtryck och annan smuts mindre märkbar, men ändå är det bättre att använda speciella rengöringsmedel som inte innehåller starka lösningsmedel om det behövs.

Innehållet i skåpet är tydligt synligt genom de transparenta dörrarna, matt, tvärtom stänger det, ger samtidigt en känsla av lätthet. Mönstren ser dekorativa ut och dekorerar det inre av rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den höga kostnaden för sådana skåp (jämfört med trädörrar) är också av stor betydelse.

Olika sorter

Oftast är materialet från vilket dörrenas fasad är gjord av frostat glas. Det finns flera sätt att få det, allt beror på produktionsmetoden:

  • frostat glas behandlat med sandstrålar . Denna metod låter dig applicera absolut vilken teckning du vill på ytan. För att skydda glaset från skador och smuts appliceras ett speciellt lack på dess yta;
  • frostat glas erhållet genom kemisk etsning . Först mattas glaset, varefter det lackeras för att utesluta olika fläckar. Sådana glasögon är ganska motståndskraftiga mot skador, vilket utan tvekan är mycket viktigt, särskilt om du har barn.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom, om du är en motståndare till kemi, men ändå väljer att köpa ett skåp med frostat glas, kan befälhavaren använda en vit frostad film. Dessa filmer är unika främst genom att hantverkaren kommer att kunna klippa ut nästan vilken teckning som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Var uppmärksam på den termiska skyddsfilmen - den är limmad på insidan av glaset.

Oftast när glasmattning används Oracal -film. Du kan välja filmens färg själv. Som en nackdel kan det noteras - den höga kostnaden.

Bild
Bild

När det gäller de matta speglarna som erhållits med hjälp av sandblästring är allt mycket mer intressant här. Själva ritningen kan göras i olika versioner - till exempel matt på en spegel, eller vice versa, från en spegel på matt (i det senare fallet är själva bakgrunden matt och spegeln blir en ritning). När det gäller valet av ritning kommer du att erbjudas att bläddra i katalogen med standardmodeller, eller så kan du erbjuda din egen version. Var beredd på att denna typ av mattor kommer att kosta mer än vanliga speglar och glas tonade med en film.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den största fördelen med skräddarsydda möbler är att du självständigt kan välja vilket mönster som ska placeras på skåpets glas . Till exempel, för ett vardagsrum i modern stil, kan du använda alla, även de mest vågade, färgkombinationer. Men för sovrummet vore det bättre att använda lugnare toner, till exempel guld, beige eller annan naken färg. Frostat glas med guld accenter kommer att dekorera alla sovrum och kommer att se väldigt dyrt och intressant ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Intressanta lösningar

Det är tack vare ritningarna som appliceras på frostat glas som garderoben kommer att kunna sticka ut positivt i ditt hem. Dessutom kan du själv enkelt gå med i skapandet av ett sådant mönster och fungera som designer av dina möbler. Blommor är ofta att föredra. Djurtryck, fjärilar och trollsländor är också mycket populära.

Bild
Bild

Ofta kan kunden inte bestämma sig för valet: att använda frostat glas eller speglar. Designerna har hittat en lösning. De föreslår att man använder båda dessa element.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du vill att garderoben ska matcha din inredning så mycket som möjligt kan du välja ett mönster som kommer att upprepa färgen på dina möbler.

Bild
Bild

Om du står inför uppgiften att köpa en garderob med frostat glas till en plantskola är det bäst att välja en ljus, glad teckning.

Rekommenderad: