Klistermärken På Garderoben (55 Foton): Dekorativa Vinylalternativ För Spegeln

Innehållsförteckning:

Video: Klistermärken På Garderoben (55 Foton): Dekorativa Vinylalternativ För Spegeln

Video: Klistermärken På Garderoben (55 Foton): Dekorativa Vinylalternativ För Spegeln
Video: Watch our Mirror Wall Sticker & Mirror Wall Art Video | Lot 26 Studio 2024, Mars
Klistermärken På Garderoben (55 Foton): Dekorativa Vinylalternativ För Spegeln
Klistermärken På Garderoben (55 Foton): Dekorativa Vinylalternativ För Spegeln
Anonim

Idag finns det ett stort antal olika detaljer som du kan förvandla din heminredning med. Nyligen har speciella klistermärken på skjutbara garderober varit extremt populära.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Mode för sådana saker kom till oss från Europa. Från början har människor använt klistermärken för att dekorera olika möbler, hushållsapparater och väggar.

Högkvalitativa och vackra klistermärken kan effektivt omvandla skåpmöbler . Den kan vara modern och rik på design eller enkel i utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna tillverkare erbjuder ett stort antal modifieringar av garderober. Sådana möbler är inte bara mycket rymliga och funktionella, utan också solida. En väl vald garderob passar harmoniskt in i en mängd olika interiörer.

Sådana möbler är ofta dekorerade med olika klistermärken. De ser bra ut mot bakgrunden av ett stort skåp.

Det är värt att notera det låga priset på sådana dekorativa tillägg . De kan köpas i en mängd olika butiker eller beställas från en specialiserad onlinebutik.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En annan stor fördel med klistermärken är deras användarvänlighet . Du kan enkelt dekorera garderoben efter eget tycke. Utbudet av sådana element är helt enkelt stort. De finns i en mängd olika former och stilar.

Dessa detaljer tillämpas inte bara på spegelytor, utan också på skåpdörrar av olika material

De vackra och intressanta klistermärkena finns i olika storlekar. Du kan dekorera möbler med många små bilder eller en stor design. Hela kompositioner som består av klistermärken ser original ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Låt oss titta närmare på flera sorter av dekorativa filmer från kända tillverkare. Alla har sina egna särdrag och kvalitetsegenskaper.

Orakalkalenderade filmer är mycket efterfrågade … De är billiga och ekonomiklass. Dessa filmer är inte bara mångfärgade, utan också transparenta. De skiljer sig också i sin struktur: tillverkare erbjuder blanka och matta alternativ.

Några av de mest populära är de vackra filmerna från serien 641. Den erbjuder en mängd olika färger, från ljusa och mättade till mörka. Med deras hjälp kan du genomföra djärva designplaner. Oracal -filmen som appliceras på garderoben har en obegränsad livslängd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Användningen av skärning med en plotter ger ägarna möjlighet att komponera hela kompositioner från filmer i olika färger.

Ett annat populärt alternativ är 3M -film . Den tillhör högklassen och har ett utmärkt utseende. Och överraskande nog har de lite kostnad. Dessa beläggningar är icke-krympande och genomskinliga kalandrerade med ett permanent akryllim. Vissa varianter ger glaset på skåpmöbler en speciell effekt av en matt yta genom kemisk etsning. Det vill säga att hela processen görs utan kemiskt arbete och endast glas och film behövs.

Populariteten för sådana filmer beror också på det faktum att med hjälp av plotterskärning kan du klippa ut vilken bild som helst för en spegel eller garderobsdörrar. Vid första anblicken är det omöjligt att skilja filmen i en sådan designlösning. Utåt kommer det att se mer ut som sandblästring.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Ett bra alternativ är 3M Fasara -film. Det är limmat på plana glasytor. Du kan vända dig till det inte bara för design av skåpmöbler, utan också för att dekorera fönster och vitrin med inredningsbelysning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är värt att notera den fantastiska etsade glaseffekten av dessa filmer . De kan ha en mycket ovanlig struktur. Exempelvis är kopior som liknar rispapper mycket populära.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men sådana material kommer att kosta mer än alla andra. Oftast köps de för fönsterdekoration.

En spektakulär 3M Scotchcal 7725 -film från Crystal -serien kommer att vara ett idealiskt alternativ för att dekorera en garderob . Det säregna med detta material är att det kan skrivas ut på ytan. I arsenalen för denna populära serie finns vita beläggningar med en imitation av damm, eller flerfärgade exemplar med frosteffekt. Filmer från Crystal -serien kan också klippas med en plotter och sedan appliceras på möbler. Många människor vill lägga till blyremsor till kanterna. Med beläggningar från denna linje kan du ge fantasin fria tyglar och genomföra de mest extravaganta designidéerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Filmer är också målat glas och imiterar ovanliga ytor . De vanligaste glasmålningarna är de som tillverkas av det amerikanska företaget Artscape.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du vill dekorera din garderob kreativt, bör du vända dig till vinylfilmer med ett tryck av reptilhud, natursten, kakel, trä, etc.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur fäster man?

Det är nödvändigt att fästa filmerna mycket noga för att inte skada spegeldörren. Alla beläggningar består av en monteringsfilm, en baksida och filmen själv

  • Du måste först rengöra garderoben och torka den helt. Lämna inte oljiga eller dammiga fläckar på dörrarna.
  • Endast idealiskt släta fasader (utan oegentligheter eller grovhet) är lämpliga för klistermärket.
  • Först måste du ta bort bakstycket och lägga filmen på skåpet. Slå sedan ut ytan från mitten till kanterna med en handduk eller rulle. Först då kan du slutföra arbetet och ta bort monteringsskiktet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Inredning idéer

I en ljus inredning kommer en stor vit garderob med en dörr täckt med en ljusfilm med kontrasterande målade mönster i svart eller grått att se bra ut. Sådana lösningar är de senaste säsongernas trender.

Bild
Bild
Bild
Bild

I ett mysigt sovrum kan du dekorera en garderob med vit folie, kompletterad med stora mönster som kombinerar rosa och grått. En säng med en lugn färg, ljus laminat och ljuslila tapeter kommer att kombineras med sådana möbler.

Bild
Bild

För ett rum i japansk stil är klistermärken för skåpmöbler lämpliga, som har kontrasterande bilder av blommande sakura på en mörk eller ljus bakgrund (allt beror på interiörens allmänna palett).

Rekommenderad: