Vackra Garderober (55 Bilder): Ovanliga, Snygga Och Originella Modeller I Korridoren

Innehållsförteckning:

Video: Vackra Garderober (55 Bilder): Ovanliga, Snygga Och Originella Modeller I Korridoren

Video: Vackra Garderober (55 Bilder): Ovanliga, Snygga Och Originella Modeller I Korridoren
Video: TIDSRESAN - DEM FLESTA SER EN ROSTHÖG - BJÖRN ENGHED, FORD SHOEBOX 1950 2024, April
Vackra Garderober (55 Bilder): Ovanliga, Snygga Och Originella Modeller I Korridoren
Vackra Garderober (55 Bilder): Ovanliga, Snygga Och Originella Modeller I Korridoren
Anonim

En skjutgarderob är ett bra alternativ till skrymmande och tråkiga möbler som har tagit plats i en lägenhet så länge. Nu är det inte bara ett användbart och funktionellt föremål, utan också ett bra komplement till en fashionabel miljö. Designers rekommenderar medvetet att välja vackra garderober för att göra inredningen så spektakulär som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Det är svårt att överskatta garderobens fördelar. Genom att kombinera praktiskt och elegans passar de bra i rum i även små storlekar. På grund av närvaron av en enorm färgpalett kan du idag köpa en modell av vilken färg som helst. Det finns både monokromatiska alternativ och möbler i två eller flera färger. Det är också bra att du självständigt kan välja vilken intern fyllning som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Skjutbara garderober är relevanta överallt, från korridoren till barnrummet. Och för att göra denna del av inredningen ännu mer attraktiv finns det många sätt. Lyxiga sandblästringsritningar, tapeter och fotoutskrifter, lasergravering är nu tillgängliga för alla ägare.

En vacker garderob kan göras utan mönster, vacker spegel och glansiga fasader ser inte mindre majestätiska ut. Och på grund av bra belysning kommer interiören bara att gynnas - rummet ökar visuellt i storlek och blir ljusare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

En skjutbar garderob kan installeras i alla rum, men oftast placeras sådana modeller i korridoren. För många gäster börjar ett besök i ditt hem just från detta rum, och de vill att det ska se original ut.

Det finns två typer av skåp - skåp och inbyggt . Skrov är ett system i ett stycke, vars fördel är att det kan flyttas och transporteras. Du kan inte göra det med inbyggda, men de sparar utrymme och är mycket rymligare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ovanliga hörnskåp är ett riktigt fynd för små korridorer . De passar effektivt in i omgivningen och rymmer många saker. Det finns sådana skåp av olika former - L -formade, triangulära, trapetsformade. Trots den lilla storleken är modellens insida mycket omfattande, dessutom kan allt lätt nås. Och med sidohyllor blir vackra fotografier och figurer ett extra plus.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Snygga radie skåp har dykt upp relativt nyligen, men blir snabbt populära . De ursprungliga formerna av sådana modeller föll snabbt i smaken hos absolut alla. Runda, ovala, asymmetriska, böjda, konkava och kombinationsalternativ finns tillgängliga på möbelmarknaden idag.

Det praktiska med sådana vackra skåp är inte på något sätt sämre än andra alternativ, men det finns fallgropar. Den komplexa formen och andra skjutdörrsystem ökar avsevärt priserna för radiemodeller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Inredning alternativ

Du kan dekorera en garderob på olika sätt. Idag finns det tre mest populära sätten att göra detta korrekt. Sandblästring, fotoutskrift och lasergravering kan göra underverk och förvandla till och med en formell garderob till en exklusiv liten sak.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sandblästringsritningar

Sandbläsningsteknik är långt ifrån en nyhet, men det kommer osannolikt att gå ur modet under de kommande decennierna. Metoden består i att använda schabloner. Den nödvändiga schablonen appliceras på spegeln eller glasytan och blåses med speciell sand. Resultatet är en elegant matt bakgrund med ett glänsande mönster. Du kan göra det tvärtom - en blank bakgrund och ett matt mönster. Bildens hållbarhet, rimliga priser och ett stort utbud av stenciler gör ofta sandblästring till etta.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fotoutskrift

Om du är trött på att tänka på väggdekor med målning, varför inte prova att måla direkt på garderoben? I närvaro av inte bara abstrakta teckningar, blommor och landskap, utan också fantastiska foton av frukter, gamla gator och nattstäder. Fotoutskrift är alltid effektivt. Modern teknik gör att bilden kan appliceras direkt på spegelytan, vilket gör den hållbar och förhindrar blekning. Och för stora rum kan du experimentera med 3D-bilder, vilket gör bilden tredimensionell och realistisk.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Lasergravering

Gravering är ett av de mest hållbara sätten att dekorera garderober. Med hjälp av laserstrålar appliceras en bild på ytan, som sedan aldrig kommer att raderas eller blekna. Det är relativt enkelt att ta hand om sådana skåp, de påverkas inte av några yttre faktorer. Det är svårt att bestrida skönheten i lasergravering, men det är värt att komma ihåg att denna metod är ganska svår att utföra. Därav de höga priserna som ofta hindrar valet av denna teknik.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Det första du bör tänka på när du väljer en garderob är placeringen i lägenheten. I korridoren är inbyggda modeller bäst lämpade, som rymmer alla nödvändiga saker. För små rum kommer vackra garderober med spegeldörrar att vara ett utmärkt alternativ - de kommer visuellt att utöka utrymmet. En lakonisk ritning med sandblästring kommer att vara mycket användbar, men upptar inte hela ytan med den. Det är trots allt i korridoren som vi oftast utvärderar vårt utseende i full längd innan vi går ut.

Bild
Bild

En inbyggd hörn- eller radie-garderob passar organiskt in i sovrummet. Tänk också på den inre fyllningen, lådor för förvaring av underkläder och strumpor krävs. Fotoutskrift eller sandblästring hjälper till att dekorera fasaden vackert. En intressant lösning är stora blommor, abstraktioner med släta linjer, lugna naturlandskap. Du kan också plocka upp en garderob utan inredning - en blank blank eller spegelvänd yta är redan en dekoration i sig.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skåp är ett bra alternativ för ett vardagsrum. Med tanke på att vardagsrummet oftare renoveras och det är där gästerna samlas måste du vara uppmärksam på möblernas färg. Ljusskåp hjälper till att visuellt förstora och lysa upp rummet. Dessutom kan de färdigställas med färgade skär för att matcha interiören. Om du vill ha ljushet och chic, är volymetrisk 3D -fotoutskrift med ett landskap eller panorama över en nattstad lämplig.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du köper en garderob till en plantskola, glöm inte att barn föredrar rika färger och ljusa mönster. Därför bör du inte köpa svarta eller vita modeller, föredra naturliga naturliga färger - gul, grön, blå. Seriefigurer, djur, landskap ser bra ut som en teckning. Allt beror dock på barnets smak, många barn gillar städer, blommor eller enkla abstraktioner. Det bästa köpet för en förskola kommer att vara en inbyggd garderob - det kommer organiskt att rymma barnets kläder och leksaker.

Bild
Bild
Bild
Bild

fotogalleri

Det är ingen hemlighet att ibland sakens skönhet ligger i dess enkelhet. Detta uttalande kan säkert hänföras till garderober. Ibland är det tillräckligt att köpa en klassisk, men vacker modell utan mönster för att förfina inredningen. Möbler i ljusa färger ser fantastiska ut, vilket kommer att vara ett intressant tillskott till sovrummet och vardagsrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

I glansiga fasader finns det också färgade alternativ som vackert kommer att utlösa den omgivande miljön.

Bild
Bild

Sandblästritning är en ganska populär riktning, och detta val är alltid korrekt . Även enkla geometriska mönster på en matt bakgrund hjälper till att slå garderoben positivt. Delikata lockar blir en vacker dekoration för spegelytan. Deras överflöd anpassar sig till en romantisk stämning och ger atmosfären en lätt flirtanda. Framför allt är sådana ritningar lämpliga i sovrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om romantik inte finns i dina planer, skulle en bra lösning vara att välja en garderob med en lugn bild. Sandblästrande panoramaer av städer och natur hjälper dig att slappna av och lugna ner dig. Ritningar av djur och fjärilar kommer att klara detta företag perfekt. Blommor är alltid ett vinnande alternativ. Både små och omfattande blomsterarrangemang kommer organiskt att passa in i vilken inredning som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

För dem som har tråkigt med sandblästring kan designers skapa ett verkligt mirakel. Fotoutskrift kommer att dekorera spegelytan på ett adekvat sätt, så att du kan få även den mest komplexa bilden. Ett fantastiskt val för vardagsrummet kommer att vara utsikt över nattstäder, gamla gator, antika landskap. Lugna bilder av floder, sjöar, hav, berg, skogar kommer att vara lämpliga. Blommor är också värda att nämna - som i fallet med sandblästring kommer de att komplettera skåpets utseende elegant.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nyligen har garderober med ursprungliga sidohyllor också kommit på mode. Till exempel kommer ett skåp som är enkelt nog vid första anblicken att glittra med nya färger om sidohyllorna ser ut att vara icke-standardiserade. Skjutbara garderober med öppna hyllor påstår sig också vara ovanliga - det räcker med att organisera innehållet organiskt, så får du en underbar inredning. Fullt flerfärgade ljusa modeller med ett öppet fönster är också populära - lämpliga för både barn och vuxna. Tja, en helt djärv lösning som kan strama upp ditt huvud är en original garderob med en inre spegelväg.

Rekommenderad: