Skjutbar Garderob 3 Meter Lång (63 Bilder): In I Hallen, 3 M Lång Och Hög

Innehållsförteckning:

Skjutbar Garderob 3 Meter Lång (63 Bilder): In I Hallen, 3 M Lång Och Hög
Skjutbar Garderob 3 Meter Lång (63 Bilder): In I Hallen, 3 M Lång Och Hög
Anonim

Skjutbara garderober är mycket populära möbler. Efterfrågan på sådana modeller beror på deras rymlighet, praktiska och snygga yttre design. Idag finns det ett stort antal olika modifieringar av sådana skåp. Några av de mest populära är alternativ med en längd av 3 m.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Vackra och funktionella garderober med skjutdörrar har olika design. Många konsumenter vänder sig inte bara till klassiska skåp, utan även till inbyggda och halvinbyggda produkter. Sådana modeller av skåp installeras i speciella nischer eller i själva väggen. Inbyggda modeller sparar betydligt ledigt utrymme . De är idealiska för små lägenheter där varje tum räknas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tre meter höga garderober ser bra ut i många rum, från en liten och smal hall till ett vardagsrum . De ser väldigt solida och dyra ut på grund av deras höjd. Dessa alternativ är mycket rymliga. Deras inre del låter dig placera många olika saker: kläder, accessoarer, hattar, skor, underkläder och till och med några hushållsapparater. Det kan till exempel vara en strykbräda eller en lång.

Inuti kvalitetsprodukter, lådor och hyllor är ordnade så att saker kan ordnas på ett organiserat och systematiskt sätt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I de höga dörrarna till skjutbara garderober ser spegelinlägg särskilt attraktiva ut . De är imponerande i storlek. Ljus som reflekteras i sådana element verkar ljusare. Sådana särdrag förklarar speglars förmåga i garderober att visuellt utöka utrymmet. Moderna tillverkare erbjuder kunderna ett stort antal olika modeller med skjutdörrar. Du kan välja rätt alternativ för både klassisk och ungdomsinredning.

Många konsumenter noterar den fantastiska visuella effekten av höga skåp. Utåt sett liknar de mycket rymliga och lättanvända omklädningsrum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Idag finns det flera typer av bekväma garderober. De skiljer sig från varandra i design och invändig fyllning.

Fodral modeller

De är de vanligaste. De representerar en klassisk modell med en robust ram och en uppsättning skåp, hyllor, hängare och andra funktionella detaljer. Sådana alternativ är mer lämpliga för rymliga rum med ett stort område. Skåp-typ garderober har alla komponenter. Dessa inkluderar bakpaneler, sockel, golv, tak och dörrar. Sådana modeller kännetecknas av sin stora kapacitet. De kan installeras i nischer eller helt enkelt placeras längs väggen.

Inramade alternativ kan enkelt ordnas om från en plats till en annan, varför de är så populära.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Infälld och halvfälld

Mindre. De har ingen ram och passar in i den befintliga interiören. Sådana strukturer fästs bokstavligen på väggen med hjälp av självgängande skruvar och andra fästmaterial. Tack vare ett sådant skåp kan du skapa användbart extra utrymme för förvaring av olika saker och föremål. I sådana alternativ finns det detaljer som dörrar, guider, skenor etc.

Huvudskillnaden mellan det inbyggda skåpet och skåpet är dess statiska karaktär. Sådana möbler kan inte enkelt ordnas om från plats till plats. Det interna innehållet kan dock ändras något i det.

Bild
Bild

Inbäddade modeller är billigare än skåpmodeller och tar mycket mindre ledigt utrymme . De installeras ofta i korridorer och små rum.

Halvinbyggda modeller är avundsjuka. De är billiga och tar minst ett ledigt utrymme. I sådana kopior saknas flera komponenter samtidigt. Detta kan till exempel vara en bakpanel och en sidovägg.

Bild
Bild

Hörn och radie

I ett litet rum kan du installera ett hörnskåp. Till exempel kommer en L-formad modell, bestående av två komponenter, att se bra ut i ett sovrum eller vardagsrum.

I butiker kan du hitta en annan typ av hörnskåp - en produkt med en triangulär bas . Sådana alternativ är installerade i hörnet, som är visuellt avskuret bakom dem.

Modeller med rundade hörn ser bra ut i snygg inredning. Men sådana alternativ är inte installerade i nischer, utan placeras längs väggarna. De ser bäst ut i ett sovrum eller vardagsrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Utrymmet blir kortfattat tack vare skåpets rundade sidovägg. Sådana detaljer ser inte bara spektakulära ut utan är också säkra i sin enhet, eftersom du inte kommer att träffa ett skarpt hörn.

Höga trapetsformade skåp ser intressanta och attraktiva ut. Sådana modeller har ett särdrag - frontfasader som inte är installerade i rät vinkel. Det vanligaste är alternativ där det finns öppna hyllor och skärmar på sidorna.

Moderna radie garderober är mycket efterfrågade idag. Vackra produkter med en höjd av 3 meter är slående och lockar uppmärksamhet. Sådana exemplar har icke-standardiserade vågiga fasader.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Intern fyllning

Om garderobens längd når 3 m, är den utrustad med 4 sektioner. Det kan finnas fler dörrar på utsidan än sektioner.

Som regel är alla skåp uppdelade i tre funktionsområden . Den nedre är reserverad för förvaring av skor, den mellersta är den viktigaste, och kläder och linne bör förvaras i den, och den övre zonen är lämplig för att placera saker som du inte använder så ofta. Det kan till exempel vara en mängd olika hattar eller halsdukar.

Det finns mer ledigt utrymme i tre meters möbler, men det finns inga signifikanta skillnader i utrustning. Det finns bara några fler hyllor, korgar och lådor inuti.

Det kan finnas en mängd olika kombinationsalternativ. Innan du köper bör du noggrant läsa påfyllningen av skåpet du gillar för att avgöra om det är lämpligt för förvaring av alla dina tillhörigheter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Var ska man placera?

Ofta är skjutbara garderober installerade i korridorerna . Det rekommenderas att välja modeller med spegeldörrar för sådana lokaler. Ett skåp som har en helt speglad struktur är också lämpligt.

Om din korridor är gjord i en klassisk stil, bör du vara uppmärksam på de utmärkta alternativen från massivt trä. Sådana möbler är dyra, men de tjänar mycket länge och ser underbara ut.

Som regel är korridorerna i lägenheterna smala, därför är sådana alternativ för skåp som inte tar mycket plats och stör passagen lämpliga för dem. De mest framgångsrika alternativen kommer att vara inbyggda och halvbyggda garderober.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana möbler är lämpliga för ett sovrum och ett barnrum . Skåpet kan installeras längs en av väggarna eller längs en del av det. Med hjälp av en sådan detalj kan du göra interiören mer komplett och bekväm utan att ta till ett stort antal dekorativa detaljer.

För ett barnrum kan du välja en ljus modell av en skjutbar garderob med flerfärgade dörrar. Moderna tillverkare producerar många skåpalternativ i en liknande design. Om de har spegelinsatser kan de kompletteras med vackra vinylklistermärken med djur eller seriefigurer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En tre meter lång garderob hittar sin plats i vardagsrummet . Välj ett sådant element så att det matchar rummets allmänna stil och inte sticker ut från ensemblen.

Om du vill skapa en original och harmonisk inredning kan du vända dig till moderna garderober med rundade hörn eller vågiga fasader. Sådana exemplar ser intressanta och fräscha ut. Men de är inte lämpliga för en klassisk inredning, där skåpmöbler från naturmaterial ser bättre ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Intressanta lösningar

Låt oss titta närmare på flera attraktiva interiörer där det finns en tre meters garderob

En lång garderob med dörrar som kombinerar röda, mjölkiga och ljusgråa färger kommer att harmonisera i ett stort, ljust vardagsrum med mörkt laminat, krämig fleecy matta och en stor öppen spis i väggen. En sådan progressiv inredning bör kompletteras med enkla lampor på metallben med vita nyanser.

Bild
Bild

För ett litet sovrum är en 3x3 m inbyggd garderob lämplig. Den kan installeras framför sängen om den inte har spegeldörrar. Vackra möbler med mörka chokladdörrar och frostade glasinsatser kommer att vara i harmoni med en dubbelsäng av liknande färg, ljusa väggar, vitt tak i flera nivåer och dyrt trälaminat.

Du kan komplettera ett sådant rum med monokroma målningar, grå gardiner på fönstret och ett mörkbrunt toalettbord.

Bild
Bild

I en vacker och rymlig hall kan du placera en mörk garderob med stora glasdörrar. Det kommer att se bra ut mot ett ljust tak med en matt yta, vit tapet med svarta kontrastmönster och ljusa PVC -golvplattor.

Bild
Bild

Ett mer modernt alternativ är modeller med möjlighet att placera en TV i dem. En sådan garderob kan framgångsrikt placeras i vardagsrummet. Ett plus är produktens svartvita design, i harmoni med andra inredningsartiklar (till exempel matta, sofffärger, etc.).

Rekommenderad: