Glidande Garderob Med Lacobel -glas (53 Bilder): Vit Med En Spegel Inuti, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Glidande Garderob Med Lacobel -glas (53 Bilder): Vit Med En Spegel Inuti, Recensioner

Video: Glidande Garderob Med Lacobel -glas (53 Bilder): Vit Med En Spegel Inuti, Recensioner
Video: Mirrored Wardrobes 2024, April
Glidande Garderob Med Lacobel -glas (53 Bilder): Vit Med En Spegel Inuti, Recensioner
Glidande Garderob Med Lacobel -glas (53 Bilder): Vit Med En Spegel Inuti, Recensioner
Anonim

Vackra skjutbara garderober med Lacobel -glas är en ny trend i möbelvärlden. Sådana produkter är mycket efterfrågade. Sådan popularitet beror på det praktiska och spektakulära utseendet på fashionabla möbler. De kan matchas till det inre av vilken ton och stil som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad det är?

Lacobel är en speciell typ av hud. Enkelt uttryckt är detta namnet på glas, vars framsida är målad i en viss färg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Den största fördelen med moderna garderober är deras attraktiva utseende. De kan förvandla interiören och göra den riktigt dyr och lyxig.

Modeller med sådana Lacobel-glasögon är absolut icke-nyckfulla och passar lätt in i många ensembler . De installeras inte bara i korridorer, utan också i sovrum eller vardagsrum. Ofta placeras sådana produkter av ljusa färger i barnrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För närvarande är det svårt att hitta material som är miljövänliga och säkra för människors hälsa. Lacobel är en av dem. Sådana produkter är giftfria och även vid höga temperaturer avger de inte skadliga ångor.

Det är värt att notera hållbarheten hos sådana alternativ. Lacobelglasögon bleknar inte med tiden, även om de placeras i direkt solljus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana element är inte rädda för effekterna av fukt och fukt, så de kan placeras i rum med hög luftfuktighet.

Lacobels speciella beläggningar skyddar glas mot olika mekaniska skador, så repor eller sprickor finns sällan kvar på dem.

En annan fördel med skjutbara garderober med sådana glasögon är deras krav på komplex vård . Trots de ljusa och spektakulära ytorna kan produkterna torkas bort från smuts och damm med en vanlig fuktig trasa eller vända sig till speciella flytande tvättmedel för rengöring av olika ytor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Men det är värt att komma ihåg att Lacobel -glasögon inte tål effekterna av olika slipmedel.

Färgspektrum

Vackra glansiga garderober med Lacobel -glas kan målas i en mängd olika färger. Du kan välja ett värdigt alternativ för interiören i alla nyanser. Tänk på några populära och attraktiva exempel på fashionabla garderober:

En av de vanligaste och mest efterfrågade är vita modeller. Visuellt ser sådana strukturer väldigt ljusa och luftiga ut, även om de är stora. Ofta är snövit detaljer inbyggda i mörka fodral. En tydlig kontrast i detta fall ger garderoben en speciell chic och glans. Vitt kan kombineras med andra nyanser i produkten. Det kan till exempel vara glasögon av grå, brun, rosa, svart eller röd färg. Sådana alternativ ser väldigt intressanta och originella ut

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nyligen har svarta garderober med Lacobel -glas också varit populära . Sådana möbler är inte lämpliga för alla interiörer. Det rekommenderas inte att installera dem i små rum eller i rum med mörka ytor. I det första fallet kan rummet verka ännu mindre, och i det andra riskerar hela situationen att gå samman till en mörk fläck. Du kan vända dig till mer skonsamma alternativ med kontrasterande skär och ljusfodral. Till exempel kommer en stor garderob med en vit kropp och svart glas, utspädd med röda skär att se bra ut i ljusa och små rum. Svarta glasögon, liksom de vita, kompletteras ofta med inslag av andra färger. Det kan vara antingen en nyans av svart eller kontrasterande färger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Passionerad och sensuell natur kommer att älska de lyxiga skjutbara garderoberna med dekorativt rött glas . Sådana alternativ ser särskilt harmoniska ut i rum med en lätt och lugn finish. Det rekommenderas inte att överbelasta utrymmet med ett stort antal mättade föremål om det finns en stor röd garderob i den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Charmiga exemplar av ljusrosa färger ser väldigt harmoniska ut i ljusa rum . Rosa kan också vara levande och rikt. Oftast är glidande garderober av en sådan palett installerade i sovrum.

Bild
Bild

Modeller där Lacobel -glasögon är målade i flera olika färger ser ljusa och fängslande ut . Det kan till exempel vara en "sur" kombination av gult och ljusgrönt, en tandem av bärhallon och vitt, och så vidare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kombination av material

Kvalitet och hållbara Lacobel -glasögon ser bra ut i kombination med följande material:

  • Spånskiva. Glidande garderober av sådant material är mycket vanliga. De är av låg kostnad. Spånskiva innehåller pressade träbitar av olika storlekar. De binder till varandra genom att tillsätta formaldehydhartser. Sådana ämnen är skadliga och avger farliga ångor vid höga temperaturer. Tekniken moderniseras ständigt och idag har andelen formaldehydtillsatser minskat avsevärt, men detta gjorde att spånskivor inte är ett absolut säkert material.
  • Träfiberskiva. Detta material är också tillverkat av träavfall med tillsats av paraffin, harts och förstärkande föreningar. Detta material används oftare för tillverkning av skåpets bak- och sidoväggar. Det går bra med Lacobel -glas och är relativt billigt.
  • MDF. Detta material är det säkraste. Högkvalitativa garderober med dekorativt glas är ofta tillverkade av sådana råvaror. Det är värt att notera slitstyrkan och hållbarheten hos sådana modeller.
  • För inte så länge sedan dök spektakulära alternativ för skjutbara garderober upp på möbelmarknaden, där det finns dekorativt Lacobel -glas och insatser trimmade med konstläder. Sådana tillägg kan ha en slät yta eller textur som upprepar huden på en orm och krokodil. Sådana dekorativa skär kan ha olika färger. Det rekommenderas att välja alternativ där läderdetaljerna matchar i färg med nyanser av Lacobel -glasögonen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ofta har garderober med flerfärgade glasögon vanliga reflekterande speglar. Sådana detaljer kan placeras på sidosektionerna av möbler eller i mitten - mellan två skjutdörrar. Visuellt liknande möbler kan göra rummet mer rymligt och ljust, särskilt om du väljer ljus och varm belysning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Konsumenterna var mycket nöjda med de glansiga och iriserande garderoberna med Lakobel -glas så snart de kom ut på marknaden. Idag är sådana produkter mycket efterfrågade, eftersom de har ett oöverträffat och dyrt utseende.

Folk gillade de saftiga färgerna på sådana skjutbara garderober, eftersom du inte bara kan välja en lugn och neutral, utan också en mycket ljus modell. Sådana alternativ ser mycket intressanta och imponerande ut i interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Många kunder var nöjda med att moderna garderober med dekorativt glas inte kräver särskild omsorg och inte behövde köpa dyra rengöringsprodukter.

Lacobelglasögon är mycket hållbara och utsätts inte för mekaniska skador. Ägarna till skjutbara garderober med sådana detaljer var nöjda med detta faktum. Även efter regelbunden användning och efter lång tid förekommer inte repor och andra defekter på möbelns yta.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Boende alternativ i interiören

Lyxiga garderober dekorerade med Lacobel -glas ser bra ut i många interiörer. Låt oss titta närmare på flera intressanta alternativ:

En ljus garderob med rött glas och en vit kropp kommer att se harmonisk ut mot bakgrunden av ett fönster med ljusa gardiner, ljusgula väggar, ett vitt tak och ett golv fodrat med krämlaminat. Mittemot kan du sätta en liten ljus soffa med träben och en rygg. Under den kan du lägga en fyrkantig matta i en ljus nyans med röd kant

Bild
Bild

En inbyggd garderob med grönt och lila glas kommer att se bra ut i en plantskola med gröna väggar och vita golv och tak. På garderobens sidor kommer det att finnas två grönbruna enkelsängar för barn

Rekommenderad: